Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:33 10.08.26 
Технически науки
   >> Електроника
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема САМО за Варненцинови  
АвторCтeнли (Нерегистриран)
Публикувано10.01.06 16:13

Моля, кажете от къде да се купи разтвор /или компоненти/ за ецване на платки във Варна. Благодаря предварително.

Тема Re: САМО за Варненцинови [re: Cтeнли]  
Авторkoмпoнeнти (Нерегистриран)
Публикувано10.01.06 16:43

Готварска сол от всеки магазин за хранителни стоки, а син камък от селскостопанските аптеки.
Слага се син камък докато се насити разтвора след това се слага готварска сол докато цвета стане изомрудено зелен.
Пускаш платката и чакаш

Тема Да не си правиш майтап само.....нови [re: koмпoнeнти]  
Публикувано10.01.06 16:48

Е вярвам ти, ще опитам, макар да не ми се бъркат манджи. Благодаря.

Тема Прав си, че е тъпо да се бъркат манджинови [re: Cтeнли]  
Автор NikB (любопитен)
Публикувано10.01.06 17:43

Прав си, че е тъпо да се бъркат манджи. Особенно като има фабрики за платки.

Тема щом ти се цапа...нови [re: Cтeнли]  
Автор Диaн (uguoT)
Публикувано10.01.06 17:55

Щом ти се цапа за последно видях в магазин Фотон да продават готов разтвор на железен 3-хлорид. Магазина се намира по пътя на 13 от катедралата веднага щом завие по тясната уличка ако не се лъжа на ъгъла на 1-вата пряка в дясно (точно преди двора на училището което е от ляво). Вратата му се намира точно на ъгъла с метални решетки така че няма как д я сбъркаш. Ако не се лъжа и на пегас имаше а железен 3-хлорид на прах съм купувал и от едно магазинче за химикали до автогарата ама не знам дали го има още.

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"

Тема само за професионалистинови [re: Cтeнли]  
АвторBat KOKO (Нерегистриран)
Публикувано10.01.06 18:57

здрасти , ще ти дам най-добрия съвет който мога, ако имаш платки за ецване ми се обади да ти ги ецна като хората щото виждам тука хора които живеят още в каменната ера на изработването и проектирането на печатни платки.

ето ти линк към личния ми сайт --

скоро ще има снимки на готови платки преди и след ецване, но мога да ти гарантирам много добра работа. пише ми и телефона , от варна съм ако искаш дрънни една жица. :)

Тема Re: само за професионалистинови [re: Bat KOKO]  
Автор RC (ентусиаст)
Публикувано10.01.06 19:35

Bat KOKO, то саморекламата не е лошо нещо (особенно когато е и без пари), но твоя професионализъм май беше обсъждан вече не толкова отдавна, но тогава беше с друг ник май

Ей това май беше:

Редактирано от RC на 10.01.06 19:41.

Тема Re: САМО за Варненцинови [re: Cтeнли]  
Автор quad ((bg))
Публикувано10.01.06 22:36

В редакцията на МК имат разтвор.
mladkonstruktor.bg - за повече информация.

Тема Re: само за професионалистинови [re: Bat KOKO]  
Автор Tишo (?!?)
Публикувано10.01.06 22:38

Хихихихи...

Като ти гледам сайта бъка от професионализъм.

Особенно това....

Редактирано от Tишo на 10.01.06 22:41.

Тема Благодаря Диане но.......нови [re: Диaн]  
Публикувано11.01.06 09:51

На тези магазини няма, има на бившия Електрон до джамията под кино Тракия. Бат Коко дава страшно "ниски" цени такава платчица ще ми излезе 33 лв. а аз си правя един предусилвател с RIAA коректор за грамофон Hitachi /който ми струва 30 лв./. Тази платчица съдържа 2 ИС, няколко R и C и ми излиза около 2 лв. правил съм я и друг път и работи перфектно. Ето линк за схемата, ако някой го интересува:
http://www.reprise.com/host/circuits/riaa_preamp.asp

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.