Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:23 12.07.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Пътуване в Greeceнови  
Авторsunny fruity (Нерегистриран)
Публикувано02.10.02 23:56

Скъпи Форумци,бихте ли ме посъветвали с какво най-добре и евтино да пътувам за Greece-Атина от София?Има ли влакове или Автобуси и кое е за предпочитане?А на границата зная че за Българи вече няма визи,но има ли някакви други изисквания?И въобще всичко което мислите че е важно да зная напишете!Много ще съм благодарен за всякаква информация.

Тема Re: Пътуване в Greeceнови [re: sunny fruity]  
Автор Дyxчe (отлетяло)
Публикувано03.10.02 21:47

ми има, има и самолети...
за влаковете не знам, никога не съм пътувала с влак, но предполагам, че се бавят страхотно...
за автобусите - линиите са всеки ден, до Атина, провери само точните часове...
за самолетите... е ясно е, бързо и удобно - за 2 часа
други изисквания..... ми май да имаш доста евро в наличност, поне това беше преди...
по принцип не би трябвало да имаш проблеми...
успех...

Редактирано от Дyxчe на 03.10.02 21:50.

Тема Re: Пътуване в Greeceнови [re: sunny fruity]  
Автор velibarabeli (чудеща се)
Публикувано03.10.02 21:49

PO princip ti trqbva rezervaciq/pokana i zdr zastrahovka za vremeeto na prestoq. Pokanata/rezerv za dr dxrjavi veche nikoy ne gi iska, no mislq, che za gxrciq trqbva, z' sxm chuvala, che sa mn "vnimatelni" po otnoshenie na bg, a zastr si e i za tvoe uspokoenie, predi ne beshe mn, sega veche ne znam.
Moje bi i nqkakvi pari cash ne trqbva da imash, no tova sa sluhove, ne znam.... Za prevoza ne znam.

Тема Re: Пътуване в Greeceнови [re: Дyxчe]  
Публикувано03.10.02 21:51

Ne e li adsi skxpo sxs samolet, t.e. na cenata na vs evr stolica, okolo 300evro v dv posoki (s Balkan), dk' mislq, che s avtobus ne e poveche ot 100lv.?

Тема Re: Пътуване в Greeceнови [re: velibarabeli]  
Автор Дyxчe (отлетяло)
Публикувано03.10.02 22:38

да така е, обаче пък пристигаш за 2 часа, а не се кандилкаш примерно 10 часа...
направи си все пак предварителна резервация на билета за автобуса...

Тема Re: Пътуване в Greeceнови [re: Дyxчe]  
Публикувано04.10.02 02:14

Da be, sxglasna No pxk i pxtq ot letishteto do centxra, zakxsnenieto, e ne che avtobusite sa mn tochni pxk se i troshat.

Тема Re: Пътуване в Greece [re: velibarabeli]  
Автор BadmotherfuckeR (Whiplash)
Публикувано07.10.02 00:17

Nishto ne ti triabva osven pari...minalia mesetz hodih do Gurtzia s avtobus [ ako imash vuzmojnost ne patuvai s avtobus jiva muka e] , na granitzata svaliat sichki i minavash prez edin poliztai koito te pita za kakvo i kude i za kolko vreme shte si v Gurtzia... i po negova pretzenka zadurja pasportite na koito toi si izbere i sled tova v Politziata na granitzata... pri edin mazen gruk koito i toi pita de otivash..ala bala... nosi si pari.. nad 500$ ako si za poveche ot 1 sedmitza... prosto mu gi pokaji i nemash problem dava ti pasporta i vlizsh v Gurtzia. Ako imash po malko pari bez nikakvo obisnenie ti kazva da si svalish bagaja i te vrushtat v BG . Pitaha edinstveno dali rabotish v BG i imash li dokument za tova ako imash samo minimalnite 250 evro mai che beshe.
Uspehi

Тема Re: Пътуване в Greeceнови [re: BadmotherfuckeR]  
Публикувано07.10.02 01:00

Txpi, gadni gxrci

Тема Re: Пътуване в Greeceнови [re: velibarabeli]  
Автор Дyxчe (отлетяло)
Публикувано07.10.02 22:56

еее, не са чак толкова тъпи и гадни...,
но по принцип с автобусите пътува всякаква измет (буквално).... кошмар... най е гот с кола, нямаш никакви проблеми...

Тема Re: Благодаря!нови [re: Дyxчe]  
АвторSunny fruity (Нерегистриран)
Публикувано09.10.02 06:00

Благодаря за информациите!Ами всъщност аз в момента се намирам в USA,но иначе мисля да отида до Greece,последният път,когато ходих искаха виза,и тогава пътувах от Лос Анджелис през Цюрих за Гърция със самолет и на митницата нямах никакви проблеми.Но понеже този път възнамерявам да пътувам за Greece от София,затова питах,че от там много не ми е ясно,пък и съм чувал че влизащите от Бг с автобуси и такива неща,доста ги проверяват.
Значи трябва да покажа само Евро или долари предполагам а колко за да стане със сигурност наистина ли само $500 са достатъчни?
Нали със сигурност няма покани?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.