Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:39 29.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Tarsja si staja v Hagaнови  
АвторKristina (Нерегистриран)
Публикувано02.06.02 21:45

Ako imate njakakav spasitelen variant za men, kak da si namerja staja v Haga, molja pishete mi. Ot septemvri shte sam studentka tam, a oshte njamam nikakva predstava kade shte jiveja.

molja, molja, molja pomognete mi.

Тема Re: Tarsja si staja v Hagaнови [re: Kristina]  
АвторZeist (Нерегистриран)
Публикувано04.06.02 13:42

Obiknoveno uchebnoto zavedenie ima neshto kato fond ot obshtejitiya, koito predostavya na studentite, nai veche chujdestranni. Svurzahte li se s administraciyata na vashiya Universitet za da gi popitate dali nyama da vi pomognat?

Drugiyat variant e da si tyrsite chastna kvartira, koito ponyakoga sa dosta skupi. Zatova obache e po dobre da ste veche v Holandia, za da moje da sledite obyavite i da vidite kakvo vi predlagat.

Тема Re: Tarsja si staja v Hagaнови [re: Zeist]  
Публикувано04.06.02 19:09

Blagodarja ti za saveta, no az veche tova sam go opitala i nestava -lipsva mi malko poveche kasmet. Universiteta nemoje da uredi nishto za sledvashtata godina -palno e. az sam v tuk v Holandija, no sam v drug grad.
Blagodarja ti vse pak
chao

Автор the smile (az sam)
Публикувано05.06.02 19:10

ne sam siguren no proveri v "jalti stranitzi"nl
na holandiya tam sa vsitchki firmi koito predlagat stai kashti i pr.
ne sa skapi naemite i ako si namerish nyakoi za kompaniya moje da si naemesh kashta malka v poryadaka na 100-150euro
ako byah tam shtyah da ti pomogna no shte hodya tchak prez oktomvri
uspeh

Тема Re: Tarsja si staja v Hagaнови [re: the smile]  
АвторSmeshko (Нерегистриран)
Публикувано06.06.02 11:05

Abe smile kwi sa tezi wicowe deto gi sipesh tuk???
To za 150 euro w BG ne mozhesh da namerish kyshta be.
Che w naj-zabutanite gradcheta na NL kyshtite pochwat ot 400 euro na mesec i to neobzawedenite. Za Haga cenite sa okolo 600-800 euro neobzawedeni i nad 1000 za obzawedeni.

Авторkrasi (Нерегистриран)
Публикувано07.06.02 09:42

jiweya w haga i mislya 4e moga da naprawiya ne6to za teb.day powe4e podrobnosti za kolko wreme i t. n.

Тема Re: Zeistнови [re: Zeist]  
Авторmarcela (Нерегистриран)
Публикувано07.06.02 23:51

az ziveja v zeist.
poznavash li drugi balgari koito zivejat tuk
mai ne sme mnogo

Тема za Krasi ot Kristinaнови [re: krasi]  
Публикувано10.06.02 00:05

Zdrasti Krasi,
Mesri mnogo , che mi pisa.
Az sam studentka sega v Groningen , no zavarshvam sled sedmiza i polovina i shte hodja v Sofia i Varna za ljatoto. Imam veche bilet za 28 uni - 15 avgust, a oshte nishto nemoga da si oredja za staja za Haga. Naprekasnato proverjavm kamernet i poluchavam samo otgovori, che staite sa veche zaeti. Kato pristigna v Amsterdam na letishteto na 15 avgust njama kade da jiveja. Kato kraen variant samo za njakolko dena moga da otida v Groningen pri prijateljat mi, no ne e udobno da ostana tam, zashtoto az shte ucha v konservatorijata v Haga i njama da moga da patuvam neprekasnato s vlaka.
Ako imash njakakva ideja kak da mi pomognesh, mnogo shte sam ti blagodarna.
Az mai ne se predstavih:)
Kristina- (24 godin s goljam nos , no usmihnata).
Mojat e-mail e: kitito_11@yahoo.com

Тема Re: za Krasi ot Kristinaнови [re: Kristina]  
Авторpepo (Нерегистриран)
Публикувано10.06.02 14:53

предполагам че знаеш този адрес

http://woning.pagina.nl/

особено обърни внимание на раздела "TE HUUR"

не знам кой как и къде е живял до сега, но цените на имотите в Нидерландия са убииствени. А и пътя от Гронинген до Хага е над 200 км, да не говорим че влака също не е безплатен. въобще сложно.

а българи има доста

Тема Re: Zeist [re: marcela]  
АвторZeist (Нерегистриран)
Публикувано10.06.02 16:46

Naistina li ima bulgari v Zeist?

ako iskash, mi pishi na e-maila: megi5@hotmail.com

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.