Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:55 13.07.25 
Запознанства
   >> Ева и Ева
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ЗА ДЖЕЙНнови  
Автор ТоваЕКраят ()
Публикувано09.09.00 13:56

ЗАЩО СМЯТАШ ЧЕ СИ ВЪРХА? ПРЕСТАНИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ВЕЛИКА. ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ СИ МНОГО ИНТЕРЕСНА.

Тема ЗА ДЖЕЙНнови [re: ТоваЕКраят]  
Автор Ivo ()
Публикувано09.09.00 17:56

От няколко месеца съм в този клуб (с известно прекъсване) и определено мога да кажа, че Джейн е един от най-интересните хора тука, в същото време никъде не съм забелязал да се прави на велика, напротив, мисля че е изключително човечна и деликатна натура. Ми ти какво си бе, мъж или жена, риба или рак, или хермафродит? Поредният страхливец-психар, криещ дрисливите си комплекси зад някакъв глупав ник и нямащ елементарно достойнство да остави поне някакъв мейл адрес? Такива в тоя клуб не виреят, ще знаеш, та я ако обичаш, да изпълзиш обратно в дупката, от която си излязъл(ла).

Автор Ivo ()
Публикувано09.09.00 17:59

От няколко месеца съм в този клуб (с известно прекъсване) и определено мога да кажа, че Джейн е един от най-интересните хора тука, в същото време никъде не съм забелязал да се прави на велика, напротив, мисля че е изключително човечна и деликатна натура. Ми ти какво си бе, мъж или жена, риба или рак, или хермафродит? Поредният страхливец-психар, криещ дрисливите си комплекси зад някакъв глупав ник и нямащ елементарно достойнство да остави поне някакъв мейл адрес? Такива в тоя клуб не виреят, ще знаеш, та я ако обичаш, да изпълзиш обратно в дупката, от която си излязъл(ла).

Тема ЗА ДЖЕЙНнови [re: Ivo]  
Автор ТоваЕКраят ()
Публикувано09.09.00 21:06

твоятя Джейн казала ли е ти е как е е била смъртнтоптияна в едно заведение.-

Тема за психопатанови [re: ТоваЕКраят]  
Автор Джейн ()
Публикувано09.09.00 21:13

аз съм аз. нето съм велика. нито съм върха. просто съм това, което те вбесява - аз!!! няма да се уплаша от теб! аз съм аз! ясно? пука ми. ясно. какво ще кажеш за мен? аз ще го кажа - и? тъпо, нещастно копеле си ти... но вилней..... бъди щастлив

Тема .(......нови [re: Джейн]  
Автор ТоваЕКраят ()
Публикувано09.09.00 21:31

Това е краят на Невена Гюрова. не можеш да го спреш. захапваш си опашката.

Автор Ivo ()
Публикувано09.09.00 21:35

Брей, голяма страшна тайна! Бедна ти е фантазията, какви аз съм ги вършил по некои заведения, та още ме помнят. Абе, слабоумно, наистина ли мислиш, че с такива неща можеш да впечатлиш някой свободно мислещ човек?!

Тема копеле гадно - проговори4нови [re: ТоваЕКраят]  
Автор Джейн ()
Публикувано09.09.00 21:40

...да, била съм пиьна съм в едно заведение. и в други заведения също. злоупетребяала съм с алкохол. злоепотребявала съм с наркотици. правила съм опити за сомоубийства. с какво повече смяташ че можеш д ме компрометираш? аз си казвам всичко. и не карам никой да ме харесва. а твоят проблем е че не те харесват.

Тема копеле гадно - проговоринови [re: ТоваЕКраят]  
Автор Джейн ()
Публикувано09.09.00 21:40

...да, била съм пиьна съм в едно заведение. и в други заведения също. злоупетребяала съм с алкохол. злоепотребявала съм с наркотици. правила съм опити за сомоубийства. с какво повече смяташ че можеш д ме компрометираш? аз си казвам всичко. и не карам никой да ме харесва. а твоят проблем е че не те харесват.

Тема .(......нови [re: ТоваЕКраят]  
Автор Ivo ()
Публикувано09.09.00 21:41

Я, некой как май ще си падне в собствения капан... Продължавай да пишеш, кръгът се стеснява...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.