Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:34 29.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в чужбина
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема $$$ Kak da postqpia $$$нови  
АвторKoko (Нерегистриран)
Публикувано05.06.02 18:16

Prebiram se okonchatelno v Bg i se chaudia kak e nai pravilno da si iznesa parite ot USA ! Ako gi transferiram v Bg banka , dali niama da me tqrsiat ot finansovite slujbi za da plachtam danatsi ? I kakvo ako gi preveda na bachta mi na imeto da kajem , koito e pensioner ?
Thanks ,

Тема Re: $$$ Kak da postqpia $$$нови [re: Koko]  
Авторbudala (Нерегистриран)
Публикувано05.06.02 18:26

Po dobre ne se vrystaj. Stoj si tam ili pyk preskochi v Canada. I az se vyrnah i sega syzaljavam. Daze se nenavizdam za gluposta. Parite si gi prevedoh po bankov pyt po smetka na majka mi, dosega za 1 godina ne sa me tyrsili da plastam danyci, no tuk v BG nestata se promenjat kym losho - taka che nisto chudno da plastash.

Тема Re: $$$ Kak da postqpia $$$ [re: Koko]  
Автор the smile (az sam)
Публикувано05.06.02 18:47

kade si tragnal da se vrashtash da ne te hvana strah ot teroristite-stoi si tam i ni tchakai za koleda ni e idvame ako si v manhatan shte se vidim-osaznai se

Тема Re: $$$ Kak da postqpia $$$нови [re: the smile]  
Публикувано05.06.02 22:54

Ot 12 Godini sqm tuka , kolko ochte da se osqznavam ? Vrqchtam se i tova e edin million mi stiga ... a na vas kqsmet tuka , zachtoto ako v Bg nechtata sa se stegnali , tuk sqvsem se stiagat .

Авторdido (Нерегистриран)
Публикувано07.06.02 23:44

kazi mi kak napravi 1 milion dolara za 12 godini az sam ot dve i samo 30 000 $ sam napravil

Тема Re: $$$ Kak da postqpia $$$нови [re: dido]  
Публикувано08.06.02 17:44

Za dve godini $ 30 000 ? Amo dobre se dvijich . Sled ochte dve chte si investirach parite i chte ponatrupach malko dividenti v sledvachtite niakolko godini .

Авторaa (Нерегистриран)
Публикувано08.06.02 22:56

koshmarat v bg stava vse po- goliam.
taka che ne se vrahstai no mozesh da napravish drugo - varni se za malko i ako ti "haresa" si ostani no ne mi se vjarva.
a danatzi shte trjabva da platish - ima zakon ot njakolko godini za balgari koito rabotjat v chuzbina povehe ot 6 mes. plashtat danatzi.
ako najakoi ne e platil to e prosto shoto ne sa go usetili no na tova ne moze da se razchita - da zalizish na risk truda si za 12 g. dori i da gi prehvarlish na drug nehstat sa pak sashtite.
a ako ne platish i te hvanat togava moge i v zatvora da te tiknat - imashe delo sreshtu ulia berberjan che prodala apartamenti i ne platila danatzi - edin vid parite ot prodazbata bili pechalba.
nai dobre si napravi pravna danatchna kompetentna konsultazi

Авторgringo (Нерегистриран)
Публикувано09.06.02 02:39

А защо ще си превеждаш парите в БГ. нека си стоят в американска банка с по-висок % рента, а от БГ можеш да си теглиш от банковите автомати....
по малко....

Тема Re: $$$ Kak da postqpia $$$нови [re: gringo]  
Публикувано10.06.02 02:23

Poneje za men pari koito sa v Banka niamat goliama stoinost ! Neobhodimo e da sa v dvijenie , no ne i v USA .

Авторmiranda (Нерегистриран)
Публикувано11.06.02 00:12

Nashia podkrepiam te za Bg. az sasto sam na pat kam tam radvam se 4e oste ima rodoliobci kato men .Spored men samo vav stranata si 4ovek moge da se po4ystva istinski stastliv.A imas li pari njam problem balgaria ste bade mnogo pove4e ot Amerika njam da ima skuka da znaes ,a tezi deto ne te podkrepiat ne sa izpitali tova 4ustvo ili sa bezrazli4ni kam Bg. no tezi hora ne gi razbiram pak i ne mi triabva da gi razbiram ami haide pogelavam ti yspehi i mnogo liobovi vav balagaria badi stastliv

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.