|
Тема
|
най-добрият и истински журналист
|
|
Автор | Kaтя (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.04.03 23:01 |
|
на България ето това е Елена Йончева
| |
Тема
|
Re: най-добрият и истински журналист
[re: Kaтя]
|
|
Автор |
Гeвpek (същия) |
Публикувано | 10.04.03 23:16 |
|
Смятам, че Георги Коритаров, Тома Томов, Мартин Карбовски и др. са с класи над нея. Сори. Всеки с вкуса си. Ако ще правим класации, по-добре да ходим в клуба за журналисти.
Има и други имена - Татяна Ваксберг, Иван Гарелов, Кеворк Кеворкян, ... всеки е спорен за някого. Ами Тома Спространов, Ники Кънчев - ако говорим за музикални журналисти?
Аз не бих се изхвърлил ей-така да кажа - този е най-добрият. Всеки в областта си.
Може да се кажат по много плюсове и минуси за всекиго поотделно. На мен може да не ми харесва изразената депресираност пред камера на Йончева - което не е особено типично за военен репортер, но пък по-важно е какво казва, нали. Поне знае, че се казва дивизия, а не девизия.Редактирано от Гeвpek на 10.04.03 23:30.
| |
|
Има една голяма разлика между изброените от теб и Елена Йончева.
В нейните филми тя почти не се вижда.
Изброените от теб са предимно себеизтъкващи се журналисти. Те не задават въпроси, за да чуят отговор, а за да дадат път на своето становище.
| |
|
da wdignem za taz dewojka nij za wchas.
| |
Тема
|
Re: най-добрият и истински журналист
[re: Kaтя]
|
|
Автор |
CepГeй (непознат
) |
Публикувано | 11.04.03 14:33 |
|
абсолютно!
| |
|
кат опело ве. сценария да не предвижда да я гръмнат?
| |
|
и заслужава най-високото българско отличие: орден "Стара планина"!
Мародерите, които я плюят или задават въпроси от сорта:
как точно се е извършил подбора на коресподентите за Ирак или оценяват постъпката и като кариеризъм да го духат!
Аз лично бих се поклонила на тази жена, толкова много и се възхищавам, за мен също това е истинската журналистка, велика, велика
| |
|
|
|
|