|
Тема
|
За Теб
|
|
Автор |
Ивo (пристрастен) |
Публикувано | 09.02.01 22:48 |
|
"...Ти си като мен. Ще ти повторя сега това, което вече съм ти казвал: всеки нагуал от всяко поколение магьосници трябва да издири един нов мъж или жена, който също като него ще има двойна енергетична структура. Аз видях такава структура у тебе на спирката на автобуса в Ногалес. Когато виждам твоята енергия, аз я виждам като две сияйни сфери, наложени една върху друга, и точно това качество ни свързва завинаги. Вече не мога да те отхвърля нито пък ти мен..."
К. Кастанеда, от "Активната страна на безкрайността"
Beware! Big Browser is watching you!
| |
Тема
|
Re: За Теб
[re: Ивo]
|
|
Автор |
Rama (член) |
Публикувано | 10.02.01 11:14 |
|
Защо ли все още се плаша, когато чета Кастанеда?...
| |
Тема
|
[re: Rama]
|
|
Автор | hm (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.02.01 12:07 |
|
Казано честно най-интересна ми бе Пътуване към Икстлан. Оттам нещо станаха много специализирани - или явно аз съм с ограничен умствен багаж :)
Кажете какво мислите вие?
Навън е хубаво време - хайде на разходка :)))
| |
Тема
|
[re: hm]
|
|
Автор |
Rama (член) |
Публикувано | 11.02.01 04:48 |
|
По тази логика излиза, че и аз съм с ограничен умствен...как там го каза...
На мен просто ми става страшно някак си, като чета Кастанеда...
[Любопитството погуби котката...]
| |
Тема
|
[re: Rama]
|
|
Автор | SamoTia (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.02.01 06:58 |
|
Izobshto ne si vkarvaite daje misul za ogranichen...tam kvo beshe.Az vinagi kogato neshto ne dorazbera(are taka da go nareka) v dadeno chetivo, prosto si go slagam nastrani i si kazvam " oshte ne ti e doshlo vremeto da go razberesh, poostarei malko i to shte si pokaje s vtoroto ,dori ako se naloji s tretoto chetene".
I sega taka kato se zamisla,kolko mnogo neshta sum otkrila pri vtori ili n-broi chetenia.Kazvam otkrila,ne me razbiraite -haresala, prosto stanali sa mi po-iasni podhodite na avtora ,ne e vinagi udovolstvie da chetesh i da ti haresva napisanoto kato istoria-az obicham i nachina na podnasiane na tazi istoria.
Obich ST
| |
Тема
|
[re: Ивo]
|
|
Автор | мдaaaa..... (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.02.01 10:14 |
|
..............................