|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Северна Гърция?
|
|
Автор | Питaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.03 21:29 |
|
Това лято ми се иска да се поразходя из Северна Гърция, но нямам представа за нищо там? Бихте ли ме посъветвали да речем по следните въпроси:
/ как е по добре да пътувам с кола под наем или да ползвам автобуси, влакове - въобще там как е с транспорта.( колата евентуално ще я наема от Б-я)
/ нощувки - как е по добре да си резервирам хотел предварително или на място бих могъл да си уредя нещо ( говоря английски, но не и гръцки ). Горе долу какви са цените на нощувка?
/ какво според Вас си струва да се види из Северна Гърция?
/ евентуално бихте могли да ме посъветвате за благонадеждна агенция организираща такъв вид пътувания за окло 3/5 дни. На каква цена?
А и въобще бихте могли да ме посъветвате за неща, за който не съм се сетил да попитам, а според Вас са важни!
Благодаря Ви предварително!
Поздрави,
Питащ
| |
Тема
|
Re: Северна Гърция?
[re: Питaщ]
|
|
Автор | aби (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 12:05 |
|
Пътувай с кола под наем - много по добре е - от софия си за 4 часа до Солун ( а с автобус 7-8 заради бавенето на границата). Освен това ако от Sолун искаш да отидеш до Кавала например - автогарата за вътрешните автобуси я преместиха извън центъра - като почнеш разходи за таксита, билети за автобуси ... я си наеми една кола да ти е мирна главата.
Аз си харесвам Северна Гърция - естесвено зависи какво очакваш и тъсиш да видиш да видиш...(на мен ми харесват и места които в България не са познати много-много...въпрос на вкус)
Гръцка или българска агенция търсиш?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
aлфa (новак) |
Публикувано | 01.04.03 15:47 |
|
В Северна Гърция няма нищо за гледане... само мръсотия... в България е по- чисто!
| |
Тема
|
[re: aлфa]
|
|
Автор | Dina (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 16:29 |
|
Saglasna sam steb takava marsitia e..ujasni cigani sa, po-dobre otidi v turcia.
| |
Тема
|
[re: Dina]
|
|
Автор |
aлфa (новак) |
Публикувано | 01.04.03 17:42 |
|
Абсолютно! Не съм била в Турция, но чувам, че морските им курорти са супер и в същото време на много сносни цени... Докато за Гърция това изобщо не може да се каже... имат хубави острови, но останалата част е просто грозна.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Питaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.03 20:03 |
|
Ами да навярно ще си наема кола от Б/я, а и евентуално за агенция ж Б/я питам. Има ли някой представа какви са горе долу цените по хотелите през лятото?
Поздрави,
Питащ
| |
Тема
|
|
|
Автор | Dina (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.03 11:22 |
|
Znachi biah v italia i garcia minalato godina ,i v dvete za po 2 sedmici, v italia beshe skapo , no tolkova velikolepno che mi praveshe udovolstvie da plashta, v garcia super seliani i cigani absolutno sashtite ceni, napravo se chuda kak tezi chudovishta sa gi prieli v evropeiskia suz...niama smisal da si hvarliash parite na viatara, izberi druga darjava
| |
Тема
|
|
|
Автор | abi (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.03 14:32 |
|
Stiga gluposti,
Po mrusna ot turcia niama!!!
Edvam izkarah edna sedmiza v Antalia i to v 5* hotel.
I krakut mi niama da stupi poveche
A che ostrovite v Gr sa nai-hubavi - spor niama!
| |
Тема
|
|
|
Автор | abi (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.03 14:34 |
|
prekaliavash...
| |
Тема
|
[re: abi]
|
|
Автор |
headhunter (huntz orcxez) |
Публикувано | 02.04.03 16:29 |
|
Abi, i az sym na syshtoto mnenie kato po-gore izkazalite se. Na skapanite Wizantijci weche nikakyw oborot. Mnogo sa nagli i se mislqt za centyra na sweta - poweche dori i ot nas... Nikoga kogato sym sreshtal gryk zad granica, ne mi se e radwal. Turcite naprotiw - wednaga wika: "O-o-o! Komshu!" i pochwame da si goworim kriwo-lqwo. Gyrcite se naduwat. Ima i gotini, razbira se, no obshtoto wpechatlenie e takowa - ne ni obichat. I az ne gi obicham..
General Protection Fault in module 0xDEEBAA. Рестартирайте държавата!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|