|
Тема
|
Странен "танц"
|
|
Автор |
killiman (необуздан) |
Публикувано | 14.03.04 14:02 |
|
Гледам ги онзи ден в терариумчето две червенобузи костенурки стоят една срещу друга и като че ли танцуват.Изпъват предните си крачета силно напред, като по този начин почти закриват очите си, и извършват някакви трептящи движения (с лапичикте си,естествено).Изглеждаха много доволни и спокойни.Мислех, че ще продължи малко време, но след два часа "танцьорите" продължаваха своя "танц"!
Някой знае ли какво точно е това общуване между симпатичните гадинки?В никакъв случай обаче не е брачен танц, животинките са много малки и млади същества.Ще ми е интересно да науча за какво става дума.
Клуба ви е много хубав и интересен!Когато имам време с удоволствие ще чета и ще се информирам!Пък кой знае, може и аз някой ден да си взема нещо по-така.... 
"Не е важно колко приказваш, важно е какво правиш!"
| |
|
Moje da sa malki, ama ve4e znaiat :-) Takuv e bra4nia tantz pri 4ervenobuzite kostenurki - mujkata "gudeli4ka" jenskata po buzite sus noktite na silno izpunatite napred predni lapi4ki
| |
|
oooo sonche , ti se poqwi bre :))
brawos :)
zdrasti . kak e tam pri tebe , ne se obajdash , ne pishesh , prizrak naprawo
| |
|
Maraba, Luk4o!
Bralo si e polojenieto laikata tuka pri mene, ne mi se razpravia... Samo iadove po tva Schwabsko
Ti k'vo pravi6, kak e stokata?
| |
|
Може ли по това да преценим, че са мъжка и женска със сигурност?
Доколкото съм запознат (много повърхностно) пола може да се определи чак към седмата година. Аз имам две на около година и половина и те също си играят по подобен начин. Дали от това следва, че са разнополови, или просто "тренират"?
Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш. Исп.нар. поговорка
| |
|
pozdraw...
ami kwo da ti kaja , stokata raste i debelee ... kato po feodalno wreme :)
tarantulata milata smeni koja tiq dni i sega e po - golqma :)
inache nishto nowo , kwo da ti kaja :)
pozdrawii
| |
|
|
|
|