Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:37 17.07.25 
Политика, Свят
   >> Емиграция
*Кратък преглед

Тема pasporten problemнови  
АвторStoio (Нерегистриран)
Публикувано10.07.01 15:09

Hi,

Kakto kazva edin moi priatel kitaec Az veche kanadec 5 godini ot
Super zvuchi angliskiat mu.

Imam slednoto pitane: ot 5 godini sam canadec i ne sam hodil do Balgaria ot okolo 5-6 godini, kakto se seshtate iztekli sa mi vsiakakvi Bg dokumenti. Tai kato se nalaga da otida do Sofia za da urejdam razni semeini dela (nasledstva,prodajba imoti i etc. prostotii) shte mi triabvat Bg dokumenti. Tuka za 5 godini taka i ne razbrah tova nashe posolstvo/konsulstvo za kakvo e shtom nishto ne iskat da praviat a daje ima hora tam deto neznaiat english, shte triabva da gi vadia ot Sofia.

Moiat problem e che ne sam hodil v kazarmata i priateli ot USA me naplashiha che shte bera iadove (i to golemi) s vlastite v Balgaria kogato otida da si vadia pasport.
To problema mi e daje oshte po slojen, az doidoh tuka veche kato imah povikvatelna za kazarmata
Ta ako niakoi moje da me posavetva kak nai bezbolezneno da si resha problema ili znae dali shte imam problemi shte mu bada mnogo blagodaren

Stoian

Тема Re: pasporten problemнови [re: Stoio]  
Автор jamie (подминаващ)
Публикувано10.07.01 16:35

Stani pone na 30 godini i togava voennite te izpuskat :-)))

don't waste my time - waste yours !

Тема Re: pasporten problem [re: jamie]  
Публикувано10.07.01 16:47

E da ama tova shte stane dogodina a az triabva da patuvam septemvri

Автор F1 (непознат )
Публикувано10.07.01 17:44

Skoro slujih vav voenna policia. Tezi shapshali debnat zdravo, no da ti kaja stava nomera da si doidesh ako imash niakoi poznat na letishteto. Voennite se oplakvaha che gi izpuskat zaradi poznati tam. Ama i ti si bil ot tezi tarikatcheta. Chudia se zashto ti pisha, sled kato ne sam vidial nishto dobro ot Bulgari.
Vse pak ti jelaia uspeh!!!!

Тема Re: pasporten problemнови [re: F1]  
АвторJuno K (Нерегистриран)
Публикувано11.07.01 04:58

F1,

razkaji kak stava nomera s letishteto ili po niakakuv drug da se otturva che i men voennite me tursiat v BG me tursiat. :)

Viarno li e che veche imat komputurna data baza i na granicata proveriavat dali te tursiat za kazarma, i ako te tursiat - haide eskort i t.n.

Az sum na 25 godini i oshte 5 godini triabva da chakam, puk ne mi se gubi vremeto i $$$ da sluja, no bih jelal da si otida v BG v otpuska.

Niakakvi idei?

JK

Тема Re: pasporten problemнови [re: Juno K]  
Публикувано11.07.01 12:50

losho mnogo losho e polojenieto s kazarmata.

Edin poznat ot berlin se obadi v tamoshnoto Bg posolstvo da vidi dali moga da uredia neshto i ot tam mu kazali che imat edinna computarna sistema i pri vsichki polojenia shte me gepnat.

A i edin bivsh voenen sega emigrant tuk mi razviva teoria che sled kato veche sam imal povikvatelna sigurno shte me sadiat za otkloniavane ot voenna slujba

АвторF1 (Нерегистриран)
Публикувано11.07.01 14:17

Stoio, ne se pritesniavai, niama da te sadiat. Ti naistina si ot dosta vreme v chujbina i iavno neznaesh kak stoiat neshtata tuk. Tozi voenen se sduhal. Te po princip vsichki sa sduhani. Tova e ot voennoto uchilishte koeto sa zavarshili, no te nego razbirat. Ako imash malko pari i poznat moje da se osvobodish. Problema e v poznatite, no opitai. Dosta hora poznavam koito se osvobodiha s malko pari, okolo 1000$. Ako nedai si boje vleznesh v kazarmata, niama da znaesh kade se namirash 3meseca. Kofti rabota. Slujih s edin takav kato teb.
Opitai se da namerish niakoi poznat na letishteto za da te svetne. S voenni ne se zanimavai daje i v chujbina, golemi izpolzvachi sa.
Uspeh

Авторi (Нерегистриран)
Публикувано13.07.01 22:20

Ami sled kato si kanadets, zashto iskash da si vadish bg pasport? Putuvai si s kanadskoto id. Sigurno shte triabva da platish visa, za da vlezesh v Bg, no kakvo ot tova.

Re. kazarmata, ne znam. Mislia, obache, che e nenormalna vsiaka durzava koiato nasilstveno zachisliava podanitsite si v kazarmi.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.