Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:52 14.07.25 
Технически науки
   >> Електроника
*Кратък преглед

Тема Контaктен спрей  
Автор nas_ ()
Публикувано07.04.04 19:40

Колеги, можете ли да ми кажете от къде да си купя контактен спрей, че ми се иска да напръскам всички клеми и ел. връзки по инсталацията на колата??

Редактирано от nas_ на 07.04.04 20:55.

Тема Re: Контaктен спрейнови [re: nas_]  
Автор dian_dimitrov (пристрастен)
Публикувано08.04.04 09:18

Ми това е мнение на човек който е много доволен от това (падат кинти) та:
За никой не е тайна че в последните няколко години в германия имаше 2 сериозни наводнения ама на кой му пука нали "возилата от германия са много убави" А ако мога да цитирам един проиятел "българина и атомна кола ще кара само да му излиза по-евтино" и като събереш 3-те получаваш че ако си взел кола на сметка последните 2-3 години може би е "давена". Не се стряскай ама тук доста хора се набутаха корозията почна да си казва думата но най-големия проблем е ел.инсталацията клемите се окисляват наред а при 12 волта това си е проблем. Пробвай в някой по-голям магазин или бензиностанция ама това е временно решение на проблема поне според мен. А да и ако си решил да сменяш клеми внимавай какви вземаш че се продават едни бронзови по 2-3 стотинки на дребно които са голяма беля.

Тема WD-40!нови [re: nas_]  
Автор Mircha ()
Публикувано08.04.04 11:52

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш. Исп.нар. поговорка

Тема Re: WD-40!нови [re: Mircha]  
Автор nas_ ()
Публикувано08.04.04 12:17

Да, аз WD-40 имам и ги напръсках веднъж и колата по-леко почна да върви, но не е достатъчно, понеже съм пробвал на окислена клема за клаксона и трябаше да се раздвижи за да се изтърка окислението и да стане контакта. Затова търся нещо с което като напръскам да създаде контакт без да е необходимо да се раздвижва, защото има клеми които са зад двигателя и нямам много достъп до тях.

Тема Re: WD-40!нови [re: nas_]  
Автор sheki (рибка :))
Публикувано08.04.04 15:01

ами ако ползваш такива които разяждат не се знае и какво др ще разядът:) дане стане по голяма беля , ина4е и аз бих искал такъв спрей кото да маха окоси без страни4ни действия :)

просто и лесно

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.