Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:34 20.07.25 
Технически науки
   >> Електроника
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема programatoriнови  
Автор Dimiter ()
Публикувано22.02.00 01:25

Как става номера с безплатния диск от MICROCHIP? интересуват ме всякакви програматори !

Тема programatoriнови [re: Dimiter]  
Автор eng ()
Публикувано22.02.00 23:44

В диска няма да намериш нищо готово:)) И никъде няма окончателно готови.Конкретно посочвай! Имам доста и мога доста.

Тема programatoriнови [re: Dimiter]  
Автор LZ4ZD ()
Публикувано23.02.00 22:43

Bezplatoto CD na Microchip se porychva ot : http://www.microchip.com/0/Sales/Contact/Lit/index.htm Tam shte namerish dokumentacii na vsichki MCU kakto i application notes. Programator nqma da namerish tam. CD-to i Literature pristigat za okolo 2 (max. 3) sedmici.

Тема programatoriнови [re: LZ4ZD]  
Автор titan ()
Публикувано24.02.00 12:16

Vzemi si edin universalen programator i shte si spestish mnogo muki

Тема programatoriнови [re: titan]  
Автор Цветен ()
Публикувано24.02.00 23:58

titan написа: ------------------------------- Vzemi si edin universalen programator i shte si spestish mnogo muki Къде може да се купи универсален програматор на прилична цена?

Тема programatoriнови [re: Цветен]  
Автор Deep Genie ()
Публикувано25.02.00 00:09

Варна! - Братан Братанов - 40лв. - 20-на типа uP.

Тема programatoriнови [re: Deep Genie]  
Автор Цветен ()
Публикувано27.02.00 18:40

Благодаря за информацията. Ще ми свърши работа.

Тема programatoriнови [re: eng]  
Автор tigar ()
Публикувано01.03.00 01:19

Mite ne se ebavai? Pii edna i za mene posle she chyeme po telefona i Chestita baba marta znaesh koi e

Тема programatoriнови [re: tigar]  
Автор eng ()
Публикувано01.03.00 08:04

Ма, не съм Митко , а Наско :) Приятно ми е:)

Тема programatoriнови [re: eng]  
Автор Dimiter ()
Публикувано02.03.00 00:36

ENG или Наско не съм ти писал ,че си Митко, писах ти да ми пратиш дом.тел или gsm (ако обичаш, разбира се) искам да разменим опит , останах с впечатление ,че разбираш доста ( и аз имам подобни претенции :-) ) Митко. пиши от къде си ( аз съм от София ) ще се включа към 24h отново драсни един mail PLEASE (baronbeton@yahoo.com) надписа пий едно и за мене и тн. е от Tigar а не от мен аз съм "progamatori - Dimiter"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.