Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:18 12.07.25 
Политика, Свят
   >> Емиграция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Kade bihte iskali da jiveete?нови  
АвторMila (Нерегистриран)
Публикувано10.01.03 01:15

Imam vapros kam vsichki balgari, koito iskat da emigrirat ot Balgaria: sko imahte realnata vazmojnost da emigrirate v Evropa, da kajem

Germania,
Anglia,
Francia,
Shveicaria,
Italia,
Dania,
Ispania,
Garcia,
Holandia,
Shvecia
Norvegia

kade bihte izbrali? Gledam, che vsichko jivo se e zapatilo kam Canada i se pitam zashto? Zashtoto tam e po-lesno da se emigrira ili?

Blagodaria na otzovalite se!

Тема tombolaнови [re: Mila]  
Автор Awatar (+)
Публикувано10.01.03 01:32

Ti da ne si izbirash strana da emigrirash? Samo v Europe li mojem da izbirame?

Bydi zdrava

Тема Re: Kade bihte iskali da jiveete?нови [re: Mila]  
АвторlvanFL (Нерегистриран)
Публикувано10.01.03 01:34

ne sa mnogo stranite koito pozvoliavat legalna emigratzija na baza profesionalni umenie i obrazovanie. canada e edna ot tiah. v drugi strani s5shto e v6zmojno no dosta po trudno, australia, usa, evropa.... pri tova siaka godina canada e na v5rha na klasatziite po kachestvo na jivota (taka i ne moga da si obiasnia zashto)

Тема Re: tombolaнови [re: Awatar]  
Публикувано10.01.03 01:50

Ne postaviam ogranichenia za stranite, izbrah Evropa, zashtoto e po-blizo do Balgaria, taka che izbiraite spokoino
Az veche sam emigrirala i se zamislih kade li bih iskala da opitam da jiveia. Znam, che mnogo balgari se interesuvat ot Canada, az mislia, che bih izbrala Anglia, Avstralia ili America.

Тема Re: Kade bihte iskali da jiveete?нови [re: lvanFL]  
Публикувано10.01.03 01:52

Tochno sashtoto napisah predi malko v balgari v Canada, che ne viarvam Canada da e s nai-visok standart v sveta, sigurna sam, a mi e interesno na bazata na kakvo e opredelena?

Тема Re: tombolaнови [re: Mila]  
Авторcrazy (Нерегистриран)
Публикувано10.01.03 01:51

ti nogo typa ma
kat nema ko da prash po dobre ne pishi po forumite

Авторcrazy (Нерегистриран)
Публикувано10.01.03 01:53

sigurnala bila
ti dan giveesh na 100 mesta ednovremenno ma
bati kravata

АвторПpяkop (Нерегистриран)
Публикувано10.01.03 02:24

Аз бих избрала дърjaва, където хората не са толкова коварни.

Тема Избор, дрън, дрън...нови [re: Mila]  
Автор PRN (fellow)
Публикувано10.01.03 03:12

Какъв избор бе хора. Сигурно ако имаш EU паспорт можеш да избираш нещо си, дотолкова колкото става дума за Европа. Иначе вариантите са толкова малко и толкова трудни, че напрактика хващаш първият сериозен, който ти се изправи на пътя и толкова. Избора се определя от такива неща като къде можеш да емигрираш легално, да намериш работа по професията си, за колко пари и прочие... След като емигрираш някъде си, едва тогава можеш да си мислиш че правиш някакъв избор, но и тогава избора е толкова ограничен че е смешно да се нарича "избор".
PRN

Тема Re: tombolaнови [re: crazy]  
Авторrre (Нерегистриран)
Публикувано10.01.03 03:23

ot teb mai po-tap niama vav forumite.4el sam ti glupostite i tuk i v bulgari v Amerika i v programisti.Ama si mnogo ograni4en,Dobre 4e jivotat e dostata4no milostiv kam men i ne sam sre6tal takiva kato teb.Mnogo pravilno si izbral priakora si.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.