Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:26 15.07.25 
Политика, Свят
   >> Емиграция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Kak e purvia put :)? Boli li?нови  
АвторEleya (Нерегистриран)
Публикувано11.05.01 18:20

URAAAAA! VRAAAAA!
Purvo: VAKANTZIA nai-posle!
Vtoro: shte si hodia v Bulgaria suvsem skoro i shte stoia edin mesetz tam!
Ot edna godina jiveia v USA i sega za purvi put se pribiram... i niakaksi mnogo stranno se chuvstvam - hem mi se iska, hem ot druga strana malko me e strah...
Vchera si svalih edna snimka ot Chervilo s izgled kum ulitzata - vse edno si sednal na masichka tam i si ziapash navun - (strahotna snimka! - vchera vzeh adresa ottuk!! ) - i si ia slojih na desktopa. Gledam ia postoianno sega ... i se chuvstvam mnogo stranno... Imam chuvstvoto che edna godina sum sunuvala i sega triabva shte se subudia... Ama tochno taka se chuvstvam...! V BG nishto ne se e promenilo - vsichko e takova kakvoto go ostavih - samo malko po-bedno kato che li... a az tuk jiveia na avtopilot i vupreki che mnogo sum se promenila... vse edno ne sum az, a e bil niakoi drug... Hmm - ne znam!
Kajete kak e :)? Kak te posreshtat horata tam - plachat li, radvat li se?
Ochakvat li da donesesh podarutzi? Triabva li da zanesesh absoliutno na vsichki po-blizki priateli i rodnini ili samo na nai-nai blizkite?
Razocharovani li sa ako ne go napravish?
Abe razkajete kak beshe purvia put :)
Triabva li da cherpia priatelite si dokato sum tam ili tova shte gi nakara da se chuvstvat zle? Da se obajdam li na starite gadjeta ;) ( milichuk, tova e maitap - ako go chetesh ne se vpriagai - ne go mislia seriozno :)) ? Tujno li vi beshe che triabva da idvate pak nasam ili nakraia veche vi se iskashe...
Kude imash chuvstvoto che se pribirash "vkushti" !?
Abe vsiakakvi neshta... nali zatova sme tuk - za da si obshtuvame :)!

Тема Re: Kak e purvia put :)? Boli li?нови [re: Eleya]  
АвторAriel (Нерегистриран)
Публикувано11.05.01 21:27

Hubavice, ti mi razbi sarceto! Chervilo, ex...ot koi salon e gledkata ?
Parvo, chestito - az imam oshte 2 finala do kraia, i kakto varvi GPA...mani mani
Abe ia dai edin meil da ti napisha kak e parvoto pribirane, che shte stane dalgo.
S 2 dumi v BG shte ti haresa 100%

Автор The Way l am(~master~) (Schumi Fen)
Публикувано11.05.01 21:36

Lelelele zavijdam ti
E bravo.Kasmetliika si ti da znaesh.

_-_-_-_-_-_-_-_-_
~Unstopable~

Тема Re: Kak e purvia put :)? Boli li?нови [re: Ariel]  
Публикувано11.05.01 23:38

http://photos.yahoo.com/ngruev

Tam e snimkata - ima i drugi hubawi! I kakto veche pisah... Slojih si ia tazi vduhnoviavashta i obodriavashta snimchitza na desktopa ( paswa idealno mejdu drugoto) i kato si ia gledam vse edno sum sednala na edna masichka, piivam vodka s tonik i ziapam ulitzata, a viatura poduhva leko :)... i zabraviam za moment che sum na mainata si v edin skapana koshara bez prozortzi, pred edin shiban computer, zamruzvashta ot tupia klimatik :) Xixixixi - Kolko malko mu triabva na chovek! :))))))))

Tuka mnogo mi lipswat zavedeniata na otkrito, no snoshti namerih edno na priastanishteto zad Marriot i wremenno potushih abstinentziata :))
hubawo beshe... no dnes edwam gledam i mai oshte ne sum iztrezniala :)
... shtoto dori i chervilo ne mi pomaga da se suvzema!

:)) xaxaxaxa :)

pishi mi na eleya@lovemail.com :)

Тема Re: Kak e purvia put :)? Boli li?нови [re: The Way l am(~master]  
АвторMariQ (Нерегистриран)
Публикувано16.05.01 19:07

MILATA TQ...

