Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:40 23.07.25 
Технически науки
   >> Електроника
*Кратък преглед

Тема Кажете неизчерпателни сайтове с електрони схеминови  
Авторxxx (Нерегистриран)
Публикувано12.02.01 02:55

Кажете неизчерпателни сайтове с електрони схеми - ама да са наистина много
подредени добре

Тема Re: Кажете неизчерпателни сайтове с електрони схеминови [re: xxx]  
Автор feus (непознат )
Публикувано12.02.01 12:42

Тема Re: дрън дръннови [re: feus]  
Авторeng (Нерегистриран)
Публикувано12.02.01 20:22

За какво ти са? Това са обикновено сайтове, каквито са нашенските списания. Някой професор или доцент натоварил асистентита или аспирантите с някаква бъзикня и после се подписва под тях. Най добре е да си изясниш какво конкретно ти трябва и да почнеш да го търсиш усърдно и търпеливо. Признавам, не е леко. понякога и седмици отнема. Но, има смисъл.
Все пак, като стимул ето :
http://www.rlocman.com.ru
http://margo.student.utwente.nl/el/
http://www.hut.fi/Misc/Electronics/

Успех. Ако не знаеш какво ти трябва, опиши поне какво искаш. И това не е малко

Тема Re: дрън дръннови [re: eng]  
Авторxxx (Нерегистриран)
Публикувано13.02.01 02:20

Не ме разбирай погрешно , но не желая да казвам какво ми трябва точно. До колкото до това как се тъеси - знам как се търси. Но просто не съм намирал саитове със стотици хиляди схеми , а само с по 10-15 направени само за одбий номера - колкото да се каже че съществува нещопо темета .

Тема Re: дрън дръннови [re: xxx]  
АвторMoss (Нерегистриран)
Публикувано13.02.01 15:43

Е на лоцмана има хиляди схеми!

Тема Re: дрън дръннови [re: xxx]  
Авторeng (Нерегистриран)
Публикувано13.02.01 20:23

Хм. Какво да кажа? Обикновено, там, където има много неща- нищо полезно и нищо конкретно не се открива.По-скоро ще намериш идеи, насоки. Оттам нататък следва блъскането. Не мисли, че съм недоброжелателен. Но, такава е няколкогодишната ми практика в интернет, Истински ценните и конкретни неща се намират в сайтове или FTP-та, дето никой не ги е чувал.Нещо като "никому непозната пътечка в Андите" по кръстословиците. Това, което е явно или регистрирано по масовите търсачки, обикновено е комерсиално или недовършено или неточно. Нещо, като писаниците на нашенските научни величия по техническите ни списания. Като че ли са притрябвали някому. Добре си бих шута овреме от едно такова място. Щото трябваше да задоволявам суетностите на "имената" в науката ни. Като че ли има такава.
Апропо. От ония адреси - последният е най -полезен. Нищо, че е университетски и той . Миничката разлика е , че е финландски:))
Там ще намериш нещо като ePanorama. Разгледай го. Няма да ти стигне и година всичко да изгледаш .
Още веднъж - успех !

Тема Re: дрън дрън [re: eng]  
АвторAлaдин (Нерегистриран)
Публикувано15.02.01 23:25

Аз го разгледах. Супер е !!! Наистина има страшно много неща ... Не знаех че съществува такъв сайт.

Тема Re: дрън дръннови [re: eng]  
Автор OO7BG (ентусиаст)
Публикувано18.02.01 15:39

Случайно видях темата,а бе тия сайтове били супер

The Net is Not Enough...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.