Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:43 12.07.25 
Технически науки
   >> Електроника
*Кратък преглед

Тема Честотен регулаторнови  
Автор ramzes1977 (ентусиаст)
Публикувано30.03.14 08:46

От цялото ми ровене в нета не можах да си намеря никаква докумнетация за тази джаджа.

. Точния модел е 1008-231-4-00 , сериен номер 8255350 . Интересува ме докумнтация за настройка .user's manual.

Редактирано от ramzes1977 на 30.03.14 08:48.

Тема Re: Честотен регулатор [re: ramzes1977]  
Автор RC (старо куче)
Публикувано30.03.14 11:49

Това:

В отговор на:

Точния модел е 1008-231-4-00

по-скоро е парт номер.
Трябва да има някакъв по-конкретен .

---------------------------------

Тема Re: Честотен регулаторнови [re: ramzes1977]  
Автор wallis-197157 (реквизитор)
Публикувано30.03.14 11:52

Наистина, странна работа, в никой сайт (а те са 2-3 страници, от които пък повечето с йероглифи) няма мануали или където има линкове, те водят наникъде или към Not found error. Ето тук например:

нямат даже снимка, пише снимка ще има скоро, в графата PDF&Videos пише: "В момента нямаме качени мануали за 1008-231-4-00, но можете да се свържете с техническия ни екип за помощ." Да не би това да е излязло скоро, затова още да няма данни за него?

Всяко постижение в науката започва с опит и свършва с него.

Тема Re: Честотен регулаторнови [re: ramzes1977]  
Автор Timo (собствен ник )
Публикувано30.03.14 13:43

RC ти го е

Ползвай същите и си въведи параметрите на мотора.

Тема Re: Честотен регулаторнови [re: Timo]  
Публикувано31.03.14 23:35

Абе гледъм гледам и не вярвам на ушите си. Тая Шашаманяма начин да си няма някъв мануал , интересува ме коя от оператививните вериги с коя да вържа че да си тръгне --- голяма Шашма е.

Тема Re: Честотен регулаторнови [re: Timo]  
Публикувано09.04.14 22:39

Тимо, Братче от бъдещето скайпа ми е ramzes140Ще ми бъде драго да опсъдим по нещо на по чаша БИра

.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.