Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:33 28.10.25 
Технически науки
   >> Електроника
*Кратък преглед

Тема Пак за мощните светодиодинови  
АвторKpyмчo (Нерегистриран)
Публикувано23.05.06 18:33

Иска ми се да си направя допълнителни фарове с такива. Но виждам само убийствени цени. Откъде пазарувате вие по-тъничко?!?

Тема Re: Пак за мощните светодиодинови [re: Kpyмчo]  
АвторДжeт (Нерегистриран)
Публикувано23.05.06 20:50

А какви цени виждаш и с колко светодиода са тези, които виждаш. Светодиотиде имат няколко параметъра. Яркост, ъгъл на излъчване, диаметър.... поне това са параметрите, които ни вълнуват в случая и цените зависят от това какво точно търсиш.
А и какво е тъничко за теб?

Тема Re: Пак за мощните светодиодинови [re: Джeт]  
АвторKpyмчo (Нерегистриран)
Публикувано23.05.06 22:02

Ами тези, които виждам в http://www.eshop.bg/ или http://www.electroninvest.com/ с мощности от 3W нагоре ще станат за тази работа, ако сложа по 4 в рефлектор например, но 40 лева за парче ме обезкуражават

Тема обезкуражително енови [re: Kpyмчo]  
АвторЛEД (Нерегистриран)
Публикувано24.05.06 21:24

Скъпички са си. Нема начин. Иначе няма да светят. Ама и тях да сложиш пак ще са слабички за целта която гониш - автофар. Иначе рефлектор ти не трябва - светлината от тях си е достатъчно насочена. Аз в къщи съм си направил аварийно осветление с тези дето ги продават електронинвеста.

Тема Re: Пак за мощните светодиоди [re: Kpyмчo]  
Автор dj22O (Sys Admin )
Публикувано28.05.06 14:22

Ами и в комет електроникс имат наскоро купувах и ми излезнаха към 12лв 3вата бял също така и в мт1 имат 3 светодиода на една платка за 40лв .
Така, че ти си прецени от къде да ги купиш !

Тема Re: Пак за мощните светодиодинови [re: dj22O]  
Автор Джeтepo Xeлъp (Волтарианец)
Публикувано28.05.06 15:40

Въпросния магазин в Младост 1 в кой блок се намира?

Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!!

Тема Re: Пак за мощните светодиодинови [re: Джeтepo Xeлъp]  
Автор RC (пристрастен)
Публикувано28.05.06 19:53

В бившия Кореком.

Тема блок30А партера МТ1нови [re: Джeтepo Xeлъp]  
АвторЛEД (Нерегистриран)
Публикувано29.05.06 23:12

Това е първия вход на първия блок на Младост, до сградата на Глобул нагърба на една газостанция, директно на локалното на Цариградско шосе е.

Кой е Клинг Надменни?

Тема Re: блок30А партера МТ1нови [re: ЛEД]  
Автор Джeтepo Xeлъp (Волтарианец)
Публикувано29.05.06 23:47

Клинг Надменни е императорът на Волтар и това е от същата книжка, от която е взет ника ми - Мисия земя на Л.Р. Хабърд.

Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.