Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:13 15.07.25 
Я! Архивите са живи
   >> Избори`2009
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Защо няма да гласувам за ОДС(братовчеди)!нови  
АвторDeqn Mishev (Нерегистриран)
Публикувано12.06.01 10:49

1. Zashtoto standarta na jivot v stranata izobshto ne e po-visok ot vremeto, kogato vzeha vlastta.
2. Zashtoto ne namaliha danucite.
3. Zashtoto ne znam kude mi otivat parite, koito chestno i potchetnno dava za danuci, socialni osiguryavane i pensionno osiguryavane.
4. Zashtoto si plashtam zdravnoto osiguryavane, a kogato otida na lekar chakam polovin chas da mi populvat dokumentite i me preglejdat za 5 min.
5. Zashtoto utre ako se razboleya seriozno znam che nikoi nyama da me lekuva kakto tryabva i gospod da mi e na pomosht.
6. Zashtoto 4 godini ne pushana 2-ri GSM licenz, blagodarenie na koeto cenite na MobilTel sega sa: za SIM karta i GSM s 3 (!!!) godishen dogovor - 200 marki, za 1 min razgovor - 1 marka i polovina plus mesechnata taksa v koyato ne se vkluchvat nikakvi minuti. Za sravnenie v Germania za 45 marki poluchavash GSM sus SIM karta i razgovorite sa 0.20 marki na minuta. Za razlikata v standartite, koyato pravi razlikata v cenite oshte po ujasna, nyama da spomenavam.
7. Zashtoto susipaha Balkan (kosveno, prodavaiki go na kompaniata predlojila nai-golemia podkup)
8. Zashtoto skapaha Varnenska korabostroitelnica. V momenta tam rabotyat nyakolko golemi chastni firmi s izvestni sobstvenici, koito polzvat suorajeniata na firmata absolutno bezplatno za chasten koraboremont!! 3000 dushi ostanaha bez rabota - tova sa 3000 danukoplatci!!!
9. Zashtoto poluchavam zaplata kolkoto edin deputat, obache ne moga da si kupya kola kato negovata (daje ne moga i da si mechtaya)
10. Zashtoto ne iskam da se maham ot Bulgaria i ne mi e vse edno dali shte produljim taka.
11. Zashtoto ne mi se chaka 20 godini za da vidya realno podobryavane v standarta za jivot.
12. Zashtoto ne vidyah mistur 10 procenta v zatvora.
13. Zashtoto turga za zdravnata kasa go specheli moshennicheska firma, a zagubiha chestni BULGARSKI firmi s mnogo po-niski ceni, koito predlagaha mnogo poveche i nai-vajnoto - parite shtyaha da ostanat v bulgaria!
14. Zashtoto bankata iska da i dam pari za da mi dade pari.
15. Zashtoto durjavnite slujiteli se durjat taka syakash ne az im plashtam zaplatata na tyah, a te plashtat moyata
16. Zashtoto doverieto mi v policiata spadna dvoino po vreme na Ivan Kostov. V momenta ne znam dali ot prestupnicite da se strahuvam poveche ili ot samozabravilite se chengeta!
17. Zashtoto ubieca na 3-te momicheta poluchi prisuda za nyakolko meseca, a ubieca na Eleonora (zashtoto e chenge!) nyama da poluchi takava (ili shte e simvolichna).

Тема Re: Защо няма да гласувам за ОДС(братовчеди)!нови [re: Deqn Mishev]  
АвторNestor (Нерегистриран)
Публикувано12.06.01 11:00

Nishto ot tova koeto kazavsh ne e viarno. A naj-gadnoto e za standarta i za prestypnostta, zashtoto kogato vzeha vlastta edna zaplata beshe 3$ dolara struvashe 3000lv a edin kilogram sirene struvashe 3600 lv. Kysata pamet e beleg na bylgarskata nacia. A za prestypnostta edno shte ti kaja. Tezi kradci koito ograbiha BULGARIA sega Simeon shte gi amnistira. Vchera si bybriha s Ilia Pavlov.
Balkan i Korabostroitelnicata kakto i Plama biaha sysipani po vremeto na Jan Videnov, a koga sa gi zatvorili???? Zatvoriha gi tezi koito imaha voliata i myjestvoto da poemat negativite vyrhu sebe si.

Тема Re: Защо няма да гласувам за ОДС(братовчеди)!нови [re: Nestor]  
АвторПoмнeщ (Нерегистриран)
Публикувано12.06.01 11:14

Стига сте ги размахвали тия 3 долара като добре знаете, че това беше за месец, колкото "наши" хора да си направят далаверката от курсови разлики. Парите струват толкова колкото неща можеш да си позволиш с тях. Какво повече може да си позволи с парите си средния българин от това което е могъл преди четири години. Не се интересувам особено от политика и доскоро нямах ясна ориентация за кого да гласувам, но днес вече знам, че след цялата тази дебилска пропаганда няма да е за СДС.

Тема Re: Защо няма да гласувам за ОДС(братовчеди)!нови [re: Пoмнeщ]  
АвторNestor (Нерегистриран)
Публикувано12.06.01 11:17

Ami smetkata si smetka. S 3$ mogat da se kupiat 2.5 kg sirene i nishto drugo. Ne beshe za mesec a za polovin godina. I tezi deto q prawiha dalaverata sega Simeoncho shte gi amnistira

Тема Re: Защо няма да гласувам за ОДС(братовчеди)!нови [re: Пoмнeщ]  
Авторoreilly (Нерегистриран)
Публикувано12.06.01 11:26

към нестор - ти изобщо не знаеш за какво става дума аз лично направих далавера от врътка на 2600 за $ , за която ме светна мой приятел от СДС.
на 3100 не знаех , но който трябваше знаеше.
а далавери и мушенгии я почнахте и така до края ...

ако поне едно нещо беше направено в България ей тъй като хората ама поне едно можеше да си кажеш е трудно им беше ама то освен външна политика - другото е едни големи лайна.

Тема Re: Защо няма да гласувам за ОДС(братовчеди)!нови [re: oreilly]  
АвторEdo (Нерегистриран)
Публикувано12.06.01 12:45

elementaren i smeshen si

АвторPeaлиcтa (Нерегистриран)
Публикувано12.06.01 13:17

За да гласуваш за някой, който няма да ти дава /има хора, които разчитат само на държавата/, се изисква смелост и вяра в собсвенните сили.

Автор The Rock (Скалата)
Публикувано12.06.01 13:50

Да, и аз поради тези причини няма да гласувам за СДС

Скалата...

Тема Re: Защо няма да гласувам за ОДС(братовчеди)! [re: Peaлиcтa]  
АвторПoмнeщ (Нерегистриран)
Публикувано12.06.01 14:31

Никой нищо не ми е давал даром през целия ми живот. Искам само да извадят ръка от джоба ми, а ако не искат сами, аз ще я извадя от там. Трудното ще е да се върне в страната ограбеното.

Тема Re: Защо няма да гласувам за ОДС(братовчеди)!нови [re: Edo]  
Авторipasys (Нерегистриран)
Публикувано12.06.01 14:51

кое е елементарно и кое смешно ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.