|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ураааа! Вече не съм абонат на БТК!
|
|
Автор | LSDA (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.10 14:48 |
|
С голяма мъка и дебнене на срокове в един безумен договор, най-накрая, след 2 години се откачих от БТК. Преди време се подлъгах и се включих - било от немотия, било от беднотия. По-късно разбрах, че евтиното е доста скъпо. Не че не го знаех и преди, ама на собствен гръб като го усетиш, много е гадно.
Някои може и да са доволни от тази стара технология, особено ако нямат възможност за оптичен интернет - тяхна си работа :-).
То не бяха прекъсвания, то не бяха чакания на телефона да се обади някой от БТК, подигравки и тъпи отговори ако все пак успееш да хванеш някой на телефона - 2 години даване на пари и ходене по мъките и липсващ интернет по 2-3-4 дни в седмицата. И това в София!!!
Човек трябва да е ненормален да разчита на качествен интернет по тази скапана мрежа, та дори и сигнала да е кодиран.
Моят съвет е - ако имате въжможност, включвайте се само към оптика, не се прецаквайте като мен за няколко левчета по-малко, 2 години мъка.
Като си помисля само колко съм висял на телефона, чакайки някой да си изпие кафето и да ми отговори
| |
Тема
|
Re: Ураааа! Вече не съм абонат на БТК!
[re: LSDA]
|
|
Автор |
DEL. (новак) |
Публикувано | 24.01.10 17:10 |
|
Браво! Хубаво мнение. Сега ще го прочетат и останалите 300-350 000 абоната на БТК и ще последват твоя пример
Не столько страшен русский танк Т34, сколько его пьяный экипаж!
| |
Тема
|
[re: DEL.]
|
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
Публикувано | 24.01.10 17:40 |
|
Aбе добре си го е написал - все на някого ще му дойде акъла, като прочете това. Пък и човек като се радва - иска му се да го сподели и с другите.
Не помня вече от колко години нямам никакви взаимоотношения с дяволската компания, и единственото, за което съжалявам е, че не съм ги прекратил по-рано.
|
[re: walkman™]
|
|
Автор |
Пoп Cтaвpи (Поебуций) |
Публикувано | 24.01.10 18:22 |
|
и моя договор изтече и не съм сигурен дали ше го подновя.....
Пием с мярка.............до насиране
| |
Тема
|
[re: LSDA]
|
|
Автор | нekoй cи (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.10 18:34 |
|
наскоро обсъждах този въпрос с един от шефовете ми, който е бил и някакъв шеф в Мтел преди. Опитах се да му обясня как опитите да се принуждават клиентите да подписват договори е погрешен и не носи печалба на фирмата, само отблъсква хората.
не ме разбра, каза следното - естествено, най-важното е да се накарат хората да подпишат договори. е да, ама не. тази политика наистина е погрешна. аз не се навивам да подпиша договор дори с моя интернет доставчик, към когото съм от 3 години и съм много доволен, хем това ще ми намали почти наполовина месечните сметки за интернет. но ако съм вързан с 1 или 2-годишен договор, не съм сигурен дали след 2 години ще съм пак толкова доволен. а може да реша да се местя или просто да реша да сменя доставчика по някаква си причина. именно монопола, който се създава с договорите води до усещане за безнаказаност от фирмите, които предлагат услуги. не се стараят да задържат клиентите си с качество, а с договори. ако предлагат качество на услугата, както моя доставчик, няма нужда от договор, аз си стоя при него и му плащам всеки месец.
свободата, Санчо...
| |
Тема
|
[re: Пoп Cтaвpи]
|
|
Автор |
Публикувано | 24.01.10 18:36 |
|
Взаимоотношенията си с дяволската компания съм ги прекратявал винаги със скандал.
По едно време у дома имаше три телефонни линии - това беше по времето на телефонния интернет. По едно време на едната линия (тази за интернет) взеха да идват страховити смметки. И като пристигна поредната (някъде към 160 лева - по него време беше много) - поисках разпечатка. И след няколко дена отидох при шефа им, и им казах, че няма да платя. "Ама ще те съдим"... Ами добре :) ама ще трябва да обяснят как в разпечатката имам разговори (основната част от ония 160 лв) с телефон, закрит преди повече от три месеца. Е - още ги чакам да ме съдят, май десетина години.
|
[re: нekoй cи]
|
|
Автор |
CATV () |
Публикувано | 24.01.10 19:49 |
|
И без договор същото братче.
Ползвам ADSLна едно място дето няма алтернатива. 116 лева им давам всеки месец на тия от БТК.
След като го спряха, че съм закъснял с 6 дена да го платя(нека вината да си е моя тука забравил бях) После им трябваха 4 дена да го пуснат отново.
Значи от 4етвъртък до понеделник следобед.
Баси и организацията баси и чудото.
Изобщо бях се замислил за дългосрочен договор, че е доста по-евтино ама след тоя случай ще се откача веднага щом мога.
Абонат съм им от 3 години плащам по 116 лева и пак никакво внимание, само промоции да ловят нови абонати и то на 3 пъти по-ниски цени. Пък старите абонати да го духат.
| |
Тема
|
[re: CATV]
|
|
Автор | Kyньo (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.10 23:26 |
|
Мен пък ми харесва. В нашият град няма по-добри алтернативи, ползвам намаление в таксата даже, винаги е имало интернет, след дефект или авария (модемът пропуши веднъж) винаги реагират. По-бързо не ми трябва - дори 1 мбпс ми стига - и без това нито филми вече тегля, нито музика. Въпрос на вкус - работили сме дълги години преди на телефонни модеми на 33к, с малко се задоволяваме.
| |
Тема
|
[re: DEL.]
|
|
Автор | LDSA (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.10 09:00 |
|
Ама аз не искам никой да ми чете мнението и не искам никой да си изключва ADSl заради него.
Дори ако може да го изтриете!
Просто споделям, защото за малкия човек и малките неща носят радост. Е, аз се откачих от БТК и се радвам. Това е като да ти пуснат пак топлата вода след двуседмичен ремонт или пък любимият ти отбор да бие ЦСКА. Нищо важно, но пък те кефи!
Който иска да вярва, който иска да не вярва. Въпрос на личен избор, все пак всеки сам си плаща.
Аз съм скормен и беден човек и за парите за интернет, които все по-трудно отделям, искам някакво дори и минимално качество и по-коректно отношение като към клиент.
| |
Тема
|
[re: LDSA]
|
|
Автор |
Публикувано | 25.01.10 18:50 |
|
Абе добре си се отървал... Баси идиотите са тия. И в 21 век - някакъв идиотски феодален договор, който те закрепостява към тях, ти имаш само задължения, те - само права, нямаш право да прекратиш договора... Абе да не сме 18-ти век?!?
Колкото повече хора се откажат от тия смотаняци - толкова по-добре. За всички.
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|