Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:16 09.07.25 
Любители на животните
   >> Екзотични животни
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Какво е вашето екзотично животно ?нови  
Автор Legenda Viva (Viva Forever)
Публикувано18.11.03 21:20

Пишете и си кажете !

Аз лично имам 3 броя червенобузи костенурки.Пола им не го знам, на възраст са в рамките на 2-3 години.Имената им са Yaris, Yardley & Yodel.Все с буквата "Y".Aко си взема 4-та и нейното име ще започва с "Y".Мойте трима
сладури ме познават много добре, направо съм си ги опитомила.Знаят, че аз
съм им собственик, знаят че аз ги храня и само аз се грижа за тях.Когато дойде
време за ядене те ме чакат и като им сложа храната се бутат и всеки се бори да изяде най-много храна.В тази ситуация са най-смешни.Когато сменяме водата се мием изцяло, сгъбичка на храдка вода и се избърсваме - чак тогава отиваме в чистата вода, да ви кажа много обичаме да хопем кърпата и да висим на нея по 2-3 минути докато се сетим да я пуснем (лошата кърпа)..Обичаме да се галим по главата (е само Ярис), Ярдли и Йодел не
са любители на тази идея - или си прибират главата или се опитват да се ухапят (което не им се удава много - никога не успяват).Е, това е от мен и мойте сладури.Сега е ваш ред.

Редактирано от Legenda Viva на 19.11.03 01:15.

Тема Re: Какво е вашето екзотично животно ?нови [re: Legenda Viva]  
Автор Black_Adder (агресивен)
Публикувано19.11.03 02:50

Mnogo sa

Авторblabla (Нерегистриран)
Публикувано19.11.03 12:08

Az si imam malka zelena iguana i sam re6ila 4e 6te e myjki (o6te ne se znae)
Predi se kazva6e Speedy oba4e bratiata mi re6iha 4e ne im haresva i sega se kazva Dido

Тема моето екзотично животно е...нови [re: Legenda Viva]  
Автор Ceвepин (dragon catcher)
Публикувано19.11.03 14:35

приятелката ми. дере, хапе, дращи по вратата, когато иска да влезе. като е дъждовно лети с черен чадър над града.

Понякога опитвам да крещя
със бурята, препускаща из здрача,
поглъщаща бездънните недра...

Тема tarantuli glavno ... [re: Ceвepин]  
Автор sonia_vassileva (Stoned)
Публикувано19.11.03 17:24

Mi to ne 4e ne se znaeme, ama da si kaja 4e gledam glavno tarantuli - biah stignala do 17 vida, ama sia v Germania niamam miasto, vreme i t.n. No skoro po4vam pak i biagaite 4e ida - niakoi da doide da me 4aka kat se vru6tam liatoto, 4e paiatzite kato sa v golemi koli4estva tejat :)) Ina4e imam nekoi drug skorpion, vlejugi malko, razni bezgrubna4ni, i t.n. No gordostta sa mi Hoede6tite lista - Phyllium. Ei taka izglejdat etia izvunzemni:

Mejdu drugoto teia linkove otdolu sa kum site-to mi, no v HIT.BG o6te ne e updatvan, za tova aktualen e varianta v Brinkster.

Sia edno vupros4e kum Black Adder - abe, na tebe ne ti li izleze slu4aino nekakva jenska `Chromatopelma cyanopubescens, i izob6to kak sa paiatzite? mene tuka vsi4kite junatzi me durjat v nevedenie kvo stava v BG-to i samo kvoto zaka4a ot dir-ove razni ...

Тема Re: Какво е вашето екзотично животно ?нови [re: blabla]  
Автор Legenda Viva (Viva Forever)
Публикувано19.11.03 18:49

Като не знаеш какъв е пола на игуаната й измисли някакво име което става и за двата пола.Това би бил компромисния вариант.И аз незнам пола на 3-те ми
червенобузи костенурки и затова съм им измислила гореспоменатите имена.
Е "Ярдли" си е малко женско, но карай - харесва ми !

Редактирано от Legenda Viva на 19.11.03 18:52.

Тема два броя гадини имам :-)нови [re: Legenda Viva]  
Автор onion (лютив)
Публикувано20.11.03 09:14

поздрав...
ами имам един леопардов гекон, който се казва Базил , и една Хондураска тарантула , която още не е именувана :) щото е малка :)
поздрав...

Редактирано от onion на 20.11.03 09:15.

Автор EXOTlC ZOO (гадове разни)
Публикувано20.11.03 09:14

Пола на костенурките лесно можеш да определиш, ако са над 10см. Мъжките имат по-дебели и по-дълги опашки и клоаката им е сравнително отдалечена от основата на опашката. Освен това половозрелите мъжки червенобузи костенурки развиват много дълги нокти на предните крака. Различават се и по размерите на черупката - женските достигат над 20см, а мъжките рядко надхвърлят 15см. Формата на черупката също се различава при двата пола - женските са с по-окръглени и по-високи коруби, докато мъжките са с по-издължени и плоски. Разбира се за формата на черупката имат значение много фактори (наследственост,възраст, вродени деформации, правилно хранене, заболявания, нараняване и др.), поради което не бива да се приема като единствен критерий при определяне на пола.
Надявам се горенаписаното да ти помогне да разбереш дами или господа са твоите "коруби-жеби"
А..., щях да пропусна - 90% от червенобузите костенурки, продавани у нас са женски
Поздрави...

гадове разни - люспести, зъбати, космати, опашати...

Автор Иryaнa (ЗАВРЪЩАНЕТО)
Публикувано20.11.03 13:12

Имам европейска блатна костенурка, която се казва "Жаба". Нямам идея какъв пол е, ама не ми и трябва щото тя е въздържател от секс (няма с кого).
Имам и царевично змийче. Още е бебе и нямам идея дали е мъжко или женско, но се казва Зион.

Сега ще си сменя кожата и се тревожа малко ама ... добре, че направиха клуба

Тема Re: Какво е вашето екзотично животно ? [re: Иryaнa]  
АвторKmeta (Нерегистриран)
Публикувано20.11.03 16:49

Sonya .... elita na pajakovudcite v Bulgaria dr. Petyo Popov i Stoyan Filipov otgledaha samo mujki Chromatopelmi ...mai imashe i jertvi ... ma men i bez tva ne me kefat ... Jenskata Platyomata na Stoyan oba4e e krasota , mujkija oshte po ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.