|
|
|
Тема
|
Пак за мощните светодиоди
|
|
| Автор | Kpyмчo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.05.06 18:33 |
|
|
Иска ми се да си направя допълнителни фарове с такива. Но виждам само убийствени цени. Откъде пазарувате вие по-тъничко?!?
| |
|
Тема
|
Re: Пак за мощните светодиоди
[re: Kpyмчo]
|
|
| Автор | Джeт (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.05.06 20:50 |
|
|
А какви цени виждаш и с колко светодиода са тези, които виждаш. Светодиотиде имат няколко параметъра. Яркост, ъгъл на излъчване, диаметър.... поне това са параметрите, които ни вълнуват в случая и цените зависят от това какво точно търсиш.
А и какво е тъничко за теб?
| |
|
Тема
|
[re: Джeт]
|
|
| Автор | Kpyмчo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.05.06 22:02 |
|
|
Ами тези, които виждам в http://www.eshop.bg/ или http://www.electroninvest.com/ с мощности от 3W нагоре ще станат за тази работа, ако сложа по 4 в рефлектор например, но 40 лева за парче ме обезкуражават 
| |
|
Тема
|
обезкуражително е
|
|
| Автор | ЛEД (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.05.06 21:24 |
|
|
Скъпички са си. Нема начин. Иначе няма да светят. Ама и тях да сложиш пак ще са слабички за целта която гониш - автофар. Иначе рефлектор ти не трябва - светлината от тях си е достатъчно насочена. Аз в къщи съм си направил аварийно осветление с тези дето ги продават електронинвеста.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
dj22O (Sys Admin ) |
| Публикувано | 28.05.06 14:22 |
|
|
Ами и в комет електроникс имат наскоро купувах и ми излезнаха към 12лв 3вата бял също така и в мт1 имат 3 светодиода на една платка за 40лв .
Така, че ти си прецени от къде да ги купиш !
| |
|
|
|
Въпросния магазин в Младост 1 в кой блок се намира?
Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!!
| |
|
Тема
|
[re: Джeтepo Xeлъp]
|
|
| Автор |
RC (пристрастен) |
| Публикувано | 28.05.06 19:53 |
|
|
В бившия Кореком.
| |
|
Тема
|
блок30А партера МТ1
[re: Джeтepo Xeлъp]
|
|
| Автор | ЛEД (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.05.06 23:12 |
|
|
Това е първия вход на първия блок на Младост, до сградата на Глобул нагърба на една газостанция, директно на локалното на Цариградско шосе е.
Кой е Клинг Надменни?
| |
|
|
|
Клинг Надменни е императорът на Волтар и това е от същата книжка, от която е взет ника ми - Мисия земя на Л.Р. Хабърд.
Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!!
| |
|
|
|
|