|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Kakvo chustvo e vlubvaneto?
|
|
Автор | Rafi_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.00 22:42 |
|
Na men oshte ne mi se e sluchvalo i imam chustvoto che sam zagubila mnogo.
| |
Тема
|
Отг: Kakvo chustvo e vlubvaneto?
[re: Rafi_anon]
|
|
Автор | roni_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.00 00:36 |
|
Lesno e,ako si na takava valna.Bix iskala da te nakaram da se vljubish-kakvo trjabva da napravja za celta.Samo kaji.
| |
Тема
|
[re: roni_anon]
|
|
Автор |
SamoTia (минаващ) |
Публикувано | 17.12.00 01:22 |
|
O-ho-ho stava goreshto tuk...:)))
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 17.12.00 01:24 |
|
Mnogo milo ,no az naistina neznam kakvo ti triabva da napravish,no ako ti imash nujniat opit bi trebvalo da znaesh. Az sam v ochakvane na idei.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Rama (новак) |
Публикувано | 17.12.00 05:43 |
|
Дали си загубила много или не, е въпрос на интерпретация...:) Ако питаш мен, нищо не можеш да направиш - нито за да го предизвикаш, нито пък да го спреш. То просто се случва. Не знам на колко години си - аз скоро ще стана на 30. За пръв път ми се случи на 28 - като гръм ме порази и ме държи и до ден днешен..:) Човек рано или късно си намира майстора... Любовта сама ще те намери, когато си готова за нея. Трябва само да не я прогонваш, защото тя е деликатно нещо...ако почука на вратата ти и не й отвориш, си тръгва...
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 17.12.00 12:49 |
|
Vlubvaneto opredeleno ne e neshto ,koeto se sluchva vseki den tova go razbrah prez poslednite 25g..Ako se vlubvam iskam da e v jena na koiato da dam zelata si nejnost i strast,koito do sega ne sam imala vazmojnost da spodelia s jena.
| |
|
че то идва, когато най-малко го очакваш и от където най-малко го очакваш...:)
| |
Тема
|
Отг: аз пък мисля,
[re: joanna]
|
|
Автор |
SamoTia (минаващ) |
Публикувано | 17.12.00 23:35 |
|
...t.e. moje da bude chovekut vinagi bil do teb i ti nikoga poglejdaiki go kato obekt za vlubvane.Puk toi da si te e obichal prez zialoto tova vreme.
| |
Тема
|
ех, момичета, ако ставаше по поръчка.....
|
|
Автор |
Джeйн (непознат
) |
Публикувано | 21.12.00 01:38 |
|
ама не става....
в тази връзка отдавна ми е интересна разликата между между хомо/бисексуалните мъже и жени. първите са много по-склонни към инцидентни връзки, грубиянски казано - да се изчукат за една нощ със случаен партньор; докато при дамите обикновено това е рядко, чувството е водещо...
чудя се на какво се дължи това - дали само на по-силното, сиреч физиологично обусловено мъжко либидо; или има и нещо друго?
| |
Тема
|
Отг: ех, момичета, ако ставаше по поръчка.....
[re: Джeйн]
|
|
Публикувано | 05.01.01 08:48 |
|
Abe Ivo ti kolko jenski nika imash v tozi klub? Za Джеин te razkrih,no skoro i drugite she gi obiavia. PS Lubovta e prekrasno neshto!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|