Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:04 27.07.25 
Политика, Свят
   >> Емиграция
*Кратък преглед

Тема Assistance neededнови  
Автор Andrei ()
Публикувано07.09.00 22:38

Abe hora daite mi akal kade v taia Amerika chovek moje da si kupi obiknovena choveshka kafevarka za kotlon, izvestna oshte kato kubinska kafevarka, abe kafevarka. Ne moga da im obikaliam mall-ovete kato idiot, ama mi kazvaite da pisha na nashte da mi pratiat. Vseki savet se priema s blagodarnost.

Тема Assistance neededнови [re: Andrei]  
Автор ВИ ()
Публикувано08.09.00 01:41

Хм. Тука пък няма джезвета. Донесох си от България. Аз го пия турско. :-) Успех!

Тема Assistance neededнови [re: ВИ]  
Автор Andro ()
Публикувано08.09.00 03:12

E samo tva ostava, sega da si prashtame kafevarki ot vkashti. Kakvo shte si pomisliat nashte ? - savsem go e zakasal gorkia, niama kade edno kafe da izpie. A taia gadost tuka naistina ne ia ponasiam. Ako niakoi ima idea - pishete.

Тема Assistance neededнови [re: Andro]  
Автор ! ()
Публикувано08.09.00 05:27

Bed,Bath & Beyond, az ot tam si wzeh

Тема Assistance neededнови [re: !]  
Автор PILOT ()
Публикувано08.09.00 09:27

sho be-v starbuks ima hubavo ezpreso,samo go pora4ai v porzelanova 4asha ,4e tia tuka kato zahapiat tia slamkiiii i badi to4en da ne ti dadat niakoq skrejina ili nesho drugo ne se mre ot neq ama znam kakvo e da se naglasish za edno kafe i da ti prasnat edna ogomna 4asha s niakakva s ibulama4 i da ti migat na parzali/pri razo4arovaniat ti vid/ taka 4e probvai tam -az pia prez den i USPEH

Тема Assistance needed [re: PILOT]  
Автор c. ()
Публикувано08.09.00 18:11

Potyrsi v Polskite ili Cheshkite magazini. V obiknovennite amerikanski molove niama da gi namerish. Az sym gi vijdala vednyj niakyde, no ne si spomniam kyde... may, che v Bruklin v Green point, no moje i da ne e bilo tam. A djezveta ima v turskite i arabskite magazini. Tam prodavat i bulgarsko sirene.

Тема Питаш с грешно име!нови [re: Andrei]  
Автор Св. Скромни ()
Публикувано09.09.00 06:49

Тук тези кафеварки ги знаят като "италиански"! Ние си купихме такава точно в магкомп, от магазин специализиран за кафе. Кафеварката се казва "Junior Express", направена в Италия. Качеството е... италианско, та трябваше да й заглаждам ръбовете с остър нож. Но нали е алуминиева - стана добре. Други магазини, където сме виждали "италиански" кафеварки са: Ikea (скандинавския магазин) Cost Plus (вносни стоки, често екзотични) Lechters (кухненски пособия) Pier 1 Imports (вносни стоки) Голямият проблем пред нас е не кафеварката, а гумените уплътнения. Уплътненията, допускани в САЩ, не са обработени за издържане на висока температура; уплътненията се разпадат (или разтапят) много лесно. Уреждаме си уплътнения от България, които са италиански - и издържат на многократна употреба. Успехи!

Тема Merci, merciнови [re: Св. Скромни]  
Автор Andrei ()
Публикувано09.09.00 18:21

To si bilo cialo prikluchenie. Shte se spravia, blagodaria na vsichki. Andro

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.