|
Тема
|
емиграция
|
|
Автор |
deodo (непознат) |
Публикувано | 23.04.09 08:00 |
|
Здревей те. Обръщам се към вас за помощ.Предстои ми пътуване до Португалия. Имам кредит от 8 000 лв. Редовно обслужван.Мога ли да пътувам в чужбина. Притеснявам се да не ме върнат от границата. Ще пътувам с автобус.
| |
Тема
|
Re: емиграция
[re: deodo]
|
|
Автор |
zemonti (субективен!) |
Публикувано | 23.04.09 15:07 |
|
Аковръщаха всеки, който има кредит, целия западен свят щеше да си стои закотвен. :-)
| |
|
Ако не те издирват за някакво престъпление,не виждам защо ще те връщат.Пътувай си спокойно
Редактирано от Kpaличa на 23.04.09 16:09.
| |
Тема
|
[re: zemonti]
|
|
Автор |
deodo (непознат) |
Публикувано | 24.04.09 07:48 |
|
Не ми трябват логични разсъждения. Трябва ми сигурна и достоверна информация. Да не забравя ме , че живеем в страна на абсурда. При нас всичко е възможно.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 27.04.09 16:30 |
|
Я си помисли дали не дължиш ти като физическо лице или управител/собсвеник на ЮЛ над 5 000 лв на бюджета.Тогава се притеснявай!
И не припадайте чак толкова колко е абсурдно!Ами че тя една кредитна карта "има" повече пари от твоя потребителски кредит
Лек път и да си изкараш добре в Португалия!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Пpяkop* (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.04.09 12:31 |
|
В никакъв случай не пътувай, защото с пресичането на всяка една граница кредитът ти ще се удвоява: БГ-Сърбия стават 16 000, Сърбия-Хърватия - 32 000, Словения 64 000 и т.н. И когато се прибереш, вече ще дължиш милиони. И цял живот няма да можеш да ги изплатиш.
| |
Тема
|
|
|
Автор | kwazimodo (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.05.09 17:38 |
|
как са ти дали кредит с този пилешки мозък ве?
| |
|
|
|
|