Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:11 15.07.25 
Политика, Свят
   >> Емиграция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Canada - Kakvo sledva ..  
Автор fich (непознат )
Публикувано04.01.01 17:31

Pusnah si dokumentite za emigracia za Canada s TNT. Ot site-a na firmata vidiah che sa polucheni v posolstvoto.

Kakvo sledva?

Shte mi pratiat li neshto ot posolstvoto i koga?
Znam che procedurata e dulga, no tova znachi li che shte chakam 12 meseca predi da mi izpratiat kakvoto i da bilo.

Moga li da polucha niakakuv nomer s koito da si checkvam state-to na application-a? Ako da - kak?

Uspeh na vsichki prez novata godina!!!

Тема Отг: Canada - Kakvo sledva ..нови [re: fich]  
Авторsweety_anon_anon (Нерегистриран)
Публикувано06.01.01 20:30

V koe posolstvo sa tia tvoi dokumenti? I kakvo e TNT, bydi dobyr da obiasnish, pyk az shte ti otgovoria za posolstvoto.

Тема Отг: Canada - Kakvo sledva ..нови [re: sweety_anon_anon]  
Автор fich (непознат )
Публикувано08.01.01 13:13

Posolstvoto e Bucharest, ROMANIA.

TNT e firma za meshdunarodni kurierski uslugi (neshto kato UPS i DHL).

Авторsweety_anon_anon (Нерегистриран)
Публикувано08.01.01 20:03

Ot lichen opit i ot sybrana info:
2-3 meseca sled izprashtaneto na dokumentite triabva da se poluchi pismo ot posolstvoto, s koeto uvedomiavat, dali vsichko e nared s tiah i kakyv e nomera na dosieto ti/file/. Moje da se okaje, che niakoi ot dokumentite ne sa kakto triabva i e neobhodimo da se izpratiat novi, za da prodalji procedurata.
V nasheto pismo pishe, che srokat e pone 20 meseca ot postypvaneto na dokumentite, predi da te izvikat na interviu, no ne mi se viarva da se protochi tolkova mnogo. Ako znaesh neshto poveche za srokovete, v koito stava interviuto, pishi.
Nie sme podali dokumentite na 22.09.2000 i poluchihme izvestie ot tiah na 05.01.2001 i sega zapochva goliamoto chakane, v koeto e dobre da si imame prikazkata za tova kak varviat neshtata.
S pojelanie za uspeh!
sweety

АвторKiko_anon (Нерегистриран)
Публикувано09.01.01 00:30

Bihte li mi kazali kak izpratihte parite za taksata za obrabotka na dokumentita.
Blagodaria

Тема Za srokovete!нови [re: sweety_anon_anon]  
Автор alt_f4 (непознат )
Публикувано10.01.01 11:59

Moje i tezi srokove da se okajat verni v moeto pismo koeto poluchih v nachaloto na mai pyk pisheshe che e vyzmojen srok za interviu i sled 18 meseca...vyprosa koito sledva e - ako sa samo blanki zashto togava shte se mychat da gi promeniat v poriadyka na niakolko meseca samo i samo da ni kajat srok koito ne e veren ?
Ne che zvuchi dobre no e logichno!

Авторracoon_anon_anon (Нерегистриран)
Публикувано13.01.01 21:04

shtom sa poluchily dokumentite sega ne znam abe ti koi dokumenty si pusnal parvite ili tia golemite charshafi? ako sa parvite az chakah okolo mesetz,sled tova popalnih golemite charshafi barabar sas snimkie i taxite togava chakah mnogo okolo 6 mesetza i tchk togava me ivikaha na interview vav tova ebano zdanie zabravih mu imeto deto edo avtogarata sofia sever.posle doide meditzinskoto i stana vsitchko gotovo sled okolo 3 mesetza.vsitchko mi otne okolo 18 mesetza ot zapotchvane do poluchavane.
uspeh ti zelaia

Тема Отг: Canada - Kakvo sledva ..нови [re: Kiko_anon]  
Автор fich (непознат )
Публикувано15.01.01 14:09

Az platih s cheque srehtu canadska banka izdaden ot Bulbank.

Eto kakvo pishe v edna ot drugite temi:
----------------
Plashtaneto veche stava prez Union Bank - ot 03. 01.2001.
Tam kato otidete vi davat formuliari s nomerata na smetkite.
Komisionnata za prevoda e samo 2 $.

Union Bank: Mailing and visiting address: CB "Unionbank" Ltd.
10-12, Damyan Gruev Street, 1606 Sofia / Bulgaria

www.unionbank.bg
----------------

Редактирано от fich на 15.01.01 14:23.

Автор fich (непознат )
Публикувано15.01.01 14:16

Blagodaria ti.

Za tezi, koito sa pusnali ot Canada ima site (http://www.cic.gc.ca/english/e-services/coa-form1.html) ot koito mogat dashe da promeniat informaciata, koiato sa podali. Dali tozi site moshe da se izpolzva ot nas pone za proverka?

Uspeh i na teb!

Тема ot kude da vzema aplication za kandidatstvaneнови [re: fich]  
Авторsony_anon (Нерегистриран)
Публикувано15.01.01 22:34

Moliavi daite malko info atkude da vzema edin aplikation za kandidatstvane. Ot posolstvoto li stava, ili ot drugo miasto.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.