Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:50 09.05.25 
Любители на животните
   >> Екзотични животни
*Кратък преглед

Тема Странен "танц"нови  
Автор killiman (необуздан)
Публикувано14.03.04 14:02

Гледам ги онзи ден в терариумчето две червенобузи костенурки стоят една срещу друга и като че ли танцуват.Изпъват предните си крачета силно напред, като по този начин почти закриват очите си, и извършват някакви трептящи движения (с лапичикте си,естествено).Изглеждаха много доволни и спокойни.Мислех, че ще продължи малко време, но след два часа "танцьорите" продължаваха своя "танц"!
Някой знае ли какво точно е това общуване между симпатичните гадинки?В никакъв случай обаче не е брачен танц, животинките са много малки и млади същества.Ще ми е интересно да науча за какво става дума.

Клуба ви е много хубав и интересен!Когато имам време с удоволствие ще чета и ще се информирам!Пък кой знае, може и аз някой ден да си взема нещо по-така....

"Не е важно колко приказваш, важно е какво правиш!"

Тема To4no bra4en tantz si e tova :-)нови [re: killiman]  
Автор sonia_vassileva (Stoned)
Публикувано14.03.04 18:07

Moje da sa malki, ama ve4e znaiat :-) Takuv e bra4nia tantz pri 4ervenobuzite kostenurki - mujkata "gudeli4ka" jenskata po buzite sus noktite na silno izpunatite napred predni lapi4ki

Тема Re: To4no bra4en tantz si e tova :-)нови [re: sonia_vassileva]  
Автор onion (лютив)
Публикувано15.03.04 10:07

oooo sonche , ti se poqwi bre :))
brawos :)
zdrasti . kak e tam pri tebe , ne se obajdash , ne pishesh , prizrak naprawo

Тема Mani, ne pitai ...нови [re: onion]  
Автор sonia_vassileva (Stoned)
Публикувано15.03.04 13:59

Maraba, Luk4o!
Bralo si e polojenieto laikata tuka pri mene, ne mi se razpravia... Samo iadove po tva Schwabsko
Ti k'vo pravi6, kak e stokata?

Тема Re: To4no bra4en tantz si e tova :-) [re: sonia_vassileva]  
Автор Mircha ()
Публикувано15.03.04 16:22

Може ли по това да преценим, че са мъжка и женска със сигурност?

Доколкото съм запознат (много повърхностно) пола може да се определи чак към седмата година. Аз имам две на около година и половина и те също си играят по подобен начин. Дали от това следва, че са разнополови, или просто "тренират"?

Много е хубаво, нищо да не правиш и след това да си починеш. Исп.нар. поговорка

Тема Re: Mani, ne pitai ...нови [re: sonia_vassileva]  
Автор onion (лютив)
Публикувано17.03.04 16:12

pozdraw...
ami kwo da ti kaja , stokata raste i debelee ... kato po feodalno wreme :)
tarantulata milata smeni koja tiq dni i sega e po - golqma :)
inache nishto nowo , kwo da ti kaja :)
pozdrawii

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.