|
Тема
|
Леопардов гекон?
|
|
| Автор |
Boby_ (Чук) |
| Публикувано | 24.06.04 12:19 |
|
|
Здравейте!
Търся леопардов гекон - един или 2-3 (това ще зависи от цената), за предпочитане малки. Можете ли да ме ориентирате за това къде в София могат да се намерят, какви са горе-долу цените за тези или за други гекони? Освен аквариум (т. е. терариум) и подходяща лампа, ще ми трябва ли друго оборудване?
Предварително благодаря за отговорите!
|
|
|
Тема
|
Re: Леопардов гекон?
[re: Boby_]
|
|
| Автор |
onion (лютив) |
| Публикувано | 24.06.04 19:21 |
|
|
моля , пак заповядай :)
|
|
|
Тема
|
[re: onion]
|
|
| Автор | Noodle (Нерегистриран) |
| Публикувано | 24.06.04 22:00 |
|
|
Idi v Subota na pazara v Poduene i tam popitai ima li nqkoi leopardovi gekoni. Cenata na edin e 60lv(malkite moje i da sa po 5o, ama ne sum siguren). Ima o6te i debeloopa6ati(predi vreme bqha po 50lv). Mnogo qki jivotinki sa. Dobur izbor.
|
|
|
|
|
V sabota na poduenskiya pazar 26 sergiya tam ima. Malkite - tazi prolet islyupeni sa po 40 za 2-3 mozhesh i da se pazarish s Rosti da ti smakne ot cenata. Inache polovo zrelite ot minalata godina sa 60. Na tyah specialna UV lampa ne im tryabva tryabvat im vitamini nay-veche kalcii eventualno i pyasak. Vsashnost parvo tryabva da si podgotvish edin terrarium parvo ako ne si go napravil. Dobre e da im slozhish nyakakva slaba chervena ili sinya krushka za da mozhesh da gi gledash noshtem kakvo pravyat zashtoto sa aktivni prez noshta. Tova e. Ako imash drugi vaprosi pitay tuk e myastoto.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Boby_ (Чук) |
| Публикувано | 25.06.04 09:18 |
|
|
Много благодаря на всички за отговорите!
Вече се свързах с Ростислав и си поговорихме за цена и наличност. В събота съм на пазара за гекон (поне един, а ако Ростислав се навие да свали малко от цената, може и два), терариум и щурци. Подходящ пясък и камъни вече съм подготвил. Лампата задължителна ли е за за малките?
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
onion (лютив) |
| Публикувано | 28.06.04 10:07 |
|
|
ако е топло - не ...
но трябва да даваш хранителни добавки (витамини , калции, минерали) :) за 100-тен път май го казвам , не се обиждай :)
обади се като се сдобиеш с влечуго :)
Редактирано от onion на 28.06.04 10:07.
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Boby_ (Чук) |
| Публикувано | 30.06.04 11:06 |
|
|
За съжаление засега купуването на гекон се отлага за неопределеното бъдеще.
Благодаря на всички за отговорите!
|
|
|
Тема
|
[re: Black_Adder]
|
|
| Автор | gena (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.05.08 20:59 |
|
|
сигорен ли си че на подуене има
|
|
|
Тема
|
|
|
| Автор | mimicrio (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.04.09 11:20 |
|
|
Ми ето тук можеш да намериш всичко което те интересува http://terraristic.net/ ... Аз си Взех предполово озрял мъжки за 80 лв. което е много добра цена... [got mi e
|
|
|
Тема
|
Леопардов гекон?
|
|
| Автор |
siropino (антифашист) |
| Публикувано | 04.02.21 10:14 |
|
|
предварително довиждане.
шегичка
пп
2. Weltkrieg: Die Geschichte des deutschen Afrika-Korps (Doku)
|
|