|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Поредното доказателство, че
|
|
Автор |
Meйджъp™ (no comment) |
Публикувано | 10.04.03 14:26 |
|
в Дир-а не могат да се правят нови клубове на този етап.
2 + 2 = 5 Редактирано от fukla на 10.04.03 14:31.
| |
Тема
|
Re: Поредното доказателство, че
[re: Meйджъp™]
|
|
Автор | CepГeй (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.04.03 14:44 |
|
Мейдж, какво написа брато, че тая фъкла те е модерирала?! :))
| |
|
Не ми е приятно да ме редактираш, особено без да има основателна причина за това.
2 + 2 = 5
| |
|
Ако погледнеш внимателно, ще видиш, че не съм променила нищо в постинга ти. Бележката, че мнението ти е редактирано се появи, когато натиснах бутона за одобрение на мнението. Не сме чак толкова недемократични, споко.
| |
|
Престаравате се малко, мисля си!
2 + 2 = 5
| |
Тема
|
Това ли е всичко, което можеш да кажеш по темата?
[re: Meйджъp™]
|
|
Автор |
Dolphin (непознат
) |
Публикувано | 10.04.03 15:10 |
|
Мейджър, това ли е мнението ти по темата на този клуб? Интересна е "позицията" ти по въпроса и не споделям тази констатация, за да се заяждам с теб. Смятам, че инцидентът с Елена Йончева и опитът на Дир да изрази съпричастието си към нейната журналистическа участ не е повод да се отваря ново поле за отрицание и нихилизъм.
Ти как мислиш?
| |
Тема
|
Re: Това ли е всичко, което можеш да кажеш по темата?
[re: Dolphin]
|
|
Автор |
Megan (драка) |
Публикувано | 10.04.03 22:29 |
|
принципно е така
ама не много...
нещо не е ясен начина, по който се отварят нови клубове
и причината, и факторите за това събитие
в предложения за нови клубове от 5 месеца виси тема, обясняваща че нови клубове засега няма да има
междувременно се нароиха поне 10 тина , като почнеш от топ постингите, през всички предавания на магърдич халваджиян и прочее ..
да не коментирам че на всички модератора е фукла
айде стига популизъм
| |
Тема
|
[re: Megan]
|
|
Автор |
fukla (своенравна) |
Публикувано | 11.04.03 10:27 |
|
Когато направихме клубове като "Средновековна кръгла маса", "Футболни класици", "Тери Пратчет", "Училище", "Семейство" и още около 10-тина други как никой не ги забеляза. Направени по желание на юзъри и т.н. За справка погледни "Предложения за нови клубове". Иначе е лесно да се говори наизуст.
| |
Тема
|
[re: Megan]
|
|
Автор |
MG42 (специалистъ) |
Публикувано | 11.04.03 11:45 |
|
абе, Меgan:)) що са правиш на утепана?? Дира е частна фирма ако искат и клуб Гол Задник ще си напрявят..
Ше кажа на Ачо да ти изнесе лекция по фирмена политика
Пътят за ада винаги е постлан с добри намерения
| |
|
Просто изказвам мнение срещу идиотската (меко казано) политика на Дир-а спрямо клубовете.
Иначе трябва ли да споделям псевдо-моралистическите ти доводи относно съществуването на този смехотворен клуб? Има си клуб "Журналисти" - който го интересува "нерадостната съдба на българския журналист в страство" що не ходи и пише там? Или, чакай да позная, там се е препълнило от теми за Елена Йончева и откриването на нов клуб е било твърде наложително.
Въх!
2 + 2 = 5
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|