Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:35 15.07.25 
Политика, Свят
   >> Емиграция
*Кратък преглед

Тема Canada...ama Razvod!....ami sega?нови  
Автор alt_f4 (непознат )
Публикувано23.03.01 19:11

Goliam kupon uvajaemi kolegi...jena mi reshi che ne izka da doide s men v Canada i kaza che izka da se razvedem, ami sega....ne sym minal interviuto oshte.
Az sym osnovnia kandidatama pri tova polojenie dali niama da me diskvalificirat ili da me zabaviat s oshte niakolko meseca??? i bez tova mina godin ado sega a interviu taka i ne se zadava. Tia izka da se razvedem vyzmojno nai byrzo ama az ia karam daizchakame damine interviuto i togava.Loshoto e ch ene znam dali sym prav?
Niakoi daima informacia za podoben sluchai ili pone mnenie po vyprosa...
Naistina shte se radvam da polucha syvet.

Тема Re: Canada...ama Razvod!....ami sega? [re: access]  
Автор Kanadets (Optimist)
Публикувано23.03.01 20:33

Ot gledna tochka na vremeto, nai barzo shte stane ako jena ti ustiska dokato vzemete vizite. Togava ti mojesh da si aktivirash "permanent resident"-a, t.e da se "land"-vash, jenata niama da se "land"-va i shte i vzemete ROLF-a obratno. Vednaj kato si stanal redoven "Permanent Resident", mojesh da se razvejdash bez problemi. Vsichko tova obache shte ti struva dosta pari i nervi, taka che veroiatno e po-dobre da poslushash kakvo kazva Access po-nagore - shte izgubish 2-3 mesetsa, no shte si dalech po-spokoen.

Тема Re: Canada...ama Razvod!....ami sega?нови [re: Kanadets]  
Авторaccess (Нерегистриран)
Публикувано23.03.01 21:46

Da prav si vyzmozen e i takyv variant i si e zakonen NO....
dve zabelezki:

1) vryshtaneto na ROLF ne stava taka lesno i byrzo kato plashtaneto mu (kato vsiako neshto koeto triabva pravitelstvo da ti plati se bavi) chesto hora chakat po godina da si poluchat obratno ROLF
2) da doide i kazne tuk i da pochne posle da se razvezda s zena si koiato e v BG ot razstoianie shte mu skusa nervite i iztyni portomoneto v samoto nachalo kogato i bez tova edva li shte e mnogo stabilen finansovo. Osvenm tova shte mu sysipe godini ot zivota mu. S dve dumi kakto ti kazbvash varianta syshtestvuva no ne e ot nai dobrite

Uspeh

Тема Re: Canada...ama Razvod!....ami sega?нови [re: alt_f4]  
Автор1OO-te biri (Нерегистриран)
Публикувано23.03.01 22:45

ALT - съжалявам за семейните ти проблеми - гадна работа. Н

За канадците не се кахъри - просто им кажи, че си се развел, като те викнат + съответните книжа + превод и бас държа, че след като ти си основния кандидат, няма да имаш никакви проблеми. Една виза по малко за тях.

От друга страна, ако жена ти иска да се разведе с теб - не протакай, така че и на нея да и издадат виза - ще вземе да ти се изсипе на главата след време и може да ти създаде неприятности.

Тема Re: Canada...ama Razvod!....ami sega?нови [re: access]  
Автор Kanadets (Optimist)
Публикувано24.03.01 01:46

>1) vryshtaneto na ROLF ne stava taka lesno i byrzo kato plashtaneto mu (kato
>vsiako neshto koeto triabva pravitelstvo da ti plati se bavi) chesto hora chakat
>po godina da si poluchat obratno ROLF

Az kazah, che e moje da se vzeme, ne sam kazval che e lesno ....

>2) da doide i kazne tuk i da pochne posle da se razvezda s zena si koiato e v BG
>ot razstoianie shte mu skusa nervite i iztyni portomoneto v samoto nachalo
>kogato i bez tova edva li shte e mnogo stabilen finansovo. Osvenm tova shte mu
>sysipe godini ot zivota mu. S dve dumi kakto ti kazbvash varianta syshtestvuva
>no ne e ot nai dobrite

Moiata ideia beshe da katsne tuka, posle da se varne v BG i da se razvede tam.
Estestveno, che e mnogo po-skapo, no ne sam pretendiral, che tova e nai-dobriia
variant. Prosto davam ideia....

Тема Re: Canada...ama Razvod!....ami sega?нови [re: Kanadets]  
Авторaccess (Нерегистриран)
Публикувано24.03.01 02:07

niamame razlichia s teb i po dvete tochki...syglasen sum

Uspeh

Тема Re: Canada...ama Razvod!....ami sega?нови [re: access]  
АвторVal (Нерегистриран)
Публикувано26.03.01 12:26

Познавам такъв случай, както казва Kanadets, но не планиран предварително. Просто хората нещо са се скарали след издаването на LP и жената не е отишла в Канада, че отгоре на това с детето. Имам е-mail на човека и ще му пиша да каже какво е станало, но около година след екшъна със сигурност не си бяха получили обратно парите за ROL. От тази гледна точка е по-добре да се направят промените преди LP.

Тема Re: Canada...ama Razvod!....ami sega?нови [re: Val]  
Автор alt_f4 (непознат )
Публикувано26.03.01 17:36

10x hora naistinamipomagnahte shtom kato niama da iamam problemi napravo dago miatam arzvoda che i bez tova ne sym siguren che jena mi niama da me izdynii da ne doide na interviuto ili neshto takova
a val i - maila mi e alt_f4@dir.bg
shte ocenia vsiaka po-podrobna informacia :)
a i shtom niama kanadki za nas shte si dovedem bylgarki te pone oshte ne sa svyrshili :)
pyk ima i drugi jeni nali ...epone se nadiavam da ima :)
10x all

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.