Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:10 14.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема До всеки, който тъжи за Българиянови  
Авторgalileja (Нерегистриран)
Публикувано23.09.03 16:25

Здравейте на всички,
Попрочетох вашите тъги и неволи, но нека ви представя мнението на човек, който до скоро БЕШЕ Родолюбец.
Вярвам, че всеки от вас има какви ли не проблеми, къде ли не, но живота в България е просто разочароващ.
И аз до скоро живях с мечтата, че някой ден ще мога да избягям с моето семейство в Нова Зеландия, но условията са убийствени. Вярно е, че не е нищо по-различно като природа, /на България дори и това и вземат/, но пък културата и стандарта...........................
Както и да е. Свърши се с тази мечта.
С всеки изминат ден България ми става все по-безразлична, да не кажа омразна. Това започна, след като родих едно Българче, а тази страна се подиграва с тях и тези които са ги създали.
Може би ще направя всичко възможно това умно Българче, някой ден да напусне тази умираща страна.
Много от вас ще ме укорят за тези думи, но повярвайте ми - Умръзна ми да дращя за неща, които всеки в 21 век би трябвало да има и не бих допуснала това да се случи с моето дете.
Добрата новина, е че имам страхотно семейство.Благодаря на Бога за това.
Това е от мен.
Съветът ми е: За Бога Братя-не се връщайте.

Тема Re: До всеки, който тъжи за Българиянови [re: galileja]  
АвторChico (Нерегистриран)
Публикувано23.09.03 20:02

Mnogo viarno.
Na men mnogo mi haresva za po 1 mesets na vseki 2 godini, na za jiveene tam oshte ne si i pomisliam.
Vse pak mi se struva che polojenieto se poopravia s vsiaka izminala godina. A moje i da gresha??

Тема Re: До всеки, който тъжи за Българиянови [re: Chico]  
АвторXoxo (Нерегистриран)
Публикувано23.09.03 21:10

Ей,консуматори противни!
Не се връщаите в БГ(говоря за горните по горе специално)
ЗАЩОТО ВИЕ НЯМАТЕ ЗАСЛУГА ЗА НАПРЕДЪКА И НЕ ИСКАМ ПАРАЗИТИТЕ,КОИТО Я ПЛЮЯТ,ПОСЛЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ПОТТА НА МИЛИТЕ ХОРИЦА В БЪЛГАРИЯ!!!
Лижете гъзовете на новите си ебачи! Бели РОБИ!

Тема Re: До всеки, който тъжи за Българиянови [re: Xoxo]  
Авторrondo (Нерегистриран)
Публикувано23.09.03 22:32

Глей сега... Като го чета chico той май не се натиска да става политик в България, та не виждам какво ти пречи. Искал човекът да си идва за по един месец на почивка и пак да си ходи. И в този месец ще харчи пари спечелени в чужбина - ще си купи нещо за хапване, ще отиде на море, ще поговори по телефона с чужбина, ще се качи на такси, ще остави малко на близките. За едното чудо ще отидат хиляда долара. Тези парички ще осигурят заплатата на няколко от милите хорица, за които обясняваш. Да виждаш нещо лошо в тази схема, щото аз не мога, дори и да се напъна.

Тема Re: До всеки, който тъжи за Българиянови [re: rondo]  
АвторДoko (Нерегистриран)
Публикувано23.09.03 23:03

Ти пич, не си чел други постинги на Чико, май?
Я потърси из архивите ако не те мързи, да видиш за каква простотия става въпрос в това човече...

Тема Re: До всеки, който тъжи за Българиянови [re: galileja]  
Авторvupros (Нерегистриран)
Публикувано24.09.03 02:33

kakvo po-tochno ti se e sluchilo ?
ne pitam ot nezdravo lubopittvo, no ot taka formuliranoto ti mnenie ne stava iasno vuobshte kakvo te e nakaralo da reagirash taka ?

Тема A ми не се връщай !нови [re: galileja]  
Авторbg (Нерегистриран)
Публикувано24.09.03 08:46

Но вземи че се махни и от Дир.бг. че може да прихванеш някой гаден български вирус или бактерия от тук !
Ама каквито сте нещастници в БГ , такива сте и извън нея !

Публикувано24.09.03 09:19

говориш за НАПРЕДЪК
Я ми кажи в какво се изразява той, че не се сещам.
И ако обичаш, подбери малко по-възпитани думи, за да се изразиш, или би искал да чуеш и моят вулгарен речник.

Тема Re: A ми не се връщай !нови [re: bg]  
Публикувано24.09.03 09:23

а ти от кои нещастници си: в нея или извън нея???????????????

АвторChico (Нерегистриран)
Публикувано24.09.03 14:39

Ti ili ne razbirash za kakvo stava vupros ili si bezkraino ogranichen.
Purvo, momicheto koeto e otvorilo temata si e oshte v BG, i tam shte si ostane.
Drugoto e che ne az se vuzpolzvam ot potta na milite horitsa a te ot moita. Pich kato se pribiram ostaviam v poriaduka mejdu 2500 i 3000 us. A da ne ti obiasniavam che vseki mesets otdelno prashtam na milite horitsa 300 us za da si pozvoliavat parno i vsichki normalni za 21 vek neobhodimosti.
No kvo ti otvariam ochite, kato te gledam, kusno e za kakvato i da e pomosht. Ivno ne si pomirisval tsivilizovana durjava.
Ti si rob v sobstvenata ti strana i sigurno guza ti e stanal kato kiunets, veche

Budi spokoen, ne mislia da se vrushtam da jiveia dokato ima pomiari kato teb v BG

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.