|
Тема
|
ръководство за изчисляванена колони
|
|
Автор |
Lenor (боклук) |
Публикувано | 08.02.05 18:23 |
|
здравейте
На някой да му е попадало нещо из нета ,ама по-пълно и подробно.
Интересуват ме и най -малките подробности.
Материал на кутията дебелина на стените всичко от което има значение
| |
Тема
|
е:)
[re: Lenor]
|
|
Автор |
Диaн (uguoT) |
Публикувано | 08.02.05 22:04 |
|
Е поразгледай, поразрови поне ако не намериш пълно ръководство поне ще ти стане ясно на какво да наблегнеш или какво да търсиш:
http://bgaudio.org/
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
Тема
|
Re: е:)
[re: Диaн]
|
|
Автор |
Lenor (боклук) |
Публикувано | 10.02.05 20:51 |
|
zdrawej
mersi ,ama ako mi kajesh kak da se registriram ;) nesto ne se polu4awa primen ne mi wrusta aktiwirastiq klu4 na postata ne znam sto
| |
Тема
|
Re: е:)
|
|
Автор |
Диaн (uguoT) |
Публикувано | 10.02.05 21:30 |
|
Този сайт ползва така наречените "бисквитки" и е вероятно да са ти забранени (което не е лошо) та после погледни дали си пишеш правилно пощата и ... А бе аз преди малко регнах един нов потребител само за пробата и всичко си е ОК.
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате"
| |
Тема
|
Re: ръководство за изчисляванена колони
|
|
Автор | Stealt (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.02.05 02:30 |
|
В старите броеве на руското сп.Радио има много описания.Има ftp откъдето може да си ги изтеглиш.Също и българското "Радио Телевизия Електроника".
Иначе като материал бих предложил и препоръчал мрамор 20 мм.Колкото по дебел толкова по-добре ,но трябва и да се мести предполагам.Не се шегувам.
Все пак правенето на колони е едновременно лесно и трудно.Ако нямаш измервателна техника трябва да разчиташ на точно копиране на конструкцията.И пак накрая главната дума казват сравнителни прослушвания с фабрични образци в студио.Освен това трябва да имаш тренирано ухо на музикант или диригент ,за да усетиш разликата.
| |
|
Има няколко пощенски сървъра, които се правят на интересни и отхвърлят пощата на bgaudio (мисля че един от тях беше mail.bg). Пробвай с друга поща.
| |
Тема
|
Re: ръководство за изчисляванена колони
[re: Stealt]
|
|
Автор |
3aropka (член) |
Публикувано | 11.02.05 11:18 |
|
Мраморът определено НЕ Е най-добрият материал!
Но тук не му е мястото да спорим по въпроса.
| |
|
to4no s nego probwah i yahoo
| |
|
|
|
|