Тема
|
стълбищно осветление
|
|
Автор | toka (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.09.05 15:15 |
|
sa1000 / www.sautomat.hit.bg
някой знае ли кво е тва
дайте мнение
|
|
|
Ами то си е написано какво е, нощо неяно нама.
|
|
Тема
|
Re: стълбищно осветление
[re: toka]
|
|
Автор | kritik (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.09.05 23:58 |
|
move li naistina lampite da ne izgarqt ako da kakwo li si misli proizwoditelq ????
|
|
Тема
|
[re: __Mepakлия__]
|
|
Автор | тoka (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.05 21:01 |
|
Верно че си е написано ама дали е верно като не разбирам знам само ча ми писна да се качвам на тъмно и да сменям крушки там пише бързо и лесно то бързо и лесно се правят само деца а после върви им сърбай попарата
та мисълта ми е ако някой разбира да каже това чудо прилича ли му на истинско и според него ще върщи ли работа мерси предварително
|
|
|
Браво на тия хора които са го направили. Фактически те са изправили всички грешки на стария тип автомати ,а и са добавили много нови и полезни неща,защитата при заседнал бутон,също и от късо,варианта "дежурно", плавното пускане и гасене а и от там и увеличаване живота на лампите, лесна подмяна в старата кутия и същата кабелна разводка.
|
|
Тема
|
[re: Бaш мaйcтop]
|
|
Автор | toto5 (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.09.05 10:10 |
|
Pozdravlenia za "snaperistkia" podxod!Da mu zastitiat targovska marka,za da se proizvejda v BG,a ne v China;-)))
|
|
Тема
|
[re: toto5]
|
|
Автор | пoчepпeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.05 17:36 |
|
Да взема и аз да ги похваля тия момчета пък дано се сетят да почерпят.
Всичко което е дадено като предимства на модула е действително избягване на недостатъците на старите стълбищни автомати. Единствено ме притеснява цената след всички предимства и подобрения само 15лв. дали съм разбрал правилно. Хем хубаво хем евтино имало и такова животно ще ми се да го видя някъде как работи и тогава пак ще похваля и авторите му.
|
|
Тема
|
[re: пoчepпeн]
|
|
Автор | redi (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.09.05 19:28 |
|
Има и други стълб. авт. ама са доста солени 45лв. маклайтер например пък има същите функции значи този си е чиста далавера. Само дето ако не бачка къде ще ги търсиш тия производители и гаранция има ли въобще това чудо. все въпроси дето трябва да питам ама не тука ами на сайта.
|
|
Тема
|
[re: redi]
|
|
Автор | питaщ (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.09.05 17:09 |
|
Моля ако някой може да ме светне горят ми крушките в къщи и този автомат като ги предпазва мога ли аз да го монтирам в апартамента ама такаче с един такъв да си паля всички крушки и как да го направя така че да не ги включвам на всеки две минути ами да си светят постоянно .Малко много искам май може би ама да пита може и да може а.
|
|
|
Има идни джаджи които се слагат при копчето по тояно зад тях, които правят такя че когато се включва лампата да се включва плавно и така издържат няколко пъти по-дулго време
|
|