|
|
|
Тема
|
Kabel ot monitora do tv-to
|
|
| Автор | Smurf (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.11.02 17:13 |
|
|
Zna4i gledah v edin magazin v kv iztok edin kabel koito se vkliu4va kum video kartata vmesto monitor i posle ima 5 bnc buksi kato (az taka mislq ) 2 za l r kolona oste 2 za dopulnitelni i 1 bnc za video signala televizora mi ima takiva buksi oba4e nz dali da go vzmiam i nz kakvo oste ste mi e nujno i dali izobshto ste trugne (struva 12 kinta )Ta iskam da pitam nqkoi ima li ideq kakvo e tova i pravilno li mislq i taka za sega ... 10x na otgovorilite ...
| |
|
Тема
|
Re: Kabel ot monitora do tv-to
[re: Smurf]
|
|
| Автор | bsb_2 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.11.02 17:45 |
|
|
Много неправилно мислиш. Кабелът за монитор съдържа 3 кабела за трите цвята и по един кабел за сигналите за хоризонтална и вертикална синхронизация. Та този кабел, който си гледал, е абсолютно същият, само дето всеки от отделните сигнали и кабели си е изкаран на собствен BNC куплунг. Някои по-стари монитори имат такива входове, с 5 BNC-та. А освен това подобен кабел може да е полезен, ако искаш да си удължиш кабела на монитора, ама това е друга тема.
За първи път чувам за телевизор с BNC куплунги. Сигурен ли си, че не са RCA, така наречените "чинчове"?
Абе каквито и да са, не можеш да си включиш телевизор към компютъра вместо монитор с помощта само на един кабел. Защо мислиш платките имат TV-out, а не се продават просто с някакъв по-особен кабел?
Боян
| |
|
Тема
|
[re: bsb_2]
|
|
| Автор | smurf (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.11.02 17:56 |
|
|
10x sega go razbrah az nali oste u4a i ne razbiram ta zatova pitah i taka ....
"koito pita e glupav za 5 min a koito ne pita za cql jivot"- kitaisak pogovorka
| |
|
Тема
|
[re: smurf]
|
|
| Автор | bsb_2 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.11.02 20:08 |
|
|
Абосолютно съм съгласен с китайската поговорка - тя ми е една от любимите и затова изобщо не се притеснявам да питам.
Боян
| |
|
Тема
|
[re: bsb_2]
|
|
| Автор | Pif $ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.11.02 21:26 |
|
|
bsb ot pevcite bsb li idva ili ot boian ...
az shtoto poznavam aaron carter, ta zatova ...
| |
|
Тема
|
[re: Pif $]
|
|
| Автор |
bsb_2 () |
| Публикувано | 21.11.02 13:05 |
|