Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:06 14.07.25 
Политика, Свят
   >> Емиграция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Гласуване на вот на доверие на модераторитенови  
Автор MeдapkoМодератор (Беорн)
Публикувано17.03.02 00:23

Поради известното напрежение напоследък в клуба, се считам за задължен да проведа гласуване на вот надоверие на модераторите на клуба.

Вотовете биха могли да бъдат просто с 2 точки - 1-ва точка гласуване за access и 2-ра точка гласуване за Медарко.

Просто казвате дали одобрявате някого, или не одобрявате някого или не одобрявате и двамата настоящи модератори или ги одобрявате и двамата или просто предлагате един нов, който да ги замени. Ако има достатъчно много гласове за нова кандидатура /повече от гласовете дадени за някой от съществуващите модератори/ тя ще бъде подложена на допълнително гласуване в отделна тема.

Това гласуване ще започне от момента на публикуване на темата и ще продължи една седмица, за да могат и не толкова редовно пишещите да дадат своето мнение.

Нека СиВата (маса) бъде с теб!

Тема Re: Гласуване на вот на доверие на модераторитенови [re: Meдapko]  
АвторCимo (Нерегистриран)
Публикувано17.03.02 00:42

Аз съм за това да има само един модератор на клуба, който да следи за комерсиални обяви и особено груби простотии. Останалото ще се самоорегулира след време.

Медарко - ДА (коректен и "прозрачен", поне до сега)
Access - НЕ (винаги най-прав от всички и спорещ с всички на различно мнение)

Ако dir.bg смятат, че трябва да има двама модератори, тогава втория трябва да си го назначат служебно, а не с допитване до клуба. Тук в клуба има различни позиции и не най-много пишещите са винаги най-прави и най-обективни. Не е необходимо да се създават нови условия за напрежение. Клуба си се движеше добре и преди да има модератор, имаше простотии, но всяко чудо беше за 3 дни. Това е моето мнение.

Автор kastchei (непознат )
Публикувано17.03.02 01:07

MEDAPKO - DA
ACCESS - HE

Автор sadfish (непознат )
Публикувано17.03.02 01:21

Glasuvam:
1. Za Medarko
2. Protiv Access.
Milsia, che tozi forum naposledyk se prevyrna poveche za Access, orkolkoto za Emigratzia. Za syjalenie mi se struva, che access ne razbira znachenieto na poniatieto moderator. Moderator oznachava chovek, koito uslesniava diskusiata, a ne pravi sebe si neina tema. Edin ot kriteriite za otzenivane na dobrite moderatoru e sposobnostta im da ostanat "nevidimi", ili nezabelejimi v hoda na diskusita, kato v sychtoto vreme sydeistvat na stranite na izraziat svoite vijdania.
Ne kritikuvam korektnostta na informatzionnite postingi na access zashtoto vseki ima svoe vijdane, no sym protiv negovia podhod kato moderator.

АвторJessy (Нерегистриран)
Публикувано17.03.02 01:28

Access da bade bezpristrasten i vinagi kogato kazva nesto da se pozovava na URL, kadeto vseki moje da prochete. I nmai-veche da ne pravi obobsteniaza ciala Canada, pri uslovie che toi ne e napusnal Toronto za pone za poslednite 8 meseca, ot kogatoaz vlizam tuka.
Medarko e dokazal svoiata bezpristrastnost, po-dobre da e moderator chovek, koito pone se zanimava s nesto.

Автор 33 ()
Публикувано17.03.02 02:14

medarko-da
access-ne

See this smile on my face, You put it in there

Тема Do Moderatorite i chlenovete na klubaнови [re: Jessy]  
Автор f.r.e.e (новак)
Публикувано17.03.02 02:20

Haide sega pak....stari temi,tukmo pozabraveni.
Imam edin vupros kum Moderatora koito "mnogo chete i rjadko pishe".Ne smjatash li ,che da sondirash mnenija na hora,koito sa ot njama i sedmitza v tozi forum e smeshno,oshte poveche ,che dori sa i neregistrirani.Shte gi vzemesh li pod vnimanie i tjah?
I vsushnost po-dobre se dootochni kakvo predlagash,zashtoto ot tova koeto si napisal ne stava jasno.Kakva e tzelta - da ostane samo edin moderator i nie da izbirame mejdu tebe i Access li ?Ami ako ne te iskame,naprimer, shte obeshtaesh li turjestveno da ne se mjarkash poveche tuka?
I neshto drugo - vseki si ima treski za djalane i nito Access nito ti ste iskljuchenie.No,smjatam,che e redno,sled kato se namesvash taka, da objasnish na chlenovete na kluba s kakvo TI si doprinesul za nego(iskluchvam edin posting naskoro koito ni zoveshe da razmishljavame).
Suvetvam te da ne si plaknesh ochite s njakolko "ne"-ta ili "da"-ta ot hora koito sa razbrali vchera za kluba.I trjabva da kaja tuk,che Access si ima svoite kusuri(ne kazvam dali sa malko ili mnogo),i tova javno drazni mnogo hora,.....no, izvinjavai za grubija ton Moderatore Medarko, - tvoeto simvolichno pojavjavane tuk e estestveno da ne ti nosi negativi ako me razbirash kakvo ti kazvam.......
"Koito go e strah ot mechki da ne hodi v gorata"....e-opredeleno ima vurhu kakvo da si pomislish i ti.

