|
Тема
|
Assistance needed
|
|
Автор |
Andrei () |
Публикувано | 07.09.00 22:38 |
|
Abe hora daite mi akal kade v taia Amerika chovek moje da si kupi obiknovena choveshka kafevarka za kotlon, izvestna oshte kato kubinska kafevarka, abe kafevarka. Ne moga da im obikaliam mall-ovete kato idiot, ama mi kazvaite da pisha na nashte da mi pratiat.
Vseki savet se priema s blagodarnost.
| |
Тема
|
Assistance needed
[re: Andrei]
|
|
Автор |
ВИ () |
Публикувано | 08.09.00 01:41 |
|
Хм. Тука пък няма джезвета. Донесох си от България. Аз го пия турско. :-) Успех!
| |
Тема
|
Assistance needed
[re: ВИ]
|
|
Автор |
Andro () |
Публикувано | 08.09.00 03:12 |
|
E samo tva ostava, sega da si prashtame kafevarki ot vkashti. Kakvo shte si pomisliat nashte ? - savsem go e zakasal gorkia, niama kade edno kafe da izpie. A taia gadost tuka naistina ne ia ponasiam.
Ako niakoi ima idea - pishete.
| |
Тема
|
Assistance needed
[re: Andro]
|
|
Автор |
! () |
Публикувано | 08.09.00 05:27 |
|
Bed,Bath & Beyond, az ot tam si wzeh
| |
Тема
|
Assistance needed
[re: !]
|
|
Автор |
PILOT () |
Публикувано | 08.09.00 09:27 |
|
sho be-v starbuks ima hubavo ezpreso,samo go pora4ai v porzelanova 4asha ,4e tia tuka kato zahapiat tia slamkiiii i badi to4en da ne ti dadat niakoq skrejina ili nesho drugo
ne se mre ot neq ama znam kakvo e da se naglasish za edno kafe i da ti prasnat edna ogomna 4asha s niakakva s ibulama4 i da ti migat na parzali/pri razo4arovaniat ti vid/
taka 4e probvai tam -az pia prez den i USPEH
| |
Тема
|
Assistance needed
[re: PILOT]
|
|
Автор |
c. () |
Публикувано | 08.09.00 18:11 |
|
Potyrsi v Polskite ili Cheshkite magazini. V obiknovennite amerikanski molove niama da gi namerish. Az sym gi vijdala vednyj niakyde, no ne si spomniam kyde... may, che v Bruklin v Green point, no moje i da ne e bilo tam.
A djezveta ima v turskite i arabskite magazini. Tam prodavat i bulgarsko sirene.
| |
|
Тук тези кафеварки ги знаят като "италиански"!
Ние си купихме такава точно в магкомп, от магазин специализиран за кафе. Кафеварката се казва "Junior Express", направена в Италия. Качеството е... италианско, та трябваше да й заглаждам ръбовете с остър нож. Но нали е алуминиева - стана добре.
Други магазини, където сме виждали "италиански" кафеварки са:
Ikea (скандинавския магазин)
Cost Plus (вносни стоки, често екзотични)
Lechters (кухненски пособия)
Pier 1 Imports (вносни стоки)
Голямият проблем пред нас е не кафеварката, а гумените уплътнения. Уплътненията, допускани в САЩ, не са обработени за издържане на висока температура; уплътненията се разпадат (или разтапят) много лесно. Уреждаме си уплътнения от България, които са италиански - и издържат на многократна употреба.
Успехи!
| |
|
To si bilo cialo prikluchenie. Shte se spravia, blagodaria na vsichki.
Andro
| |
|
|
|
|