Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:05 08.07.25 
Музикални
   >> Електронна музика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Поздрави и предложение  
Автор Goa (старо куче)
Публикувано17.01.01 10:52

Поздрави на всички, които обичат електронната музика :)))

А предложението ми е следното: да се направят теми за различните стилове, за да не стане мешавица като в Метрополис. Или, ако не искате да отделяме стилове, в заглавията на темите да присъства име на изпълнител или нещо такова.
Е, това си е малко наивно от моя страна, ама...

Изказаните мисли са като малко по-бистра струйка в мътната река на общата мисъл...

Тема Отг: Поздрави и предложениенови [re: Goa]  
Автор Rama (минаващ)
Публикувано20.01.01 01:19

А защо не си направим отделен клуб "Транс" или "Гоа"? Аз сигурно ще вися там ден и нощ, особено ако и ти си наблизо...

Тема Radiotranceнови [re: Goa]  
Автор Rama (минаващ)
Публикувано20.01.01 05:47

Понеже те взимам на сериозно, бързо се стрелнах в mp3.cm, намерих любимото ти парче на Radiotrance - Vostok 5 и си го дръпнах. Жестоко е, наистина - благодаря ти!

Автор Borg (минаващ)
Публикувано21.01.01 01:35

Zdrasti,
mnogo mi haresva predlojenieto ti :)) Vuz osnova na nego, pusnah tema v "Predloji nov klub", ako naistina iskash da napravjat takuv klub, a az smjatam che e taka, mojesh da go podkrepish :)) Naistina shte se radvam da napravjat takova mjasto samo za Goa, zashtoto klub "Metropolis" se oburna na sborishte na vsjakakvi deto ne im e tam majstoto (pljueshti, kritikuvashti bez osnovanie i t.n.).

Тема Здравей :)))нови [re: Rama]  
Автор Goa (старо куче)
Публикувано22.01.01 12:15

Тук съм, разбира се. Само че без събота и неделя...
Ако направим такъв клуб, ще е добре. Какво говоря, ще е прекрасно :)))

Знаеш ли, не ми излиза от главата онова, което беше казала - че тази музика се покрива с представата ти за красотата. Това ми даде много важна връзка между нещата. Гледала ли си филма "Контакт"? Когато Ели Ароуей се озова в центъра на Вселената, онова, което видя, беше моята представа за красотата. Аз, разбира се, веднага свързах нещата с гоата и почувствах невероятната близост на двете усещания - при гледането на "Контакт" и при слушането на гоа. Сега разбирам защо съм го направил несъзнателно - защото това е КРАСОТАТА. Благодаря ти :)))

Редактирано от Goa на 22.01.01 13:56.

Тема Отг: Radiotranceнови [re: Rama]  
Автор Goa (старо куче)
Публикувано22.01.01 12:17

Искаш да кажеш, че в mp3.com ги има Radiotrance? Мислех, че там нищо не може да ме изненада...
:)))

Изказаните мисли са като малко по-бистра струйка в мътната река на общата Мисъл...

Тема Отг: Поздрави и предложениенови [re: Borg]  
Автор Goa (старо куче)
Публикувано22.01.01 12:18

ОК :)))

Изказаните мисли са като малко по-бистра струйка в мътната река на общата Мисъл...

Авторastralev76@abv.bg_anon (Нерегистриран)
Публикувано22.01.01 23:40

i az kato vas se interesuvam ot GOA-trance obache tazi diskusia e mnogo bavna i protochena vuv vremeto.Ako iskate da pishem v realno vreme po ICQ ili mIRC (icq96048434)

Тема Не точно...нови [re: Goa]  
Автор Rama (минаващ)
Публикувано23.01.01 00:18

Всъщност парчето го дръпнах от Audiofind....май така беше...Не съм сигурна какво точно стана, понеже сто пъти ми прекъсва връзката, точих го отнякъде, откъдето се оказа, че се е източило нещо странно, което не е точно това...после почнах да го тегля от друго място, заспах...като се събудих ми беше блокирало РС-то, а парчето се беше свалило до половината...ей такива ми ти работи...с две думи, доста трудно и драматично се сдобих с това съкровище...:))) Успях да го просвиря по първи петли...вече се зазоряваше...беше около 7 сутринта, ако не се лъжа...

Тема Отг: Здравей :)))нови [re: Goa]  
Автор Rama (минаващ)
Публикувано23.01.01 00:30

За съжаление не съм гледала филма...но ще го направя, ако ми падне случай...
Сега се замислих как мога аз да ти опиша моята представа за красота...и връзката й с гоата...обаче блокирах някак...Или не съм на подходяща вълна в момента или...де да знам...Може би асоциациите ми в тази връзка са хем много сложни, хем някак интровертни...откъслечни...
За мен това е много самотна музика...И в същото време те свързва с другите по един несъзнателен, мистичен начин...В гоата има нещо упойващо, хипнотично...
Не, днес определено ми се губят думите...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.