|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Телевизори с цифров тунер за ефирна ТВ   |  |  | Автор | TB пpиeмниk (Нерегистриран) |  | Публикувано | 27.09.09 19:51 |  |  | 

Здравейте,

Предварително се извинявам за въпроса, че може да се стори ламерски.

Стария ми CRT ТВ изпатка и мисля да вземам нов LCD, но искам да може да хваща ефирната цифрова телевизия и кабеларките също. В момента съм на кабеларка. Но мисля да я разкарам скоро време, щото не гледам толкова много ТВ.

Какво да гледам като спецификация по кутиите.

Или направо да ме насочите към модели.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Телевизори с цифров тунер за ефирна ТВ  [re: TB пpиeмниk] |  |  | Автор | тaйфyнa (Нерегистриран) |  | Публикувано | 27.09.09 20:14 |  |  | 

Full HD, 100Hz, DVB T/C samsung подходящите за тебе инчове.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Телевизори с цифров тунер за ефирна ТВ  [re: TB пpиeмниk] |  |  | Автор | Xoлдън (стипендиант) |  | Публикувано | 27.09.09 20:17 |  |  | 

DVB T е тунер за ефирна цифрова телевизия
 DVB C е тунер за кабелна цифрова телевизия

Правилно си се насочил,понеже скоро ще я въвеждат.
 А модели има много .Зависи от парите и размера,които можеш да си позволиш.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Телевизори с цифров тунер за ефирна ТВ  [re: TB пpиeмниk] |  |  | Автор | Чo :)  (търси Дипл. раб) |  | Публикувано | 28.09.09 23:57 |  |  | 

PHILIPS 42PFL8404H

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Телевизори с цифров тунер за ефирна ТВ  [re: Чo :)] |  |  | Автор | korc (непознат
) |  | Публикувано | 18.10.09 14:15 |  |  | 

Гледай да има възможност за включване на декодиращо устроство или карта. В момента някой от кабеларките са кодирали почти всички цифрови канали без трите национални. Бъдещите DVB-T оператори няма да са по-назад.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Телевизори с цифров тунер за ефирна ТВ  [re: korc] |  |  | Автор | sf7878 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.10.09 09:59 |  |  | 

чакайте и аз да попитам тъй като не съм много наясно,в момента съм с обикновен телевизор и с кабелна,след въвеждането на цифровизацията,какво става няма ли да мога да приемам с този телевизор или трябва приставка някаква?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Телевизори с цифров тунер за ефирна ТВ  [re: sf7878] |  |  | Автор | Xoлдън (стипендиант) |  | Публикувано | 19.10.09 10:38 |  |  | 

С приставка.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Телевизори с цифров тунер за ефирна ТВ  [re: Xoлдън] |  |  | Автор | sf7878 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.10.09 08:36 |  |  | 

ама такава подобна на тази ли ,дето ти я дават ако си сложиш цифрова телевизия?а ако нямам каблна с обикновена антена на вилата ще мога ли да приемам нещо или не?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Телевизори с цифров тунер за ефирна ТВ  [re: sf7878] |  |  | Автор | Чo :)  (търси Дипл. раб) |  | Публикувано | 20.10.09 14:49 |  |  | 

Ей тази "приставка" ползвам от няколко месеца без проблеми на стария телевизор през SCART.

Поръчах си я от от Китай за $28.28, дойде след ~3 седмици.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Телевизори с цифров тунер за ефирна ТВ  [re: Чo :)] |  |  | Автор | Xoлдън (стипендиант) |  | Публикувано | 20.10.09 16:29 |  |  | 

С каква карта се разплащаш с китайците?

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |