|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Убави чужбини
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 16.01.04 13:51 |
|
че ви пожелаем и най-светско доволство!
Ма гЛеам малко сте са упуштиле дерзателно у клубо?! Язе са поприбегвам за маненко у нето оти маам у гората, ма кога се мунем па из Еуропата, че се па обадим!Ае
Гъ Цо - родни прибежки и припълзеваниа 
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Re: Убави чужбини
[re: Гъцo]
|
|
Автор | Убaвeц (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.01.04 03:11 |
|
Чожбината им убава , комшу , дааа. И момите им убави , комшу , дааа . Те затова сме се заети да им облагородаваме момите , таа българската семка я садиме насекъде , като некой пестицид я мааме налево надесно , добивите големи , даааа :))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kontessa (непознатa) |
Публикувано | 19.01.04 00:33 |
|
Истината Гьце,
приятелю мои е, ....че клуба доста опустя без теб........ За мое сьжаление. Дори нямам вече желание да влизам. Хората, които разискваха, даваха интересна информациа и интелигентни мнениа сьщо ги няма.....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pirx (crazy diamond) |
Публикувано | 19.01.04 19:40 |
|
Abe ubawi ima mnogo ima i ne tolkowa ubawi ama may site sa tejki
welcome my son, welcome to the machine
| |
Тема
|
|
|
Автор |
moderator (xydognik) |
Публикувано | 19.01.04 19:41 |
|
cestita nova godina gace kak si bre celiako
prekopa li ziumbiulite posia li cesana??
as tyka me stegna da xapna cesan onzi den i nali oste syce bebeto ce oti iadox riba s cesan ce gorkoto povrasta ciala vecer zaradi moia glad i merak po cesana pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to aman stanax ce izxrupax 3 skilidki cesan aman rabota   
http://clubs.dir.bg/postlist.php?Cat=162&Board=ekzotic
| |
|
E bre, Gutse, vse pribiagvam ot Americata tuka da te tursim i se te nema! Zatijih se i se pritesnih za tebe! Vikam si zeli tri meseza ne e pisal- dobre li e, kade e , shto e! Az sam "gkt" - tvoita vechna fenka, ako se seshtash Ma i da ne se seshtahs - nema da ti se razsurdim, oti sam dobra dusha
Na kriva raketa kosmosa i kriv
| |
|
Гъцо,
дека си бе братче, затри се ти некъде по чужди моми като зърнената ни реколта. Земи се у ръце и отпочни пак да пишеш че иначе нема за к'во да влизам у мрежата. Пуснаха 2-3 убави теми ама след новогодишното плюскане заспа народо и не ше веке да писува у тоз форум.
Аре живи и здрави и ръшкай смело у гората ... ма да внимаваш че от там излезнаха последнио път партизаните 
| |
|
Много хубави теми бяха; и продължават да са: -> 'как да зема work permit'?!; нелегален съм, но искам да го взема; безработен съм, но шефа ми е гадже; за колко време да/ще го взема; като го взема къде да си го сложа; да го взема ли или да не го взема, че виж ми го дали; и кво да го правя като го взема да го взема ли ..... да взема да го взема с една дума бяха темите ...
* Кви гори в тия зими, хали и вихрушки ... мръз-мръз без мене ...
* ups'ЧНГ на всички
You are not drunk if you can lie on the floor without holding on
| |
|
имаше тука една ударна група дето щеше да коли прасе, ама вече нищо не се чува
| |
Тема
|
Re: POST - MORTEM:
[re: пeпo]
|
|
Автор |
trinity. (fifth element) |
Публикувано | 20.01.04 19:07 |
|
Сега вече може да се чуе:
*Разбрахме, че на г-н Гъцо miss Pigy се казвала Опра Уинфи. Не разбрахме обаче как е изглеждала след пластичната операция. // тъй я, ...
* Ваш'те какви ли имена имаха (ако въобще); Теско и Азда не се броят ... eхооо, Коледарите ...
You are not drunk if you can lie on the floor without holding on Редактирано от trinity. на 20.01.04 19:20.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|