|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Zashto men ne sa me svaliali jeni?
|
|
Автор | Nikoleta_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.12.00 13:52 |
|
Ili ne sum zabeliazala... Kakto kaza Ivo, po neshto triabva da se poznava, kogato niakoy te haresva. Predpolagam, che se useshta. A az sum sramejliva daje s mujete, a kakvo ostava da pokaja na edna jena, che mi haresva...kolkoto i riadko da mi se sluchva.
| |
Тема
|
Отг: Zashto men ne sa me svaliali jeni?
[re: Nikoleta_anon]
|
|
Автор | Eva*_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.12.00 14:03 |
|
Kak te gleda edin muj, kogato te haresva i te svalia? Mislia, ch sushtoto e i kogato te haresva edna jena. Tia te gleda, ochite i kazvat "haresvam te", zapochva niakakuv razgovor, drun, drun i vse do niakude se stiga.
| |
Тема
|
[re: Eva*_anon]
|
|
Автор |
lvo (минаващ) |
Публикувано | 07.12.00 14:36 |
|
Бих добавил, че когато нещата са интересни и истински, се наблюдава (поне у мене) едно характерно присвиване в областта на далака .
| |
Тема
|
|
|
Автор |
maki (непознат
) |
Публикувано | 07.12.00 14:41 |
|
I kak da vidia che na nekoi mu se sviva dalaka?
| |
Тема
|
[re: maki]
|
|
Автор |
sm_eva (новак) |
Публикувано | 07.12.00 14:52 |
|
A sega.
| |
Тема
|
[re: maki]
|
|
Автор |
lvo (член) |
Публикувано | 07.12.00 17:00 |
|
Не бе, то свиването си е за самата тебе, да знаеш, че става нещо интересно и истинско, та да не го проспиш:))))
| |
Тема
|
oh ivo
[re: lvo]
|
|
Автор |
mell (непознат
) |
Публикувано | 07.12.00 17:52 |
|
winagi uspqwash da mi dokarash onowa useshatne w sotmashnata oblast kogato dylgo si si naprqgal muskulite tam, a psihologichestata strana se harakr\terizara s towa che ti e mnog ozabawno :)))))))
| |
Тема
|
men zapochaha da me swalqt veni...
|
|
Автор |
mell (непознат
) |
Публикувано | 07.12.00 17:54 |
|
otkakto napisah edna lesbijska satiq, ot koeto si prawq izwoda che zapochwat da te swalqt edwa kogato sa sigurni che nqma da gi izgledash losho i naj-malkoto si sklonna na podobni chuwstwa kym vena...
| |
Тема
|
Отг: men zapochaha da me swalqt veni...
[re: mell]
|
|
Автор |
lvo (член) |
Публикувано | 07.12.00 20:19 |
|
Хм, имаш ли я тая статия на файл и може ли да я получа на мейла си? Или ако е било отдавна, може ли да ми кажеш къде е видяла бял свят. Благодаря предварително. (Хи-хи, направо я чувам СамоТя да казва "Ауууу, как само се подмазваш" ). Но наистина ме интересува.
| |
Тема
|
Отг: men zapochaha da me swalqt veni...
[re: mell]
|
|
Автор | Nikoleta_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.00 08:11 |
|
Именно, де - и аз не искам да ме изгледат като пусната от лудницата и за това не бих показала на жена, че я харесвам. Ти си смело момиче, за това си написала статия, аз и това не бих направила:))) Искам да кажа, че предпочитам пасивната страна в запознанството.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|