Тема obratno w bgнови [re: The Way l am(~master]  
Авторcore1 (Нерегистриран)
Публикувано16.05.01 21:37

zdrasti,sigurno wece si tam w bg no za wseki slucai ste ti kaza kak se cuwstwah! Stojah tuka i 1 god sasto ne si bjah hodil stoto se strahuwah ce nikoga njama da se warna pak w u.k. ako si otida,nakraja pusnaha tolkowa izgodna oferta za bul kojato pak i sawpadna sas Gergiow den i se izku6ih ta si tragnah!Tam wsicko si e po staromo,moze bi horata sa malko po-umarlu6eni,ne tolkowa weseli kolkoto kato gi ostawih-no pak ne im e lesno i na tjah da plastat za wsicko w ceni rawni na angliiskite.Iwapreki wsicko kogato doide wreme da si hodja,osobeno w samoleta stjah da poluca udar,ne znaja kak e bilo pri drugite,moze bi az mnogo sam priwarzan kam tezkiat nacin na ziwot w bul.obace be6e adski kofti.Ne znaja, mislja ce ne moga da go objasnja mnogo tocno,ne widjah tocno towa koeto ocakwah,moze bi dori ostanah malko razocarowan ot ot widjanoto,no pak sega oste po-silno iskam da si se warna i da si ziweja w stranata,i ziwot i zdrawe sled 9 meseca kato mi swar6i wizata si se wra6tam i powece w cuzbina samo kato turist!
da si se macat s tazi tapotija anglicanite!!!Tuk ne e za mladi hora!!!

Авторre (Нерегистриран)
Публикувано16.05.01 23:54

i az kato tebe se chudia kak shte e purvia put, i to sled povechko godini, ima prichini poradi koito ne mi se hodi, a te sa, che napr. moite blizki shte pochnat vednaga da mi kazvat kolko skupo e vsichko, bla-bla bla, vse edno che si niamam az moite problemi tuk, nali taka?
obache kvo ti puka, nomera e da imash gotini priateli, koito da te razberat, a ne da chakat da gi vodish tuk i tam i da im plashtash smetkite, takiva mi ti raboti
a kakto niakoi veche kaza moje i veche da si tam, no vse pak...da pusna niakoi red i az

Тема Re: Kak e purvia put :)? Boli li?нови [re: re]  
Публикувано17.05.01 00:19

Ey, mersi mnogo :)
Ne sum trugnala oshte - tuk sum si i se mucha s podarutzite :))
Nishto ne sum kupila oshe, a vreme ne ostana!!!
Ako niakoi mi dade ideia kakvo da kupia na baba mi i diado mi - shte go cherpia zdravo :)) - v pulen shah sum v tazi posoka :))...
Mi tova e - imam oshte dve sedmizti da se mucha... :) Posle izchezvam za edin mesetz - ne iskam da iztrezniavam i da vijdam computer za edin mesetz( i na snimka daje) ! :)))
A posle shte vi razkazvam... vupreki che ako priatelite mi razberat che pisha tuk na niakakvi nepoznati vmesto na tiah... shte me ubiat i niama da moga... :)
Mersi pak!

АвторDi (Нерегистриран)
Публикувано17.05.01 01:30

Super e , niama za kakvo da se pritesniavash, vzemi malko ekstra pari, zashtoto, vsichko shte ti se vizda mnogo evtino, i Shte harchish dosta.
Mislia che parvite dni daze shte ti e kef da cherpish priatelite si
Sigurna sam che niama da ti se vrashta v USA, pone dokolkoto te poznavam. No izbora e tvoi :-)

Тема Za Diнови [re: Di]  
Публикувано17.05.01 18:55

Kakvo znachi " extra pari "?
Kolko da vzema za 1 mesetz?
Gore-dolu :)?
1000 shte mi stignat li?
I kak da gi vzema? V kakuv vid - da si gi natupcha po djobovete li :), chekova li da vzema, karti li?
Moga li ot BG da si izteglia otniakude ako mi potriabvat?
I osven tova otkude puk me poznavash?
Ili moje bi vie ste proslovutata Lady Diana ot Denver??? :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.