Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:33 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: malko po-veselo?нови [re: 18%]  
Авторange (Нерегистриран)
Публикувано03.11.03 15:20

Universalen e
Mnogo mi haresa - vsichko e taka, kakto e napisano

Тема Re: malko po-veselo?нови [re: secret]  
Публикувано03.11.03 18:58

A pravopisnite greshki na "podobreniia" variant na kakvo se dyljat?

Тема Re: malko po-veselo?нови [re: ange]  
Авторsecret (Нерегистриран)
Публикувано03.11.03 22:21

На бързане сутринта, не малко, а доста. Да го редактирам ли, мога и двуцветно да го направя, да изпъкват подoбренията - имам цяла нощ време. Just say yes ...

* не съм лезбийка, а феминизма умря на запад 70-те години още. Това, че в BG е в разцвета си сега, се вмества единствено в контекста на нашата изостаналост като цяло ... мда, ето и вица по тоя повод: "Казват светът ще изчезне след 2000-та година. / О-о-о, не се притеснявай, ние сме 100 години назад" - рекъл нашенецът; старичък е вицът ...

Автор@@ (Нерегистриран)
Публикувано03.11.03 22:33

Dopuskam, 4e * be6e otgovor za men... Umrjal, feminizmat drug pat... jiv i zdrav si e, dobi4eto.. I da, sorry za agresivnija post, ne bjah si pil o6te kafeto... sega sam v po-dobro sastojanie...pone pri vtori pro4it moga da si vazdarja zabelejkite... Pak i temata be6e 'Just for laught' a ne 'Just for laugh off..'

Тема Re: malko po-veselo?нови [re: @@]  
Публикувано03.11.03 22:47

Феминизмът беше литературно течение преди всичко /а не улична женска еманципация/ Идеята беше да се докаже, че и жените могат да творят = да мислят като мъжете. По мое скромно мнение - неуспешен опит и тва умря мн бързо! на запад! и се роди на изток - Юлия Кръстева, Милена Кирова, Миглена Николчина и все от сорта, ... Ако продължава да съществува под някаква форма днес, то тя не е върхова ...

Тема Re: malko po-veselo? [re: secret]  
Публикувано03.11.03 22:59

Ако Франция е страна на изток, тогава може и феминизмът да се е преродил на изток чрез Юлия Кръстева
А за правописните грешки - нищо лично, просто професионално изкривяване

Тема Re: malko po-veselo?нови [re: ange]  
Автор 18% (пешеходец)
Публикувано04.11.03 09:38

не знам дали на изток или на запад, обаче категорично се е преродил в нови идеи като тази за "wincies" ie. women in control. да сте чували нещо за тях? мдааа... витаят още духове на феминистки по света

PS. значи тук има поне един филолог - това е радващо

Use your mind and your body so they both connect
If you wanna cause the right effect.

Автор 18% (пешеходец)
Публикувано04.11.03 09:41

отрязал си ми края на мотото - ама малко повече уважение към личността, моля ви! бай дъ уей, това са Stereo MCs

Use your mind and your body so they both connect
If you wanna cause the right effect.

Публикувано04.11.03 10:22

Да, чували сме за women in control. Но на мен ми изглеждат странни птици...
И като казвам/пиша "странни птици", много ми хареса прозрението ти за проблема на Весела от една друга тема (чужденец).
А филологът всъщност е лингвист

Публикувано04.11.03 13:20

Е какви са тия феминистки с по 3 деца и отгореособено на запад, че размножаването на п/па на умножаването е preferable там/ тука де Kolkoto do Юлето Кръстева, тя се преориентира във 'френския си период' от феминистка в дерид/а/ианка и жак-лаканка под влиание на щастлив семеен живот със френския съпруг - не ли - correct me if I am wrong

Нищо не знам за "wincies" ie. women in control - Уважавам п/па ' няма нещо, което да не мога да си свърша сама', но това се взимоизключва с поставянето на рекорди при правенето на деца ... хич не съм си губила времето да им навлизам в същността на идеите на феминистките, знам, че ако едно нещо е факт, то няма нужда да се доказва ... still secret

God bless the Filology

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.