Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:56 20.07.25 
Политика, Свят
   >> Емиграция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ima li balgari vav Falls Church, Alexandria ili DCнови  
Автор Svetla ()
Публикувано21.08.00 19:14

Obadete se hora! Tuk sam independently i njamam edin poznat balgarin/ka. Ako ima njakoj v rajona napishete mi na e'maila: svetlaborisova@yahoo.com

Тема Ima li balgari vav Falls Church, Alexandria ili DCнови [re: Svetla]  
Автор gogo ()
Публикувано22.08.00 15:43

Tova kude se namira?

Тема Ima li balgari vav Falls Church, Alexandria ili DC [re: gogo]  
Автор Svetla ()
Публикувано22.08.00 19:33

Vav USA, GOGO.

Автор gogo ()
Публикувано22.08.00 19:40

Ste vzema da doyda stom e v USA. Alexandria mi zvu4i malko na gruzki. Izvinime. Ako iskas napishi mi nesto za grada za sebe si ili za kakvoto te interesuva.

Тема Ima li balgari vav Falls Church, Alexandria ili DCнови [re: gogo]  
Автор gugutka ()
Публикувано24.08.00 11:40

Eh, Gogo , Gogo. tejek sluchai si ti... Alexandria se namira w Egypt, a na teb ti e zwuchalo.... dryn ,dryn .... Razgyni, dusha Gogo atlascheto ta pogledni tui - onui

Автор nev ()
Публикувано24.08.00 16:10

Uvajaema gugutka pogledni atlasa i vij,che Alexandria ima v Egipet,no i na drugo miasto!Naprimer v USA,state Virginia!Tam iavno e Svetla!Chao!

Тема Ima li balgari vav Falls Church, Alexandria ili DCнови [re: nev]  
Автор gugutka ()
Публикувано24.08.00 21:10

mnogouvajaemi nev, ne otkrivash Amerika:))) otkrita e veche a v USA ima i London i Parij i t.n. Goworih za golemia istinskia grad Alexandria, no pyk se radvam, che Gogo si e nameril advokat vyv vashe lice, mnogouvajaemi...:)))

Автор nev ()
Публикувано25.08.00 13:59

V USA ima i grad Sofia i oshte mnogo drugi uvajaema,a na Gogo ne mu e nujen advokat!Toi prosto e iskren i shte mi e interesno kakvo shte napravi!

Тема Ima li balgari vav Falls Church, Alexandria ili DCнови [re: nev]  
Автор gogo ()
Публикувано25.08.00 18:15

Hi,na vsi4ki..... Zaminavam za USA, Chica[go+go]. Uto4niavam stoto moje da ima i drugade takuv grad [v Egipt naprimer]. V BG mnogo grad4eta se ki 4at s tova ime. Moga li da si vzema komputera ili 4asti ot nego? Pitam zastoto znam 4e znaete otgovora.... Go-go

Автор Someone ()
Публикувано25.08.00 18:46

Hehe, Alexandria, Egypt, Alexandria, VA... To tova ime izvestno. Obache gogo e prav che imeto zvuchi grucki, shtoto imeto e grucko. Dokolkoto si pomnja ot istorija, Alexandria (taja v Egypt) e osnovana ot gurci... ne znam za grada v shtatite. A ti, gogo, mojesh da si vzemesh komputura, samo che v USA polzvat 110V :) I dokato sme na tema s imena, abe GO, ti shto zaekvash pred klaviaturata?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.