Тема
|
Programator
|
|
Автор |
Peter Petrov () |
Публикувано | 21.12.99 16:36 |
|
Kato za chowek koito do sega ne se e zanimawal s ednochipowi computer-i move li nqkoi da mi preporycha nqkakyw programator i da mi prati shema.
|
|
|
А знаешли поне с какъв ( ednochipowi computer-i ) ще се занимаваш?
|
|
Тема
|
Programator
[re: ???]
|
|
Автор |
Tони () |
Публикувано | 21.12.99 23:23 |
|
Да това е доста важен въпрос. Ако ще използвасш пикове които в момента са доста разпространени мога да ти пратя някоя схемичка, но ако отидеш на сайта на майкрочип и си поръчаш ще ти пратят диск с пълно описание и приложни схеми, както и схеми на програматори.
|
|
|
Май за трети път го пиша този линк, но ако се интересуваш от PIC процесори добре е да тръгнеш от тук.
|
|
|
Emi mai taka shte stane, kazwali sa mi obache che mai Atmel-skite sa po-dobri imat i s Flash, no shtom ima compilatori i za C move i s PIC da se zahwana. Ako iskash mi prati shemichkata po e-mail. Tazi zaqwka w Microchip ne movah da razbera dali e bezplatna (dostawkata).
|
|
|
dostavkata ot MICROCIOP e BEZPLATNA!!!
az si poracah i sam dovolen! debela kniga sas shemi i sorsove!
ATMEL AVR sa po-dobri ot PIC! hem po-barz! hem e s FLASH!!!!!!!!!
koto e vajno1
az za edin PIC taka, pisah edno varhu drugo dna programa v EPROM-a!
smeniaki samo po nekoe bit-che! :-)))))
Programatr za PIC si napravh din, sa vida ako si spomniam ot de izmaknah shemata... vrazvase samo kam RS-a i ne polzva vansno zahranvane!!!!
a, ATMEEL AVR, mai mojes mnogo lesno da si programiras prez paralelen port! toi v obstia slucai mai se programira samo s 5V ....
|
|
|
Maj e bezplatna. Ako iskash proveri v Comet Electronics.
Tam ima CD na Microchip i vsjakakvi programatori.
|
|
|
Taka sa nato4ili cenite 4e 4akat samo niakoi da mu otrejat glavata.
|
|
|
tuka e mestoto da pitam! pak!
ot kade da si kupa AVR-ta! edinicni broiki!
|
|
|
Nai -dobre bratko si kupi universalen programator za da ne si bluskash glavata posle.Ako iskash poveche info pishi mi na e-maila
|
|