Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:48 16.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Избори`2009
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема С негласуване ни елиминират  
Автор edname4ta (почти фантазия)
Публикувано26.02.09 22:30

И другарските ментета ББ, атака, ДС-Б, С-ДС, РЗС, нови-стари времена и пррр. се пласират пак вътре с "мнозинство" от малцинството гласували. Номерът е да те отвратят от гласуване и... да не се сетиш да издигнеш своя алтернатива - това, което ТИ искаш - щом като никой от ТЯХ не го издига - чрез независими граждански кандидати на пряката гражданска власт, които веднага след влизането ни дават всички права на пряко гражданско участие и контрол във всички власти - законодателна, изпълнителна, съдебна, медийна. Елементарно -

Тема Re: С негласуване ни елиминиратнови [re: edname4ta]  
Автор onchoo ()
Публикувано27.02.09 21:53

Хайде подскажи на тоз наод за кого да гласува и ще го направят хората!
Дай насока :)

Народе!!!!

Тема Re: С негласуване ни елиминиратнови [re: onchoo]  
Автор Бpaнимep (Emperor)
Публикувано14.03.09 19:05

Изглежда добро като идея, но силно се съмнявам, че ще се реализира

Тема Re: С негласуване ни елиминиратнови [re: onchoo]  
Автор joro_manolev (непознат )
Публикувано23.03.09 14:50

Никой не знае май за кой да гласува, моята максима е , един като ме разочарова гласувам за следващ, лошото е като свършат всички варянти :)

Автор yниKaлнa (Заядливка)
Публикувано27.03.09 07:36

Основата на проблема е, че народът търпи прекалено много и няма борбена нагласа. Като не ни харесва някой - не трябва да плюем по форуми и кръчми, а да го свалим "с камъни". После избираме друг - излага се и той - сваляме и него "с камъни". И така 4-5 пъти, докато лъжците се откажат да се кандидатират.

А ние оставяме на всеки крадец по 4 години да се окопае добре, да ни обере добре, и после - все отвратени, все недоволни. С отвращение не става. Нито с отказ от гласуване.

Защото ТЕ отдавна разбраха що за овце сме и се възползват ОТЛИЧНО. Това поне го могат.

"Винаги има поне още една гледна точка..."

Тема Re: С негласуване ни елиминиратнови [re: yниKaлнa]  
Автор tetragrama (помощник)
Публикувано31.03.09 10:25

Манипулират ни както им хрумне. Ама повечето им се връзват и затова сме на това положение. Въртат-сучат, накрая все едни и същи ни управляват, ама само привидно са други ...

Ако народа беше малко по-нетърпелив, досега да ги е помел.

Автор Kpaличa (непознат )
Публикувано01.04.09 15:06

съгласен съм стеб но докато не се научим или поне да се опитаме да разсъждаваме трезво,винаги ще ни водят за носа.Писнало ми е от обедени демократи,комунисти,русофили,русофоби и какви ли не още.За всичко сме си виновни ние българите.Ако мислим като овце ще живем като овце.

Тема Re: С негласуване ни елиминиратнови [re: Kpaличa]  
Автор arrvv (непозната)
Публикувано05.04.09 23:03

Не съм съгласна с теб... Защо ни наричаш овце... Ти разбираш ли че продължение на 20 години комунистите ни промиват мозъците... Говора след демокрацията... от лошо на по-лошо... не смяташ ли че това е тяхната тактика за покорство... Когато човек мисли как да оцелее утре той не може да гради, не може да има мнение, той е като робот... Става отива на работа, нарежда се за заплата от 300лв. и продължава своето съществуване... Бях и от СДС, гласувах и за НДСВ, сега за кой да гласувам... Толкова съм обезверена, че и марсианец да дойде пак няма да му повярвам... Гледам ги... слушам ги... и не мога да проумея те за малаумни ли ни имат... Горките върастни хора.... хващат се на всяка техна дума и викат и ги поддържат... До сега винаги съм гласувала... ама сега незнам за кой... само Герб ми се вижда по нормален... ама дали е така???

Никога не е късно да станеш за смях...

Автор CиcиO9 (нищо лично)
Публикувано06.04.09 20:00

Важното е да се гласува. Стига излишни философии. Идете и пуснете някаква бюлетина на никому неизвестна партия, но нека има български некупени гласове!

Защо да е лесно, като може да е трудно...MADE IN BG

Автор tia1maria (наричана още)
Публикувано25.04.09 21:31

трябва да се гласува

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.