|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
NE E LESNO DA si 4ujdenetz
|
|
Автор | Gringo (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.03 14:16 |
|
...i tzial jivot razlichen ot zaobikaliashtite te.
Nali? Nito konforta nito pokupatelnata mosht mogat da go kompensirat(napalno).
Ama osobeno losho e da si balgarin chujdenetz.
Za poreden pat sashtia vapros:
Zashto be maika mu stara balgarite v chujbina viat ot maka po forumite kolko sa samotni i kolko im lipsva rodinata i zapivki s priateli( i za raznoobrazie i poddarjane na virtualnia laf--takiva deto tvardiat che sa si mnogo shtastlivi i che nishto ne im lipsva v stranstvo) A PAK V REALNIA JIVOT se izbiagvat edni drugi?????
Che daje i preduprejdavat novodoshlite:"PAZI SE ot balgarite "
???????
Basi skapanata natzia .Ot moite poznati v chujbina nikoi ne si pomradva zadnika da organizira neshto,dori i edno obajdane po telefona gi marzi da vratnat.
I saotvetno I NA MEN v edin moment mi pisna i se ubedih che BGRITE sa naistina kompleksari i zavistlivi i se otkazah ot kontakti s tiah.
Ne mi kazvaite che samo na takiva popadam ili che prichinata e v men--mnogo drugi mogat da go potvardiat.
| |
Тема
|
ima6 pravo za sajalenie......
[re: Gringo]
|
|
Автор | Edna emigrantka (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.03 15:01 |
|
Kolkoto i da mi ma4no da si go priznaia...........Da , viem ot maka, za6toto...Ne e lesno da si emigrant, kolkoto i dobre da si, ...../ sajaliavam 4e se povtaria temata i pak triabva da dav4em sa6tite ne6ta/ no tova e istinata:
1. balgarite v 4ujbina se paziat ot drugi balgari, za6toto si zavijdat, praviat si mrasno....
2. Moje bi i za tova ne se sabirat.......za6toto pone vsiaka moia sre6ta s drugi balgari e absoliutno razo4arovanie, ........./ s malki izkliu4enia, ima i svestni hora/
3. Dale4 ne nai dobroro ot Bg e do6lo v 4ujbina...........
4. Ne znam dali vinata e v nas, moje bi.....bi kazal niakoi.........
| |
Тема
|
Re: ima6 pravo za sajalenie......
[re: Edna emigrantka]
|
|
Автор | Reni (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.03 15:20 |
|
Kakvo predlagate ... da jiveem v obshtnosti kato kitaizite ili filipinzite???
Prosto chovek triabva da si sasdade priatestva s hora, koito mu haresvat, pak dali sa balgari ili ne - kakvo snachenie ima?
| |
Тема
|
Re: Що да не е???
[re: Gringo]
|
|
Автор | извecтeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.03 16:07 |
|
1. Като са напускали не са мислили.
2. Периодът да си гражданин на 2 държави трае от година до 3 години /става въпрос за моя частен случай/, след което се отърсваш от едната държава - не правиш избор, щото убедих се такова нещо няма, а това което трябва да стане става - или се връщаш там дето майка ти те родила или си търсиш мястото дорде си жив като чужденец, като едната държава изчезва от самосебе си и най-често тва е България;
*- Тва че трябва да пуснеш корени там дето си се родил е алибали на баба ми хурката; тва че трябва да страдаш за тва място като го напуснеш /щото примерно някой известен възрожденец или хъш бил страдал, страдал е ама при други обстоятелства и тва са алибали, които ти са набивани в слаботоковото до степен, че са се превърнали в някаква истина, мироглед нек'ъв, по силата на който Койна от Койнаре дето е селска или градска на въпр. възрожденец почва да се оплаква, че видиш ли не я устройва да ма'а джапанки из Копенхаген, тесно е там за нейната обширна душа, ами иска и се галошите из вилаетя да разтъпче ... / друго кво, ако имаш акъл ще се пазиш от българите в чужбина точно как са те предупредили, ако нямаш - довери им се и после ела да споделиш с мене f2f кво си разбрал ...
* И съответно и на мен в един момент ми писна ... 'ма нема зема да си прережа сънната артерия за тва че съм се родила в задния двор на света и съм получила съответното етнологически и есхатологически обременено заднодвор...янско възпитание и светоусещане било то в центъра на кОлтурния център ... на двора отзад ... F...CK ..me.. 
| |
Тема
|
[re: извecтeн]
|
|
Автор | Koзa (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.03 16:24 |
|
Имаш проблем......прегледай се....аз се прегледах....
| |
Тема
|
[re: Koзa]
|
|
Автор | ззззззззз (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.03 16:27 |
|
Абе незнам,ама по тия форуми нещо не е наред...пълно е с изперкали хора,които не знаят какво искат!
| |
Тема
|
[re: Koзa]
|
|
Автор | koz-a (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.03 16:32 |
|
И каква диагноза ти поставиха? ...
| |
|

По-добре малка водка в малък бар,отколкото Голем работник в голем завод
| |
Тема
|
a ti kakvo tarsi6 tuk zzzzz...?
[re: ззззззззз]
|
|
Автор | o6te edna (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.10.03 17:07 |
|
na koito ne mu haresva , da ne 4ete, da ne stoi tuka, da ne se izkazva..........?Nasila nikoi ne sa go varzali, nali.......kato ne vi haresva, ......
| |
|
Търся свежи разговори,обмен на информация и други такива неща,а не депресантски теми!
И подозирам,че "една българка" и ти сте едно и също лице.
По-добре малка водка в малък бар,отколкото Голем работник в голем завод
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|