Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:41 16.11.24 
Музикални
   >> Eminem
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ОСОБЕНО ВАЖНИ НОВИНИ  
АвторThe_Rabbit (Нерегистриран)
Публикувано06.03.03 14:06

Така, това са последните новини около Шейди Рекърдс.
Първо, сигурно е че Ем няма да вади нов албум до края на годината :(
Второ, Фифти Цент ще вади нов албум през Ноември :)
Трето, Фифти Цент си има собствен лейбъл
Четвърто, Ем ще продуцира дисковете на Оби и Д-12, като първия излиза до 2-3 месеца а втория месец-два след него
Пето, ще издават компилация с парчета, в която участват всички от Шейди Рекърдс...
Въпроса е: Ем и Фифти ще се скарат ли? Човека собствен лейбъл си прави.. Да не стане като Дре и Снуупи..

Тема Re: ОСОБЕНО ВАЖНИ НОВИНИнови [re: The_Rabbit]  
Автор beastie (Млад Снайперист)
Публикувано06.03.03 14:16

vseki ve4e si pravi sobstven label. typo stana .

Луд съм , мамо ! Ям паркет !

Тема Re: ОСОБЕНО ВАЖНИ НОВИНИнови [re: The_Rabbit]  
АвторShady_baby (Нерегистриран)
Публикувано06.03.03 17:36

Тъпото ще е, ако се скарат.Щото скапаният бизнес пак ще разкаже играта на яките идеи!

Тема Re: ОСОБЕНО ВАЖНИ НОВИНИнови [re: Shady_baby]  
Публикувано06.03.03 21:50

ne mislq 4e 6te se skarat. prosto seki gleda toi da e dobre.

Тема Re: ОСОБЕНО ВАЖНИ НОВИНИнови [re: beastie]  
АвторJuMPeR (Нерегистриран)
Публикувано06.03.03 23:51

po princip e taka...otiva6 v label prai6 album - 2...stapva6 si na krakata i gleda6 sam da si si 6ef...ot edna strana 6e e hubavo si4ki da sa pod edno ime, no pak az go gledam taka... dre si ima label - otkriva nov narod (staa vapros za dobri i talantlivi, kakto otkri em), em si ima shady recz - i toi otkriva talanti.....sega i 50 i taka smqtam 4e istinskiq rap ima po-golqm 6ans otkam razvitie...a fakti4eski 50 cent si e pravel tam ne6to i em go e 4ul i mu se obadil...i 50 kvo da prai nema da otkaje...nali i taka stana toq album...po-skoro ne 4e em e pomognal na 50 mi malko biznes se prai...nali em si ze po4ivka kato mc i sa si e rekal malko producer da go razdade...(btw ebati kak pliue na 50 na diska, ima go v 2 pesni ma e luuut!)

Тема Теория за World War Threeнови [re: JuMPeR]  
Публикувано07.03.03 10:33

Трябва да те коригирам Джъмп. Ди Джей Джам Мастър Джей е открил Фифти, след известно време лутане успява да го вкара в Шейди. Преди Фифти сам си е продуцирал дисковете, а са били издавани от Джей Рекърдс.
Аз не съм на мнение че ако всеки си има own label това ще помогне за развитието на хип-хопа. Има безкрайно много артисти, я виж в ohhla колко имена има, хиляди са. Тоя бизнес ( защото вече не е музика а бизнес ) се пренафрашка от куцо и сакато, решило че след като може да римува аз със праз значи може и професионален рапър да става.
Аз считам че Ем и Фифти, ще се скарат, заради бизнеса. Я се замислете, Фифти прави още два такива албума, и става втори по известност след Ем, едно скарване ще повиши интереса и към двамата. Две години яко псуване а после се сдобряват, нещо като Дре и Снууп, по тоя начин интереса няма как да спадне. И без това не е много ясно накъде ще поеме Еминем отсега нататък.. А и Фифти е човекът в Шейди, който се отличава най-много, той е от Ню Йорк и мен лично, много ама много ми прилича на Нас. Бай дъ уей, Еминем е продуцент на едно от парчетата в новия диск на Нас..
Диска на фифти е велик, и си прав че Ем прави добри включвания...

Тема Оттук накъде..?нови [re: JuMPeR]  
Публикувано09.03.03 14:33

Не съм казвал че Дре и Ем са се скарвали...
Въпроса е че след тия три албума е много трудно да се предвиди накъде ще тръгне Ем. Ако прави песни тип: Уидаут Ми в които плюе други хора ще се изтърка.. Ако продължи да говори за rolemodel и our responsibility to this kids също.. а един такъв скандал би го направил доста интересен.. Ти с какво мислиш ( демек какви рими, бийтове ) ще продължи Ем?

Тема Re: Оттук накъде..?нови [re: The_Rabbit]  
АвторJuMPeR (Нерегистриран)
Публикувано09.03.03 17:13

mi opredeleno za edin istinski rapper (kato nego) nai-vajnoto e da pravi muzika ot sarceto si - demek da rimuva za tva deto mu leji na sarceto...i ako naistina prodalji da se ebava (v koeto mnogo se samnqvam) i se istarka moje bi 6e kaje na si4ki da si ebat maikite (moje da ima ne6to kato 2-ra the way I am) i pak 6e stane interesen...za tva ne znam no sam siguren 4e 6e prodalji sas rapa i 4e pak 6e si e real kakto predi...moje da stane ne6to kato dre...ve4e kato useti 4e e ostarql za rap - staa producent ili ne6to takova...toi parite ve4e si gi ima, vaprosa e dali iska o6te da izliza na scenata...e tva e.
oba4e...kakto kazva (pone moito mnenie e takova) ...."but no matter how many fish in the sea...it'll feel so empty w/out me..."

Тема Re: Оттук накъде..?нови [re: The_Rabbit]  
Публикувано09.03.03 21:14

az mislq 4e nqma da gi redi taka masovo kakto predi , no ot druga strana da pee za tejkiq si jivot sy6to 6te se iztrie ... mislq si 4e 6te podhvane po-obhvatni i trudni temi kato v White America.

Тема Re: Оттук накъде..?нови [re: beastie]  
Публикувано10.03.03 09:55

Да ама такива теми не са на почит по ПедалТВ и ще бъде доста рисково начинание да спонсорираш такъв албум..американчетата са тъпи за такива неща...
Може да продължи и само в Д-12 като Дре/Ен Дабъл Ю Ей ама знам ли...
Важното е бийтовете да останат като в Емине Шоу ( демек леки рок елементи ) и римите.. може като Тупак, да го избие на поезия... за птичките и пчеличките

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.