|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
SyncMaster 1200nf
|
|
Автор |
Silverado (HIмана) |
Публикувано | 16.11.11 09:56 |
|
Монитор - както си имаше картина и изведнъж се сви на тясна ивица в средата.
Нов съм си го купил, не е втора ръка. Като го купувах ми казаха че само кутията е на Самсунг, а карантията и кинескопа били на Митсубиши, ако ви говори нещо, де? Та сега да ремонтирам ли, или нов? Скъп ли ще е ремонта?
| |
Тема
|
Re: SyncMaster 1200nf
[re: Silverado]
|
|
Автор | velio (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.11 13:13 |
|
Това какво има вътре може да се разбере като се отвори.
Скъп... евтин... няма как да се каже преди да се отвори. Ако си го правиш ти сигурно ще излезе евтино, ама щом питаш, явно ще го носиш на ремонт.
Ако си късметлия - сигурно е изгоряло нещо по вертикалното отклонение, и ще се оправи лесно и сравнително евтино. Друг е въпроса колко ще ти вземат за самата работа - в 90% от случаите това е определящо за цената на ремонта.
| |
Тема
|
|
|
Автор | нekoй_cu (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.11 13:56 |
|
не казваш ивицата хоризонтална ли е или вертикална, има разлика.
не би трябвало да е скъп ремонта, но все пак докато не се види какъв е проблема не може да се каже със сигурност.
| |
|
Вертикална е!
Дойде приятел, отвори го и се ужаси от тенекетата само - тръбата и електрониката се оказаха на Митсубиши. Хванах синковеца и един приятел да го занесем на ремонт, но оттам насетне след констатацията на гайлето ще се преценява дали си струва. 40 КИЛА Е! Ако е скъпо, ясно, ако не е, пак. Въпрос на време, а аз се чудех дали ще си струва, с тази консумация на електрожен?
| |
|
Старите машинки често пъти вадят по-добър образ от плоските. Поне качествените. До 40-50 лева е нормално за ремонт. Ако има и емоционална стойност може и нагоре да отидеш, но втора ръка със шест месеца гаранция 17 инча ги гледах на 90 лева пролетта. Плоски и маркови.
Недей да се бориш с прасе. И двамата ще се изкаляте, а на прасето ще му хареса.
| |
|
така е и за мен - сложих сега "плоския" от вторият комп, ма е малък и уж за временно, ама...
И за сантиментите позна!
Бе дано стане машинката че ми е жал. А и 1200 лева броих за нея га я зех кат "девойка" и толкоз години ми служи вярно.
Ми свикнах с нея и туй си е. Ша видим "докторът" какво ще каже.
| |
Тема
|
|
|
Автор | мoegaнeмoe (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.11 18:39 |
|
Ти си знаеш какви са ти финансите и какво ще ти струва да спечелиш парите за новия, но щом е ЦРТ за хвърляне е вече. Щом му е дошло времето и се е развалил - сменяй.
| |
|
разбира се - ай не стане за жълти пари, го смятам за похарчен. Даже няма и да си го прибирам от майстора, мисля ако...
Дано обаче викам, сантиментална стойност има за мен.
| |
|
Вертикална извица.... хм, начи генератора на високото (редовата развивка) работи, обаче нямаш редова развивка. Кой модел е точно да му поровя схема евентуално из нетя?
| |
|
ми нали писах - SyncMaster 1200nf
Мислех на лични да те запитвам, ама не кандисах.
С какви ли не боклуци бях преди него, ама той си ми лепна на сърце. Когато го купувах се дву и триумих дали да си не взема тогавашната мода от 29 милисекундни "супербързи" 19 инчови елсидита, които струваха майка си и баща си.
Ма се отказах и се спрях на него. Даже се бяха свършили в техномаркета в Дружба, та ми го доставиха от пловдивският такъв. Сега видях че масата на която е седял е хлътнала под тежестта му. 40 кила са това и за 8 години.... Ма си ми е мил - толкоз години вече. То жена да е, да съм я забравил, ама на!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|