S ne osobeno uvajenie -
Free,ofitzialen chlen na kluba ot 1 godina.

Тема Работата на модератора не е...нови [re: f.r.e.e]  
Публикувано17.03.02 02:29

...да информира. Това, че access го прави е не защото е модератор. Той и преди това го правеше човека и не вярвам единствено модераторството да го мотивира за това.

Какво аз съм допринесъл за клуба не е темата на този тред, пък и не виждам каква роля играе това в случая. Модераторът е обикновен юзър, който освен, че се грижи за клуба има право да участва или не в него. Все пак да не забравяме, че аз бях и продължавам да бъда в този клуб като "помощен" модератор. И не мисля, че съм задължен да се грижа за осигуряването на контент за форума.

Това, че ти не си чел какво съм писал не е мой проблем. Ти ме питаш каква ми е целта. Ако прочетеш внимателно, ще видиш, че съм казал, че всеки може да посочи на кой от модераторите има доверие и на кой - не. Може да искаш да спориш с мен, но за съжаление ще те лиша от това удоволствие тук. Имам мейл, който стои под всеки мой постинг и на никого не съм отказал отговор. Освен това не мисля, че по някакъв начин досега съм поставил под съмнение безпристрастността си в който и да е спор.

Ти може да не ме уважаваш, твоя си работа. Аз не съм тук, за да се харесвам на всички, а за да е удобен и приятен клуба за повече хора.

P.S. Ако има повече хора, които не искат да съм вече модератор тук и смятат, че преча на клуб "Емиграция" с присъствието си, отколкото е броят на хората, които смятат, че досега не е имало проблем от моя страна, да, ще си тръгна.

Редактирано от Meдapko на 17.03.02 02:32.

Тема Re: Работата на модератора не е...нови [re: Meдapko]  
Автор f.r.e.e (новак)
Публикувано17.03.02 02:57

Ama ti shte vzemesh da mi se razsurdish kakto si truganal...:) i da me ban-nesh nakraja.
Tova za postingite i cheteneto go propuskam zashtoto ne jelaja da vlizam v zadochen spor s teb."Tova che ti ne si chel kakvo sum napisal ne e moi problem" - e,da ..prav si - ne e.Samo shte ti kaja che njama neprochetena tema ot men ot suzdavaneto na kluba,taka che sa mi prozrachni neshtata.
Ne razbrah sushto otkude-nakude si izmisli ,che se zajazdam....prosto ne mi e prijatno po tozi nachin da se opira peshkira.Shte te popitam suvsem napravo - kade beshe TI, kogato v tozi forum se shireha psuvni i spam i ne beshe vuzmojno da se pishe normalno(za spravka - archiva)? Tova mislja che vliza v zaduljenijata na Moderatora,nali?Nishto che e "user" ,koito moje i da ne vzima uchastie.
Oshte neshto shte ti kaja - povecheto hora tuk gi interesuva informatzijata s kojato pomosht da se razkarat ot tazi vse-po zatuvashta bedna strana.A ne njakakvi si Moderatori koito si igrajat na izbori(bez loshi chuvstva).
Pak ti kazvam - tova koeto se opitvash da oprilichish na izbor, njama da stane takuv.Ili pone sledi adresite za da se uverish..
Jelaja ti skoroshna emigratziaja i ako imash nujda ot info ...ne se pritesnjavai - pitai i shte ti pomognem vsichki.:)))

Тема Откакто тук се повдигна темата за модератор...нови [re: f.r.e.e]  
Публикувано17.03.02 03:07

...изчитам всичко, дори когато слабо ме интересува.

Пуснах темата за изборите, защото както виждаш има нужда от нея. Дори и само, за да се потвърди сегашното статукво. Не става въпрос за "опиране на пешкира".

И двамата с access знаем, а и ти си видял, че напоследък постингите, които не са за тук са дело предимно на един човек.

Темите със съдържание, които засягат колегата ми съм оставял почти винаги той да модерира, защото са личен спор. Той може да потвърди, че съм се опитвал да изгладя този проблем извън форума.

Следенето на адреси няма да правя аз, защото няма да е коректно. Ще помоля LeoS да се занимае с обработката на резултатите от изборите. Ако той няма възможност ще го направи колега модератор от друг клуб или някой администратор.

Благодаря ти за загрижеността, но не се намирам в България, а оттук където съм не смятам да емигрирам, но всъщност ти каза, че четеш всичко в клуба, би трябвало вече да знаеш това...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.