Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:31 16.07.25 
Политика, Свят
   >> Емиграция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема iskam da pomognaнови  
Авторmagi (Нерегистриран)
Публикувано14.11.01 03:23

privet na vsichki kandidat emigranti. v momenta jiveya v Germania, omajena sam tuk imam bebe i ujasno mnogo svobodno vreme. V Bg pres poslednite 4 godini imah lizensirana prevodacheska agenzia i imam ogromen opit svarsan s lotariata selena karta, emigrazia v Kanada, namirane na sakonna rabota v chujbina. imah mnogo mnogo klienti, koito se mahnaha ot tasi skapana darjava, v koiyato edin umen i chesten chovek niama schanha da se rasviva i da prokopsa. osven s prevodi i konsultazii sasdadoh i edna ot parvite agenzii, koyato saraboti po programata au pair. mnogo mladeji blagodarenie na moiyata agenzia saminaha sa holandia i Germany. ispratih i niakolko vasrastni jeni da gledat bebeta illegal v USA.
Bes da pretendiram che snam vsichko s udovolstvie bih pomognal BESPLATNO na vseki sas snaniata si. Ispolsvaite me. Shte otgovorya na vsichkite vi vaprosi s udovosltvie
USPEH I SE MAHAITE OT BALGARIA

Тема Re: iskam da pomognaнови [re: magi]  
Автор Welder (непознат)
Публикувано14.11.01 04:14

Da si priznaia kato zachetoh postinga ti si pomislih,che pravish reklama na niakoia firma.Ako deistvitelno si takava za kakavto se predstaviash i imash opit v dvijeneto na emigrantski dokumenti,shte si mnogo polezna na dosta hora,vkliuchitelno i na men.
Registrirai si nika za da ne se izpolzwa ot nedobrojelateli,koito da davat pogreshna informacia ot tvoe ime!!!

Dano si iskrena v namereniata si,zashtoto inache chichko access shte ti darpa ushite

USPEH!

Редактирано от Welder на 14.11.01 04:21.

Тема Re: iskam da pomognaнови [re: Welder]  
Публикувано14.11.01 06:02

isviniavai sa tapiy vapros no kak da registriram nik. oshte neshto - as ne tvardya che snam vsichko i niamam mnenie po vsichki vaprosi sa raslika ot niakoi hora tuk. savsem iskrena sam. prosto vapros na harakter.

Тема Помогни: Докумети за емиграция в Канаданови [re: magi]  
Автор yo_123 (непознат )
Публикувано14.11.01 12:01

Здравей Маги,

Тъй като си имала агенция за превод, надявам се да можеш да ми дадеш компетенен отговор на следния въпрос:
Как да подготвим документите за емиграция в Канада (Independent Immigrant) и как най - лесно да го направим. Питам за техническата страна на нещата, а не на самите документи, всмисъл нотариално заверени ксерокопия, превод, легализация и т.н.
Разбито на подвъпроси общо взето ме интересуват следните неща:
- Кои типове документи как да ги подготвим - например за папортите какво се изисква, за препораките от работодател и т.н.
- Знаеш ли сигурни фирми, които могат да свършат цялата работа вместо нас на разумна цена (или поне нотариалната завека на ксеррокопията трябва да се направи отделно ) ?
- Приблизителни срокове и цени ?

Предварително благодаря

Тема Re: Помогни: Докумети за емиграция в Канаданови [re: yo_123]  
Автор Welder (непознат)
Публикувано14.11.01 12:28

V dolnata chast na ekrana ima edna lenta s linkove...dir.bg,kliuch,novini,poshta+,host...i tn.Klikni varhu "kliuch".Tam e opisano kak da se registrirash.Ako neshto ne si razbrala ,pitai.

Тема Re: Помогни: Докумети за емиграция в Канаданови [re: yo_123]  
Публикувано14.11.01 13:19

sa canada - moite klienti vsichki deistvaha chres advokat. samo edni probvaha da otidat lichno v Bucarest i si sagubiha vremeto.
parvo - napravi spisak na vsichki dokumenti, koito ti iska advokatat i pochni da gi sabirash.
2. v obsthtinata se vadyat akt sa brak, sa rajdane ili ako si rasveden sa semeino polojenie. kasvash che ti triabvat sa chujbina. na tyah ne se pravi notarialna saverka.
3. pravish xerox kopia na diplomte, sertificatite sa savarsheni kursove i t.n. + trudova knijka
4. otivash pri notarius i pravish saverka na vsichki xeroxopia
5. ot vestnik trud ili 24 chasa vadsih vsichki telefoni na lizensirani prevodacheski firmi i si pravish smetka kade e nai-evtino. tova e ako si v sofia. moiata firma beshe v provinziata
6. sled kato e gotovo vsichko go davash ili prashtash na advokata si i chakash.
legalisazia na dokumentite ti triabva sa v canada, a ne sa interviewto.
ako imash vaprosi pitai
sabravih preporakite - na tyah triabva da pishe adres, telefon i ime na rabotodatel, da ne sa prasni prikaski, a da se opisva rabotata, koiyato si varshil sa tosi rabotodatel. nai-hubavata preporaka koiyto sam vijdala beshe ot edna banka. na dve stranizi podrobno se opisvaha sadaljeniata na slujitelkata i kolko komepetntno tya gi e varshila.

Тема Re: iskam da pomognaнови [re: magi]  
Автор Kid27O1 (the TimeMaker)
Публикувано14.11.01 13:20

zdrasti! ako e istina tova koeto pishesh, drasni mi edin mail za da se uveria che e istina. men me interesuva

the time... what is time?

Тема Re: iskam da pomognaнови [re: Welder]  
Автор hristoO (member)
Публикувано14.11.01 15:45

tova za chicko access mi haresva

Тема Re: Kak shte pomogneshнови [re: Kid27O1]  
Автор6776! (Нерегистриран)
Публикувано15.11.01 00:12

Magi, kakvi sa tia advokati, otdavna horata ne gi izpolzvat i dokymentite trjabvat mnogo predi da otide kojto i da e v Canada.

Тема Re: Помогни: Докумети за емиграция в Канаданови [re: magi]  
АвторPalav (Нерегистриран)
Публикувано15.11.01 00:54

Skupa, razbiram dobrite ti namereniq da pomognesh , no go pravi naistina! Legaliziranite dokumenti ti trqbvat na za da gi pokajesh na konsula na interview-to, inache nqmam ideq kak shte si sloji toy podpisa pod bumagite ti za da ti izdadat visa drugite slujiteli :)))?!?!??!?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.