|  | | 

| 

| 

| Тема |  Как, къде и с кой предпочитате да си почивате?   |  |  | Автор | kukuviza (член) |  | Публикувано | 31.07.14 10:20 |  |  | 

Здравейте! Лято е, макар и доста странно.. Вече съм така уморена, че бленувам да замина....  Вие къде сте? Как почивате? Някой избрал ли е Созопол?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Как, къде и с кой предпочитате да си почивате?  [re: kukuviza] |  |  | Автор | kukuviza (член) |  | Публикувано | 14.08.14 12:33 |  |  | 

Хайде бе дами... и такава благодатна тема ли вече не може да Ви разприказва????

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Как, къде и с кой предпочитате да си почивате?  [re: kukuviza] |  |  | Автор | sskylo (непознат
) |  | Публикувано | 19.06.16 09:39 |  |  | 

Макар и с две години закъснение...
 На мен ми харесва лятото да е на море на Гърция или на по-малко населените места в България. Компанията ми се иска да е само жени , колкото повече толкова по-добре. В краен случай бих се примирала и само с една.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Как, къде и с кой предпочитате да си почивате?  [re: sskylo] |  |  | Автор | Savichkata (непознат
) |  | Публикувано | 01.08.16 15:18 |  |  | 

Мдаа, всички търсят тихо местенце и когато всички го намерят, там не се издържа от тълпа.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Как, къде и с кой предпочитате да си почивате?  [re: sskylo] |  |  | Автор | kukuviza (член) |  | Публикувано | 17.09.16 13:48 |  |  | 

Привет! Как мина лятата? В Гърция? Намери ли добра компания?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Как, къде и с кой предпочитате да си почивате?  [re: Savichkata] |  |  | Автор | kukuviza (член) |  | Публикувано | 15.11.16 19:43 |  |  | 

Привет! Ти намери ли своето място? Идва зима... какво ще правим

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Как, къде и с кой предпочитате да си почивате?
[re: kukuviza] |  |  | Автор | Savichkata (непознат
) |  | Публикувано | 16.11.16 10:37 |  |  | 

С жена ми сме заедно от 34 години и само веднъж сме си ходили в Троян на сняг - на погребението на баща ми. Сега сме решили да издебнем един голям сняг и да отидем да се гмурнем в снежната идилия.

|  |  |  |  

|   | 
 |