Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:47 15.07.25 
Политика, Свят
   >> Емиграция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема искам да замина за Канаданови  
Автор sone ()
Публикувано18.04.00 18:02

кажете как да замина за Канада.Мерси предварително аз съм мъж на 32 години, с висше техническо

Тема Напълно те разбирам, и аз исках...нови [re: sone]  
Автор Канадец ()
Публикувано19.04.00 06:48

С висше техническо, стаж над 6 години (според възрастта ти), ако знаеш английски или френски сравнително добре и ако имаш 500 ( 1000, ако си женен) долара под ръка (като за начало), не би трябвало да имаш проблеми. Всички подробности можеш да намериш на следния адрес: http://www.cic.gc.ca/english/immigr/index2.html Ако все пак нещо не ти е ясно - продължавай да питаш, аз доста често наминавам през този клуб...

Тема Напълно те разбирам, и аз исках...нови [re: Канадец]  
Автор sone ()
Публикувано19.04.00 13:43

ще я почета тази страница довечера, аз съм ICQ 41187281, ако ти е по- лесно оттам.Моля те, мини пак след 2 дни оттук, сигурно ще имам множко въпроси) ще черпя оттатък, здраве и живот

Тема искам да замина за Канада [re: sone]  
Автор Father ()
Публикувано19.04.00 16:57

Днес бях на интервю за Квебек. Отложиха ме за след половин година, защото не знаех френски. А иначе съм комп.инженер. Така, че наблягай на езика.

Тема искам да замина за Канаданови [re: Father]  
Автор son ()
Публикувано19.04.00 23:46

Тате, как стигна до интервюто и къде? аз уж знам английски... ХЕЕЕЕЕЛЛЛЛЛЛПППП желая ти успех след половин година

Тема искам да замина за Канаданови [re: sone]  
Автор Милена ()
Публикувано20.04.00 04:01

Ами аз в момента уча право в София и съм 2 курс , но съм завършила френска гимназия.....имам ли шанс за Канада или е само със висше образование ? Благодаря предварително

Тема искам да замина за Канаданови [re: sone]  
Автор jyja ()
Публикувано20.04.00 12:22

a zsasto smqtam da zamina za kanada pishi mi na mail-a za pove4e info,za teb kakvo si zavyrshil ,staj i tn.

Тема искам да замина за Канаданови [re: son]  
Автор Father ()
Публикувано20.04.00 17:19

ако имаш триста долара повече мога да ти кажа фирма,която ще ти пуска документите. ако ги нямаш можеш да действащ сам , като си ги теглиш от различни адреси в интернет. Адресите ги има тук на различни места в този клуб. А иначе английския няма да ти помогне за Квебек. Аз също го знам малко. А за Квебек се кандидатсва най лесно, най-бързо и най евтино. А като стъпиш там сига да имаш пари никой не ти пречи да отидеш в англо-говорящата част.

Тема искам да замина за Канаданови [re: jyja]  
Автор sone ()
Публикувано22.04.00 09:47

jyja, кажи си мейла

Тема искам да замина за Канаданови [re: Милена]  
Автор alt_F4 ()
Публикувано26.04.00 21:00

Abe vij sega ne sym imigracionen advokat ama mai e malko trudno za chovek nezavyrshil vse oshte. Makar che neiskam da te razocharovam no mai i za chovek zavyrshil pravo ne e lesno. No vse pak vij na www.cic.gc.ca Tam ima spisyk na tyrsenite profesii. Tova mai e nai vajnoto. No zadyljitelno triabva da imash i staj. Kysmet.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.