Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:14 13.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Тема British Passportнови  
АвторMila (Нерегистриран)
Публикувано31.03.04 11:49

Omazhena sam za anglichanin ot 3 godini,no do sega nikoga ne sme zhiveli v England,zashtoto rabotata my nalaga da patuvame neprekasnato.Deteto ima British passport,no spored zakonite v GB,za da poluchi saprugata takav pasport triabva da e zhivjala 3 godini v GB.Za sega niama nikakvi izgledi da otidem tam.Vaprosat mi e:ima li niakakvo urezhdane na tova polozhenie,naprimer po davnost,sled navarshvane na opredelen broi godini ot nachaloto na braka ili drugi?

Тема Re: British Passportнови [re: Mila]  
Автор Honda (ентусиаст)
Публикувано31.03.04 12:40

Мисля, че ще намерих отговор на въпросите си

.
Има и телефони, на които можете да се обадите и да питате. Това ще е най-достоверната информация

Тема Re: British Passportнови [re: Honda]  
АвторMila (Нерегистриран)
Публикувано31.03.04 13:07

Mnogo ti blagodaria za barzia otgovor.I predi sam preglezhdala informatziata na tozi adres,no ne namerih nishto za moeto polozhenie,ili mozhe bi ne sam namerila tochnoto miasto,na koeto go pishe.

Автор Honda (ентусиаст)
Публикувано31.03.04 13:19

По-скоро не си открила точното място. Там пада голямо ровене. За това ти предложих за по-бързо да им се обадите

Тема Re: British Passportнови [re: Honda]  
Автор miravmbd (skuchaesta)
Публикувано31.03.04 14:11

Мила,ако мъжът ти работи за BC евентуално,има начин ,но нямам време в момента да пища.сте ти отговора по късно ако е в Бритиш Кансил.Ако ли пък не..не знам.

Тема Re: British Passport [re: Mila]  
Автор MoniT ()
Публикувано31.03.04 19:31

И аз съм в твоята позиция, но мисля, че няма възможност за получаване на паспорт. Ако случайно откриеш нещо, моля те, пусни ми лично съобщение! Мерси!
МониТ

Автор (Църна Маца)
Публикувано02.04.04 01:44

Expat? :-) Има решение за това, и го пише на сайта на home office, който ти го е дал някой тук. Но трябва да прочетеш всичко там, за да го намериш.
Първо трябва да кандидатстваш за гражданство, и чак после за паспорт. Докато кандидатстваш, властите може да поискат да задържат бг паспорта ти докато обработват документите. През това време не знам как и дали можеш да пътуваш, но трябва да проучиш. По принцип би било добре ако съпругът ти обясни в писмо причините, поради които не можете да живеете в Англия, и това писмо да бъде приложено към документите ти за кандидатстване за гражданство. Наскоро въведоха и церемония, за която май трябва да се намираш в Англия, не знам може ли да се проведе в посолство някъде по света. Паспортът идва чак после след гражданството. Но ако не живееш в Англия, а имаш виза за неограничен престой (влизания), то не виждам какъв ти е проблема. Ако си прочела всичко на горния сайт, щеше да си си свалила апликейшън формата, да си я попълнила и изпратила заедно с писмо от съпруга ти, и вече да чакаш отговор

Love is not a mood, but a dynamic way of being.

Тема Kакво е кансил?нови [re: miravmbd]  
Автор Skywalker (The Seventh One)
Публикувано02.04.04 05:55

да звънне в ''Home Office'' и да пита. Баси толкова ли е трудно???

Тема Re: British Passportнови [re: BИ]  
Автор miravmbd (skuchaesta)
Публикувано02.04.04 12:23

Кансил е council -британски съвет.
Наи-добре е мъжете ви да се разтърчат и питат.Ако работят за правителствена организация може чрез нея да се кандидатства за паспорт без да си живял в Англия.Както беше случая с наши приятели.Но това е при условие че съпругат ще продължава да работи за нея и имате колега на мъжът ви,които ви познава от 3 год. и приятел който ви познава от повече,не е лесно,но не е и неизпълнимо

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.