Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:09 21.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как се разпознавате?нови  
Автор lvo (новак)
Публикувано03.12.00 12:58

Момичета,

Искам да ви задам един въпрос, който мисля, че ще бъде интересен и за “начинаещите” ви посестрими, които често идвайки тук, изразяват опасения, че не знаят как би реагирало момичето, което харесват, ако му разкрият чувствата си:

Имате ли някаква система от условности, във външния вид или в поведението, с която изпращате определени знаци към себеподобностите си, за да се разпознаете, че сте от една порода. Например нещо като къси коси и нокти, малко или никакъв грим, носене предимно на панталони, определени жестове и погледи и т.н. Или изобщо няма такова нещо, и във всеки случай трябва да се разчита на случая и интуицията, прехвърчането на искричките, взаимното спонтанно привличане, или пък на задочни запознанства като в този клуб?

Ако считате, че се опитвам да навляза в някаква ваша много съкровена сфера, не отговаряйте с подробности, а само кажете, дали има такова нещо у нас, или изобщо няма. Интересно е и как е в това отношение в задморските страни, разбира се.

Тема Отг: Как се разпознавате?/Ivoнови [re: lvo]  
Автор SamoTia (непознат )
Публикувано03.12.00 16:17

Lele,kolko si mazen Ivo.
I tova"...ako schitate che se opitvam da navliaza v niakakva vasha mnogo sukrovena sfera..."Bla-bla-bbbbbbbbbbbbbblllaaaaaaaaaaaa
Mai nikoi ot dvama vi s Renny ne se opita da vnikne v tova kakvo kazvam v onia posting za 888.Ako e taka niama dory da se opitam da doobiasnia.to e kratko i iasno-vun mujete ot tozi klub,i ne mi dreme dali ti si ot po-rano tuk i drugi dovodi ot roda.Tova za teb,mnogo lubopitkovzite kato teb ne gi disham.Ako ima momichenza kakto ti gi narichash i se interesuvat ot tezi nashta te hich ne sa malki da si popitat sami,nali taka mili malki dami.
Za Renny-az ne si spomniam da sum ti dori vednuj otgovariala na neshto,ti zashto reshi che shte me zainteresuvash s Oferty razni-eeee ima si WEB desigh-eri puk i prevodachi v BG kolkoto si iskash,no prosto triabva da se bruknesh,nali taka.
ZA dvamavi na kup-Edinia koito vinagi durji da povtori che e straight shto ne si namerish drug klub za takiva kato teb(shtoto nie tuk ne sme pravi),drugia Renny-az sum lichno vijdala 2 golemi subirania na transvestity v Hilton Hotel Atlanta i dvata puti naimashe jena okolo tiah.Samo muje v rozovichki roklichki.Koi na teb ti kaza che poneje haresvash jeni i iskash da se oblichash v jenski drehi si edikvosi-vestit.Ti si si nai-dobre za 4-ti km priatelu,ne za tozi klub.
E pone vi otvurnah ma pitaniata i mi e po-lekichko sega.

Тема Отг: Как се разпознавате?/Ivoнови [re: SamoTia]  
Автор lvo (новак)
Публикувано03.12.00 18:47

Здравей СамоТя,
(ако си изобщо същата СамоТя, защото в клуба в последно време се вихрят какви ли не интриги и подлости с тия никове).

