Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:03 07.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема NE E LESNO DA si 4ujdenetzнови  
АвторGringo (Нерегистриран)
Публикувано15.10.03 14:16

...i tzial jivot razlichen ot zaobikaliashtite te.

Nali? Nito konforta nito pokupatelnata mosht mogat da go kompensirat(napalno).

Ama osobeno losho e da si balgarin chujdenetz.
Za poreden pat sashtia vapros:

Zashto be maika mu stara balgarite v chujbina viat ot maka po forumite kolko sa samotni i kolko im lipsva rodinata i zapivki s priateli( i za raznoobrazie i poddarjane na virtualnia laf--takiva deto tvardiat che sa si mnogo shtastlivi i che nishto ne im lipsva v stranstvo) A PAK V REALNIA JIVOT se izbiagvat edni drugi?????

Che daje i preduprejdavat novodoshlite:"PAZI SE ot balgarite "
???????
Basi skapanata natzia .Ot moite poznati v chujbina nikoi ne si pomradva zadnika da organizira neshto,dori i edno obajdane po telefona gi marzi da vratnat.

I saotvetno I NA MEN v edin moment mi pisna i se ubedih che BGRITE sa naistina kompleksari i zavistlivi i se otkazah ot kontakti s tiah.

Ne mi kazvaite che samo na takiva popadam ili che prichinata e v men--mnogo drugi mogat da go potvardiat.

Тема ima6 pravo za sajalenie......нови [re: Gringo]  
АвторEdna emigrantka (Нерегистриран)
Публикувано15.10.03 15:01

Kolkoto i da mi ma4no da si go priznaia...........Da , viem ot maka, za6toto...Ne e lesno da si emigrant, kolkoto i dobre da si, ...../ sajaliavam 4e se povtaria temata i pak triabva da dav4em sa6tite ne6ta/ no tova e istinata:
1. balgarite v 4ujbina se paziat ot drugi balgari, za6toto si zavijdat, praviat si mrasno....
2. Moje bi i za tova ne se sabirat.......za6toto pone vsiaka moia sre6ta s drugi balgari e absoliutno razo4arovanie, ........./ s malki izkliu4enia, ima i svestni hora/
3. Dale4 ne nai dobroro ot Bg e do6lo v 4ujbina...........
4. Ne znam dali vinata e v nas, moje bi.....bi kazal niakoi.........

Тема Re: ima6 pravo za sajalenie......нови [re: Edna emigrantka]  
АвторReni (Нерегистриран)
Публикувано15.10.03 15:20

Kakvo predlagate ... da jiveem v obshtnosti kato kitaizite ili filipinzite???
Prosto chovek triabva da si sasdade priatestva s hora, koito mu haresvat, pak dali sa balgari ili ne - kakvo snachenie ima?

Тема Re: Що да не е???нови [re: Gringo]  
Авторизвecтeн (Нерегистриран)
Публикувано15.10.03 16:07

1. Като са напускали не са мислили.
2. Периодът да си гражданин на 2 държави трае от година до 3 години /става въпрос за моя частен случай/, след което се отърсваш от едната държава - не правиш избор, щото убедих се такова нещо няма, а това което трябва да стане става - или се връщаш там дето майка ти те родила или си търсиш мястото дорде си жив като чужденец, като едната държава изчезва от самосебе си и най-често тва е България;

*- Тва че трябва да пуснеш корени там дето си се родил е алибали на баба ми хурката; тва че трябва да страдаш за тва място като го напуснеш /щото примерно някой известен възрожденец или хъш бил страдал, страдал е ама при други обстоятелства и тва са алибали, които ти са набивани в слаботоковото до степен, че са се превърнали в някаква истина, мироглед нек'ъв, по силата на който Койна от Койнаре дето е селска или градска на въпр. възрожденец почва да се оплаква, че видиш ли не я устройва да ма'а джапанки из Копенхаген, тесно е там за нейната обширна душа, ами иска и се галошите из вилаетя да разтъпче ... / друго кво, ако имаш акъл ще се пазиш от българите в чужбина точно как са те предупредили, ако нямаш - довери им се и после ела да споделиш с мене f2f кво си разбрал ...

* И съответно и на мен в един момент ми писна ... 'ма нема зема да си прережа сънната артерия за тва че съм се родила в задния двор на света и съм получила съответното етнологически и есхатологически обременено заднодвор...янско възпитание и светоусещане било то в центъра на кОлтурния център ... на двора отзад ... F...CK ..me..

Тема Re: Що да не е???нови [re: извecтeн]  
АвторKoзa (Нерегистриран)
Публикувано15.10.03 16:24

Имаш проблем......прегледай се....аз се прегледах....

Тема Re: Що да не е???нови [re: Koзa]  
Авторззззззззз (Нерегистриран)
Публикувано15.10.03 16:27

Абе незнам,ама по тия форуми нещо не е наред...пълно е с изперкали хора,които не знаят какво искат!

Тема Re: Що да не е???нови [re: Koзa]  
Авторkoz-a (Нерегистриран)
Публикувано15.10.03 16:32

И каква диагноза ти поставиха? ...

Тема Диагноза!нови [re: koz-a]  
Автор KozaMostra (почитател)
Публикувано15.10.03 16:50

По-добре малка водка в малък бар,отколкото Голем работник в голем завод

Тема a ti kakvo tarsi6 tuk zzzzz...?нови [re: ззззззззз]  
Авторo6te edna (Нерегистриран)
Публикувано15.10.03 17:07

na koito ne mu haresva , da ne 4ete, da ne stoi tuka, da ne se izkazva..........?Nasila nikoi ne sa go varzali, nali.......kato ne vi haresva, ......

Тема Re: a ti kakvo tarsi6 tuk zzzzz...?нови [re: o6te edna]  
Автор KozaMostra (почитател)
Публикувано15.10.03 17:22

Търся свежи разговори,обмен на информация и други такива неща,а не депресантски теми!
И подозирам,че "една българка" и ти сте едно и също лице.

По-добре малка водка в малък бар,отколкото Голем работник в голем завод

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.