Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:25 16.11.24 
Технически науки
   >> Електроника
*Кратък преглед

Тема Сайтове за схеми за TV монитори!нови  
Автор irka (мама на Дени)
Публикувано05.04.04 23:20

Здравейте! Аз съм нов тук, но се надявам ако може да ми помогнете! Търся сайтове в които да има схеми за телевизори и монитори! Ако някой знае такива ще бъда много благодарен да ми помогне!
Предварително ви благодаря!

Деница-5.12.2003г.

Тема Re: Сайтове за TV мониторинови [re: irka]  
Автор Бopиc. ()
Публикувано06.04.04 09:29

Ето няколко прилични сайта със схеми:

А ето и няколко форума, където можеш да задаваш въпроси и (евентуално) да получиш решения:

Дано да ти свършат работа, но моя (вече дългогодишен опит) показва, че схема точно за твоя модел (или дори близък) рядко се намира. Или може би аз все съм попадал на такива екземпляри монитори. Но пък безотказно работи варианта с лист и моливче...

Тема Re: Сайтове за TV монитори [re: Бopиc.]  
Автор irka (мама на Дени)
Публикувано11.04.04 20:11

Много ти благодаря за сайтовете!
На мен специално ми трябва схема за монитор WYSE , но нещо не мога да го намеря.
М/у другото пиша с ника на жена ми а тя е в клуб Бъдещи майки, та затова излиза така

Деница-5.12.2003г.

Тема Re: Сайтове за TV мониторинови [re: irka]  
Автор PuckMan (минаващ)
Публикувано12.04.04 16:53

Ако има рег. номер по FCC понякога излизат много данни и от техния сайт.
Ето тук: http://www.fcc.gov/oet/fccid/.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.