Нещо май те е подгонил pms-ът или някой нещо ти скрои кофти номер, та реши да си го изкараш на нас с Рени. Та чак пък да напишеш на края, че ти станало по-леко - ми много хубаво, аз включително съм и за това в тоя клуб - някой като иска да си го изкара на мене - много съм удобен за целта. Вече бях писал веднъж, че толкова са ме гонили от клуба, та чак ми става неприятно, ако забравят да ме гонят за период от повече от две седмици. Та с една дума забрави го това за махането - и тук се опитваме да сме свободна страна, което включва и свободни клубове в нета, със свободен достъп и право на мнение и постинги, а на който не му харесва - просто да не отговаря на нещата, които не му харесват. Досега събеседници все съм си намирал в този клуб, не мога да се оплача, и докато ги има и мен ще ме има.
Обаче тая реакция ме навежда на една такава мисъл - често се оплаквате тук в клуба, че обществото не ви приема, че е изостанало, консервативно, и т.н. В същото време периодично се появяват дами, пропагандиращи самоизолиране - какво всъщност значи "мъжете вън" и защо? Ми и аз не спя с мъже, ама това не ми пречи да имам приятели мъже, както имам и приятели жени, с които също нямам никакво намерение да спя, и с които е интересно да общувам. Тоест, защо от това, че мъжете не те интересуват сексуално, трябва да произтича изключване на контакти с мъжете едва ли не изцяло? Тъпо. Намирисва ми на неосъзнат страх от конкуренция.
Да не забравя - много мразя да ми изопачават думите - написах момичета, а не момиченца, моля, да си имаме уважението.
Във връзка с "фразата" - що не си намериш друг клуб - ами ходя и в други, но винаги сред критериите ми на първо място е да ми е интересно, да има умни и интелигентни събеседници. Не смятам да обяснявам за стотен път какъв ми е интересът към този точно клуб, във всеки случай не е някакво просто любопитство, както се опитваш да го изкараш.
Виж какво - нямам нищо против мене да ме третираш както си искаш, да ме обиждаш ако искаш, защото изобщо, ама изобщо не ми пука, обаче имам против много за неща, касаещи другите:
Първо, в никакъв случай не съм съгласен, да ми обясняваш, че момичетата тука не били "прави", в смисъл значи, че са "обратни". Ако на тебе ти е кеф да се наричаш "обратна", твоя воля, но аз съм твърдо против такива формулировки, и против думата "обратен/обратна" за хомосексуалисти; не може да е нещо обратно, което си е напълно естествено само по себе си.
И второ, това, което си го написала на Рени, е просто отвратително. Тя си дойде в клуба и се представи веднага съвсем коректно и ненатрапващо се; не знам на какви сбирки си била и какво е имало там, но си много далече явно от някои аспекти на женската психика - повечето жени изпитват подчертан интерес и влечение към травеститите, знам го от разговори с много мои познати, а една моя колежка е направо влюбена в статуята на Спящия хермафродит, за която писах тук преди известно време.

Накрая пак искам да кажа - имам доста сериозни съмнения, дали си същата СамоТя, в частност поради някои очевидни стилови различия (СамоТя по принцип употребява много английски изрази в постингите си, а тука няма нито един, което е много съмнително, а думата "дизайн" е написана грешно).
От друга страна ми е безкрайно позната и съм свикнал с честата алогична смяна на настроения и отношения у жените на 180 градуса, та не ми прави впечатление; ако това е случаят, бъди здрава и се позамисли малко над нещата, които ти написах. Основен принцип на това общество, в което живееш там, е ТОЛЕРАНТНОСТ, а от твоя постинг от всеки ред лъха антитолерантност.

Тема Отг: Как се разпознавате?/Ivoнови [re: lvo]  
АвторRenny_anon (Нерегистриран)
Публикувано04.12.00 00:37

Май и аз трябва да кажа нещо, но от обида не ми се говори.

Тема Отг: Как се разпознавате?нови [re: lvo]  
АвторAnna_anon (Нерегистриран)
Публикувано04.12.00 01:08

Кефиш ме ужасно!!!
Ще ти пиша по-подробно на мейла!!!

Тема Отг: Как се разпознавате?/Ivoнови [re: Renny_anon]  
Автор SamoTia (новак)
Публикувано04.12.00 01:16

Чакай малко, не бързай, това го пускам аз, Ivo. Малък експеримент, за съжаление, както виждаш, успешен. Няма никакъв проблем да се имитира чужд, даже и регистриран ник. Така че съмненията ми се усилват.
Или някой ни ебава, или е същата дама, на която сигурно нещо й се е случило; както и да е, да изчакаме да се обади.

Тема Отг: Как се разпознавате? [re: lvo]  
Автор Rama (непознат )
Публикувано04.12.00 02:04

Току-що се регистрирах - съобщението, което си получил от Anna_anon е пак от мене...Просто одеве още не знаех, че съществуват регистрации...

Тема Отг: Как се разпознавате?нови [re: lvo]  
АвторAneta_anon (Нерегистриран)
Публикувано04.12.00 09:34

Изобщо не мога да разпозная едно такова момиче и непрекъснато ми харесват хетеросексуални. Това е голям проблем.

Тема Отг: Как се разпознавате?нови [re: rebekka_anon]  
Автор sm_eva (непознат )
Публикувано04.12.00 10:37

Eeeei, ne podminavai dulgokosite. Please!

Тема Отг: Как се разпознавате?нови [re: sm_eva]  
Автор lvo (минаващ)
Публикувано04.12.00 11:53

Не бях мислил за това, но сега ми се струва, че сигурно не е никак лоша идея. Искаш ли да станеме съавтори:))

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.