|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Поизчистихме се!
|
|
Автор | Aneta (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.00 13:12 |
|
Момичета, забелязвате ли че разни тъпаци, които непрекъснато ни пълнеха клуба с разни съобщения Искам да чукам лезбийка и тям подобни, постепено изчезнаха. Това е страхотно! Ако и в България станеше така...
| |
Тема
|
Отг: Поизчистихме се!
[re: Bedstvie]
|
|
Автор | Ivo (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.00 19:03 |
|
Здравей приятел,
Струва ми се, че си по-малък от мене, аз съм на 33 г., та ще си позволя да ти дам малко акъл (без да се обиждаш, надявам се): 1. Опитай се да не търсиш причината, защо момичетата тука са такива, няма нужда и смисъл, просто им се наслаждавай, толкова са красиви, и си мисли колко хубав, шарен и неизчерпаем е направил Господ света. 2. Не питай никога жена за годините:)))
| |
Тема
|
|
|
Автор | Анета (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.10.00 07:28 |
|
Наистина няма определена причина! Така съм нагласена по природа. Просто не мога да обичам момчета. А що се отнася до годините, няма проблем! На 14 съм.
| |
Тема
|
[re: Анета]
|
|
Автор | Bedstvie (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.10.00 11:07 |
|
Zdravei Ivo, blagodaria za savetite. Naistina si po-goliam ot men. Az sum na 25 godini. Estestveno znaia, che ne e prieto da pitam jena na kolko godini e. No podozirah, che nashata priatelka Aneta e tvurde mlada. Imenno za tova ia popitah i za prichinite da izpitva vlechenie kum jenite, a ne kum majete, zashtoto mislia, che e dosta rano za neia da bude razocharovana ot mujete.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 03.10.00 17:04 |
|
Хм, аз не очаквах да е ТОЛКОВА млада, доста зрели са й някои от нещата. Ама пак не мисля, че става дума за разочарование от мъжете, това си е просто природа. Много е хубаво, даже й се възхищавам, че на тази възраст си го е приела без вътрешен конфликт, разбира, че е нещо нормално и естествено и не се плаши от това.
| |
Тема
|
[re: Ivo]
|
|
Публикувано | 04.10.00 10:28 |
|
Bratche, obache az se plasha.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 04.10.00 13:03 |
|
Момент, от какво точно се плашиш?
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 04.10.00 15:13 |
|
Zasega ne znam kakvo da kaja. Moje bi po-kasno.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 04.10.00 16:38 |
|
Помисли и по-добре го изливай тука, затова е клубът.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Aneta (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.10.00 17:36 |
|
Благодаря, Иво! Ами то просто няма никакъв смисъл от вътрешни конфликти! Аз съм си такава и не мога да направя нищо. Признавам, че в някои отношения съм разочарована от мъжете, ама това не е причината за моето влечение към жените! А ти, Бедствие, просто си кажи от какво се страхуваш! така е по-добре и ще ти олекне!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|